boşandığım eşimle tekrar görüşmeye başladım.ama evli.boşanacak.bu süreç beni öldürüyor

qazwsxedc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
11
0
1
35
Temmuz 2013 de boşandım. Mayıs 2014 de boşandığım kişi kendine yeni bir hayat kurdu.Evlendi. Ben İzmir'de yaşıyordum.. Diş doktoruyum. İzmir devlet hastanesinde çalışıyordum.Ancak abimde diş doktoru. İstanbulda diş kliniği açtı. birlikte çalışmamızı teklif etti. Bende İstanbul'a taşındım. Boşandığım insan Elazığda görev yapıyordu ancak ( boşandığım eşimde doktor) evlendikten sonra eşi İstanbulda diye buraya taşınmış. Biz ta ki 5 ay önce tesadufen karşılasıncaya kadar hiç görüşmedik.Boşandık bitti. Ama ben hiç unutamamıştım. Ama telefon numaralarımı değiştiridim.Adresmi ..Bana ulaşamadı. Tesadufen eşini bizim iş merkezindeki yan taraftaki kadın hastalıkları ve doğumcu doktora getirmiş. Bende ordaydım. Burdan başladık görüşmeye. Eşinin çocugu olmuyormuş.Ve olmayacakmış. Boşanmayı düşünüyormuş zaten. Bizde birbirimizi seviyoruz. görüştükçe daha çok birbirimize bağlandık. Eşi tüp bebek tedavisi görüyordu. Benle görüşmeye başladıktan sonra tedaviyi bahanelerle yarım bıraktırdı eşine. Dün ilk defa birlikte olduk. Benim evimde kaldı. Her geçen gün daha çok bağlanıyorum. Kopamıyorum. Çevrem sen koskoca doktorsun. diyorlar. Ama kalbime laf geçiremiyorum.Şu an sanki kendimi birlikte olduğum için medres gibi hissediyordum. Düne kadar bişeyler paylaşıyorduk ancak kendimi kötü hissetmiyordum. Şu an kendimi kötü hissediyorum. Biz Mardinliyiz. Abim bunları bilse neler olur. Bugun ayrılma kararı aldım. Hatta İzmir'e geri döneyim mi? Onun boşanmasını bekleyelimmi? SAbredelimmi ?
Ayrılma sebebimiz : Benim ailem Mardinli.. O kişinin ailesi İstanbullu.Ve sosyetik. Aileler kültürler uyuşmadı..
Bu siteyi tesadüfen buldum. Psikolag arkadaşlrım var ama utanıyorum bu şekilde anlatmaya..
Çocugum yok. 3 yıl evli kaldım. Yaşım 36
Lütfen yorum yaparken empati kurarak yorum yapın.. Bende eleştiriyordum herkesi .Kınıyordum ama kendime ve kalbime engel olamıyorum. Ama diğer tarafta da eşini hiç bırakmak istemeyen bir kadın var.

şaka mısınız siz ya, eski eşte olsa resmen evli adamla dolaşıyorsun ve senin yüzünden tüp bebek tedavisini yarım bırakmış, o kadının hakkını iki cihanda ödeyemezsin, yuva üstüne yuva kurulmaz, boşanmışsın oda gitmiş o kadınla evlenmiş, o kadının ne suçu var, eski eşinde tam bir pslikmiş,

fake olma ihtimalin yüksektir inş

Cok zor bir durum. Allah yardimciniz olsun. Ama oda sizi seviyorsa yeniden deneyebilirsiniz.

Neden boşanmıştınız? Kaç sene evli kalmıştınız?

Koskoca doktor kismi ironik. Ayrica madem olmamis ayrilmissiniz, simdi neden hala gorusuyorsunuz? Denenmisi denemek neden? Ustelik simdi hayatinda biri varken. O kadinin sucu ne? Sizin gibi ne istedigini bilmeyen insanlarin, isteklerine, egolarina kurban olmak zorunda mi? Yasak iliski daha tatli gelmis her zaman, herkese oldugu gibi.

Aynen midem bulandı Yazdım yazdım sildim ban yiyecem diye yazamadım

psikolag neci oluyo ki

karısını aldatan bir erkekle mi evlenmeyi düşünüyorsunuz?
nasıl güveniyorusunuz ki bu adama..

Cok zor bir durum. Allah yardimciniz olsun. Ama oda sizi seviyorsa yeniden deneyebilirsiniz.
Aaa tabi canim tabi. Deneyebilirler. O kadinda ciksin gitsin hemen. Ne o oyle zaten, utanmaz gitmis adamin eski kocasiyla evlenmis. Birde cocuk yapmaya ugrasiyor. Cık cık cık. Ayip ya.
Sen ne bicim biseysin Allah askina. Yorumlarin kanimi donduruyor.

karamelek senmisin?
değilsen ve bu konu dogruysa.

bu kadar alcalmanız ne kadar manasız.

hos 36 yasından sonrada sizi kim bulacakta alacakta ooohooo
en iyisi adamı karısından ayırıp onunla evlenmek ,

hem bilindik sular ay ne kadar huzurlu

Bayan çer çöp sebebe boşanmışsınız.

Adam bir an önce boşansın madem sizden ayrıldığına pişman. O zamana kadar görüşmeyin.

Yalnız ben herifi pek tekin bulmadım. Diğer hatundan çocuk sahibi olmayı düşünüyor ama sizi seviyor bu nasıl bir iş anlamadım. Bana kıvırtıyor gibi geldi. 1 ay zamam verin, dava açtı açtı, açmadı vurun tekmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…