boşandığım eşimle tekrar görüşmeye başladım.ama evli.boşanacak.bu süreç beni öldürüyor

benim de aklımdan o geçti. sanki konumları değiştirip yazmış..
o ysa boşuna konuşuyoruz. değişmediyse şimdiye değişmeyecek. değilse de ne kadar yuva yıkmaya meyilli insanlar var.
o olsa dert olmasa dert..

burda yalan var bence uyusmayan cok sey var... hadi yalan yok diyelim adam yasak ask die senle yatmıs kalkmıs gönül eğlendirmş.. adam karısıyla tüp bebek yapcak ama bide bosanmayı düşünüo bak sen hele.. yerinde olsam bu adama güvenmem.. seni kullanıo.. karısını da seni de idare edio besbelli

üzgünüm gerçek.. o yüzden buraya yazdm. Haklısınız.Ama kalbime laf geçiremiyorum.

tekrar evlenince kültürleriniz uyuşcakmı
kadının çocuğu olmuyo diyemi ayrılmak istiyo. sizinde yokmuş siz kendinizmi istememiştiniz. tedavi süreci ne kadar zor eşi yanındA olması gerekirken eski karısıyla aldatmayı tercih ediyo yazıklar olsun

metres demeyı kendıne yakıstıramadı galıba

of Allahım bazı kadınlar ne kadar ezik
Bence de, bari sevişmek için boşanmalarını bekleseymiş zaten şu an metres olmuş, Allah hepimizi korusun böyle duruma düşmekten.
Bir de ''sevmiyor o kadını, çocuk da istemiyor, pişman ki evlendiğine'' vs diye kendini aklamaya çalışıyor.

Bu durumun içinde olan herkes için ayrı ayrı zor. zaten yanlışınızın da farkındasınız, biraz uzaklaşıp neler olacağını görmek en mantıklısı gibi duruyor.

Kültürlü vede doktor böyle bişey yapiyosa artık diycek bişey bulamadım

bugun bır konu sahıbıne yazılmıs ama ona uymuyordu ama soz guzeldı
sızın hop dıye attıgınız esınızı hap dıye yutarlar
once herıfın kıcına tekmeyı bas
sonra karının koynundan al
ben o adam yerınde olsam bır tane daha hanım bulurdum degısık degısık takılırdım.
ne dıyım
ıyıkı erkek olmasmısım ya !

bence büyük konuşmayın.Bende öyle düşünüyordum. Ki anlatıyorm benle görüşmeden önce zaten boşanıyormuş.Ailesinin zoruyla birlikte.Kasını aylardır boşamaya ugraşıyor. Tüp bebeğide kadın istiyor ki eski eşim vazgeçti. Eski eşim günlerce haftalarca otelde kalmış. Otel faturalarını gördüm.Hangisi yalan sizce ?

Ben iki doktor arasında nasıl kültürel uyuşmazlık olur şaşıyorum.
Okumuş insanlar bu konuyu nasıl aşamaz?
Aileler.Bizim evliliğimizi aileler bitirdi..Bu evliliği kendimiz bitirmediğimiz için birbirimzie bir şans vermek istiyorum.

mantığın saçmalığına bak bizimde çocuğumuz olmuyo, evliliğimizde mutsuzmuyuz boşanalımmı. sizin gözünğzde bizimki evlilik yuva değilmi çocuk yok diye

Madem cok seviyon kocani ne diye ayrilirsin bilmemki... Her neyse. Yaptığn Allah katindada günah. Üstelik evliymiş. Resmen zinaya giriyorsun.

Neyin empatisini kurmamızı istiyorsun? Ben şu an denedim ve kuramadım çünkü senin kadar alçalamıyorum. Bunun empatisini yapabilmek için utanç ve ar duygularından tamamen yoksun olmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…