Boşandığımi ne zaman soylemeliyim?

Şu an medeni durumun bekar
Evli değilsin neticede
Evli misin değil misin dediklerinde
Bekarım dersin
Çocuğun yoksa nereden bilecekler boşandığını
İçinden gelmiyorsa söylemezsin.
Bence gerekte yok zaten
İş arkadaşına boşandım desen ne demesen ne
Çok yakın arkadaşın falan olur samimiyet doğar söylersin de
Şimdi “ ben boşandım “ desen
Vah vah tüh tüh ne kadar evli kaldın
Çocuk var mı
Üzülme Daha gençsin gibi saçmaca sözler havada uçuşacak
O yüzden gerek yok salla
Kafana da takma
Evli değilsin yani bekarsın.
Bende hep öyle düşündüm ama yalnızım arkadaşlıkta kurmak istiyorum ama dedikodumu yaparlar mı bide ilerde söylemek daha mı zor olur diye düşünmeye başladım

Arkadaşım boşandı, yıllarca ne iş hayatinda ne aldığı kurslarda boşandığından bahsetmedi. Ha çok yakın hissetmiştir, arkadaş olmak istemiştir. Sadece 2 kişi biliyordu. O ortamlardan.
Güvenine mi söylemeliyim yoksa hepsine birden mi desem

Ben boşandim ve yeni çevremdeki iş arkadaşların bunu bilmiyor daha tanışalı bir ay kadar oldu yeni yeni evlenmeyi düşünüyor musun demeye başladılar her konu dönüp dolaşıp ilişkilere geliyor yanımda kax kişinin ilişkini dedikodusunu yaptılar boşanma konusu bile geçti bilse konuşmazlar biliyorum çok yalnızım yeni çevre edinmek istiyorum ama geçmişim hakkın da konuşmak istemedim 3 yıl oldu ayrılalı bilmiyorum karar veremedim fala nerden giricem bir iki kere sordular evlilik düşünüyor musun diye yok diyip geliştirdim şimdi söylesem yanlis anlaşılır mı bide yeni tanıştığım insanlara hangi evrede söylemeliyim bunu
İş yernde tanıştığım canım güzel insan ilk başta öldü demişti kocası için çook sonra boşanmış olduğunu söyledi.Çok hakkıydı bence öyle istemiş öyle söylemiş canım arkadaşım o kadar güzel insan ki inşallah bundan sonra çoook mutlu olur.
Canınız ne söylemek istiyosa onu söyleyin.
Aaa neden söylemedin diye tavırla karşılaşıcak olursanız umursamayın çünkü o kişi sınırını bilmiyodur uzak durulmalıdır🤷🏻‍♀️

Bir erkek arkadaşınız , ilişkiniz olursa onunla paylaşırsınız.

Durduk yere işyerindeki arkadaşlarınıza neden boşandığınızı söyleyeceksiniz ki ?
Muhabbet ediyoruz laf açılıyor başkaları hakkında konuşuluyor brni bilseler konuşmazlar yanında bilmiyorum söylesem mi diye düşünmeye başladım

Ama samimi olmak istiyorum arkadaşlık kurmak istiyorum

Ama samimi olmak istiyorum arkadaşlık kurmak istiyorum
Ben sizin yerinizde olsaydım akışına bırakırdım.Tüm yaşamınızı bir seferde anlatmanız gerekmiyor.Belki biten evliliğiniz konusunda bir arkadaşınızla konuşmaya ihtiyacınız olduğu için böyle hissediyorsunuz.Ne şekilde daha huzurlu hissedeceksiniz öyle yapın derim.Bol şans:)

Belli ki sizi rahatsız ediyor bu durum, söyleyin rahatlayın illahaki açılır bu konu anladığım kadarıyla boş zamanlarınızda sadece bu tarz konular konuşuluyor 😂 benimde başımdan bir evlilik geçti ama olmadı sürdüremedik dersiniz olur biter

Evlenmeyi düşünüyor musun ne mantıksız bir soru ama ya.
Sevgilin var mı vs de bari.
Evlenmeyi düşünüyorum ama aday yok deyin bari sanki düşünmekle oluyor o işler.
Düşünmekle olunca zaten evlenmek için evlenmekle sonuçlanır ve genelde sonu hüsran olur.
Böyle mantıksız sorular soran insanlar ile arkadaş da olmayın boş verin.
-Evlenmeyi düşünmüyor musun
+Düşünüyorum sıraya girenler arasından kimi seçeceğime karar veremedim daha yaffh…

Ben boşandim ve yeni çevremdeki iş arkadaşların bunu bilmiyor daha tanışalı bir ay kadar oldu yeni yeni evlenmeyi düşünüyor musun demeye başladılar her konu dönüp dolaşıp ilişkilere geliyor yanımda kax kişinin ilişkini dedikodusunu yaptılar boşanma konusu bile geçti bilse konuşmazlar biliyorum çok yalnızım yeni çevre edinmek istiyorum ama geçmişim hakkın da konuşmak istemedim 3 yıl oldu ayrılalı bilmiyorum karar veremedim fala nerden giricem bir iki kere sordular evlilik düşünüyor musun diye yok diyip geliştirdim şimdi söylesem yanlis anlaşılır mı bide yeni tanıştığım insanlara hangi evrede söylemeliyim bunu
Daha önce evlilik yaşadın mo diye sorarlarsa söylersiniz,sormazlarsa soylemezsiniz samimi oluncaya kadar.Evlilik düşünüyor musun sorusunun cevabına uygun biri olunca tabiki dersiniz,boşanma konusunu araya katmaniz gerekmiyor

Ayrıntıları paylaşmak zorunda değilsiniz tabii, bu sizin özeliniz ama; boşanmış olmak gizlenmesi gereken bir durum değil bence. Çok normal bir durum

Boşanmış olman bekar olduğun gerçeğini değiştirmez. Senin hayatın kimseyi ilgilendirmez. Ciddi ilişki yaşayacağın bir adam olur, ona söylersin. Gerçeği bilmek hakkıdır ama iş arkadaşlarının senin özelini bilmesine gerek yok. Hatta mümkünse seviyeni koru. İş ortamında insanlara dedikodu malzemesi lazımdır.

Özel hayat işyerinde anlatılmaz. Kimseye asla asla isyerinde derine inmeyin yuzeysel olun aile hayatinizda bile. şimdi isyeri kurallarini bi forumda paylaştım sanada paylasim 😁

Isyeri kurali
1 asla asla kimsenin arkasından konuşma bugin ona yarin sana olur yorum yapamam diyeceksin yakından tanimam etmem diyeceksin
2. Hayir demeyi bileceksin
3. Yerden çöp alip atsan bile offf cok yoruldum hersey bana bakıyor diyeceksin yoğunum yoğunum diye aglayacaksin saga sola
4.zamanla hayir demeyi öğreneceksin
5.isyerleri cadi kazani herkes kuyu kazar sen uzaktan sessizce dinleyeceksin yorum yapmayacaksin.
6.asla siyaset yapmayacaksin
7.herzamam temiz iyi giyinirsen insanlarin tavri farkli olur marka ozellikle.
9.bir seyi beğenmediğiniz zaman begenmedim diyin kimse kırılmaz
10 siz bir insansiniz sizinde fikirleriniz var ama kirmadan söylenecek fikirler
11 ve enson pişene kadar tabiri caizse sektorde avci olana kadar bu süreç olur geçecek adi üstünde tecrube ile büyürsün lakin o tecrubeden ders cikaracak akillikta olmalisin yoksa üzülürsün
Umarim yardımcı oldum diyeceklerim bu kadar
8 i sildim sana göre değil. Amma velakin isyerinde agir abla olacaksın dert dinliyip yorum yapmayacaksin kendi anne babani bile anlatmayacaksin

Muhabbet ediyoruz laf açılıyor başkaları hakkında konuşuluyor brni bilseler konuşmazlar yanında bilmiyorum söylesem mi diye düşünmeye başladım
Ben bu işyerinde bu konuların ağza sakız yapılabileceğini sezinledim açıkçası.Boşanmak çok doğal birşey ama senin olmadığın bir ortamda/başka bölümlerde bu konunun senin anlattığın şekilde bile olsa konuşulmasını istemiyorsan bence kimseye birşey anlatma.Hepi topu bir aydır çalışıyormuşsun yanında kimin boşanmış olduğunu belki evli olanın evliliğinin çalkantıda olduğunu konuşuyorlar baksana! Sence çok yakın arkadaş olduğunuz için mi size bunları anlatıyorlar? İş yeriniz dedikodu kazanının fokurdadığı bir yer

İş hayatında mesafeli olun
İş çevrenizle can ciğer olmayın
Sadece evlilik değil hiç bir konuda özelinizi anlatmayın hele de daha yeni olduğunuz bir yerde.

Back
X