karamelek senmisin?
değilsen ve bu konu dogruysa.
bu kadar alcalmanız ne kadar manasız.
hos 36 yasından sonrada sizi kim bulacakta alacakta ooohooo
en iyisi adamı karısından ayırıp onunla evlenmek ,
hem bilindik sular ay ne kadar huzurlu
üzgünüm gerçek.. o yüzden buraya yazdm. Haklısınız.Ama kalbime laf geçiremiyorum.şaka mısınız siz ya, eski eşte olsa resmen evli adamla dolaşıyorsun ve senin yüzünden tüp bebek tedavisini yarım bırakmış, o kadının hakkını iki cihanda ödeyemezsin, yuva üstüne yuva kurulmaz, boşanmışsın oda gitmiş o kadınla evlenmiş, o kadının ne suçu var, eski eşinde tam bir pslikmiş,
fake olma ihtimalin yüksektir inş
Bence de, bari sevişmek için boşanmalarını bekleseymiş zaten şu an metres olmuş, Allah hepimizi korusun böyle duruma düşmekten.metres demeyı kendıne yakıstıramadı galıba
of Allahım bazı kadınlar ne kadar ezik
bugun bır konu sahıbıne yazılmıs ama ona uymuyordu ama soz guzeldıbenim de aklımdan o geçti. sanki konumları değiştirip yazmış..
o ysa boşuna konuşuyoruz. değişmediyse şimdiye değişmeyecek. değilse de ne kadar yuva yıkmaya meyilli insanlar var.
o olsa dert olmasa dert..
Ben iki doktor arasında nasıl kültürel uyuşmazlık olur şaşıyorum.kültürel uyuşmazlık.
3 yıl evli kaldık.
bence büyük konuşmayın.Bende öyle düşünüyordum. Ki anlatıyorm benle görüşmeden önce zaten boşanıyormuş.Ailesinin zoruyla birlikte.Kasını aylardır boşamaya ugraşıyor. Tüp bebeğide kadın istiyor ki eski eşim vazgeçti. Eski eşim günlerce haftalarca otelde kalmış. Otel faturalarını gördüm.Hangisi yalan sizce ?Seninle empati yapmak falan istemiyorum..!! O kadının ahı zaten size yeter yazık çok yazık..hemde o kadın bi ümit tüp bebek merkezine giderken yaptıklarınıza bakın.. Senin yüzünden banlanmak istemiyorum daha fazlasını yazmıcam.!!
Aileler.Bizim evliliğimizi aileler bitirdi..Bu evliliği kendimiz bitirmediğimiz için birbirimzie bir şans vermek istiyorum.Ben iki doktor arasında nasıl kültürel uyuşmazlık olur şaşıyorum.
Okumuş insanlar bu konuyu nasıl aşamaz?
mantığın saçmalığına bak bizimde çocuğumuz olmuyo, evliliğimizde mutsuzmuyuz boşanalımmı. sizin gözünğzde bizimki evlilik yuva değilmi çocuk yok diyeHayatta herkes herkesin doğrularına göre yaşamak zorunda değil, çocukları da yok mutlu bir yuvayı bozmuş olmuyorsun bir yandan bakınca da. Kalbine söz geçirememek ne demek bilirim, hakkında hayırlısı olsun
Madem cok seviyon kocani ne diye ayrilirsin bilmemki... Her neyse. Yaptığn Allah katindada günah. Üstelik evliymiş. Resmen zinaya giriyorsun.Temmuz 2013 de boşandım. Mayıs 2014 de boşandığım kişi kendine yeni bir hayat kurdu.Evlendi. Ben İzmir'de yaşıyordum.. Diş doktoruyum. İzmir devlet hastanesinde çalışıyordum.Ancak abimde diş doktoru. İstanbulda diş kliniği açtı. birlikte çalışmamızı teklif etti. Bende İstanbul'a taşındım. Boşandığım insan Elazığda görev yapıyordu ancak ( boşandığım eşimde doktor) evlendikten sonra eşi İstanbulda diye buraya taşınmış. Biz ta ki 5 ay önce tesadufen karşılasıncaya kadar hiç görüşmedik.Boşandık bitti. Ama ben hiç unutamamıştım. Ama telefon numaralarımı değiştiridim.Adresmi ..Bana ulaşamadı. Tesadufen eşini bizim iş merkezindeki yan taraftaki kadın hastalıkları ve doğumcu doktora getirmiş. Bende ordaydım. Burdan başladık görüşmeye. Eşinin çocugu olmuyormuş.Ve olmayacakmış. Boşanmayı düşünüyormuş zaten. Bizde birbirimizi seviyoruz. görüştükçe daha çok birbirimize bağlandık. Eşi tüp bebek tedavisi görüyordu. Benle görüşmeye başladıktan sonra tedaviyi bahanelerle yarım bıraktırdı eşine. Dün ilk defa birlikte olduk. Benim evimde kaldı. Her geçen gün daha çok bağlanıyorum. Kopamıyorum. Çevrem sen koskoca doktorsun. diyorlar. Ama kalbime laf geçiremiyorum.Şu an sanki kendimi birlikte olduğum için medres gibi hissediyordum. Düne kadar bişeyler paylaşıyorduk ancak kendimi kötü hissetmiyordum. Şu an kendimi kötü hissediyorum. Biz Mardinliyiz. Abim bunları bilse neler olur. Bugun ayrılma kararı aldım. Hatta İzmir'e geri döneyim mi? Onun boşanmasını bekleyelimmi? SAbredelimmi ?
Ayrılma sebebimiz : Benim ailem Mardinli.. O kişinin ailesi İstanbullu.Ve sosyetik. Aileler kültürler uyuşmadı..
Bu siteyi tesadüfen buldum. Psikolag arkadaşlrım var ama utanıyorum bu şekilde anlatmaya..
Çocugum yok. 3 yıl evli kaldım. Yaşım 36
Lütfen yorum yaparken empati kurarak yorum yapın.. Bende eleştiriyordum herkesi .Kınıyordum ama kendime ve kalbime engel olamıyorum. Ama diğer tarafta da eşini hiç bırakmak istemeyen bir kadın var.
O zaman ailelerinizi değiştireceksiniz???Aileler.Bizim evliliğimizi aileler bitirdi..Bu evliliği kendimiz bitirmediğimiz için birbirimzie bir şans vermek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?