Boşandığımi ne zaman soylemeliyim?

Muhabbet ediyoruz laf açılıyor başkaları hakkında konuşuluyor brni bilseler konuşmazlar yanında bilmiyorum söylesem mi diye düşünmeye başladım

Bu şüpheyle baktığın insanlara neden böyle özel bi detayı vereceksin, ben anlamadım gerçekten.
Yalnizim çünkü karar veremiyorum aslında arkadaş olup olmama konusunda

İllaki duyulacak bir gün bosandiginiz yani nereye kadar saklayacaksiniz ki ama yinede siz bilirsiniz bu şekilde de sorulardan rahatsız oluyorsunuz yaşınız kaç ki evlenmeyi düşünüyor musunuz diye bu kadar soruyorlar
26 kadınların en çok konuştuğun şey ilişkiler zaten

bence hiç saklama ben öyle bi hata yaptım hiç evlenmemiş kısmetler çıktı ne yazıkki ben kabul edemedim ya reddedilirsem diye konuşup sonradan söylediğimde kabul etmedi baştan bilen bilsinki ona göre aday gelsin sonradan üzülme ayıp bişey değil üstelik evlenip ayrılmak
Aynen bu durum da var

Ben kimseye bahsetmedim. Eski çevremi de geride bıraktım boşandıktan sonra. Kabuk değiştirmek istemiştim. Sadece şimdiki eşim ve anne babası biliyor durumumu. Bence hiç gerek yok anlatmanıza. Evlenmek istiyorum deseniz aday mı bulacaklar sanki?
Bilmiyorum en çok konuştukları sey ilişkiler ve bende yalnızım arkadaş edinmek istiyorum 1 ay oldu tanışalı artik söylesem mi samimi olsam mı diye düşünmeye başladım yani ne evrede söylenmeli bu kimlere vs düşünüyorum

Ben boşandim ve yeni çevremdeki iş arkadaşların bunu bilmiyor daha tanışalı bir ay kadar oldu yeni yeni evlenmeyi düşünüyor musun demeye başladılar her konu dönüp dolaşıp ilişkilere geliyor yanımda kax kişinin ilişkini dedikodusunu yaptılar boşanma konusu bile geçti bilse konuşmazlar biliyorum çok yalnızım yeni çevre edinmek istiyorum ama geçmişim hakkın da konuşmak istemedim 3 yıl oldu ayrılalı bilmiyorum karar veremedim fala nerden giricem bir iki kere sordular evlilik düşünüyor musun diye yok diyip geliştirdim şimdi söylesem yanlis anlaşılır mı bide yeni tanıştığım insanlara hangi evrede söylemeliyim bunu
Boşanmayi soylemekden neden çekiniyorsun? Sevgililer ayrilmiyor mu? Bu ayrilik evlendikden sonra olursa adi boşanma olur ve bu evlenmek kadar doğal birşey. Birine uyuşamamak, anlaşamamak tamamen normal birsey. durup şimdi soyleyecekseniz geçmişi hatirlamak istemedigim için soylemedim ve dilime getirmedim diye bilirsin. Ya da hiçbir açiklama yapmadan soyleye bilirsin. Herkes farkli zorluklardan, hayat mucadelesinden geçiyor inanin kimsenin bunu buyutecek bir durumu yoktur. Konuşan da neden şimdi soyledi diye iki gun konuşur olur biter. Boşverin rahat olun

bence hiç saklama ben öyle bi hata yaptım hiç evlenmemiş kısmetler çıktı ne yazıkki ben kabul edemedim ya reddedilirsem diye konuşup sonradan söylediğimde kabul etmedi baştan bilen bilsinki ona göre aday gelsin sonradan üzülme ayıp bişey değil üstelik evlenip ayrılmak
Ne zaman söylüyorsun Peki yeni tanıştığında mi

Hayır da arkadaş edinmek istiyorum
Arkadaş edinmenizin geçmişinizde boşanmanızla bir alakası yok.
Paylaşmak istemediğiniz sürece kimseye özelinizi açmak zorunda değilsiniz.
Bu kişiler ayrıca sırf boşandığınız için sizinle arkadaşlık kurmak istemeyecek karakterde insanlarsa zaten kesinlikle onlarla arkadaşlık kurmayın.
Ve ya da boşanmış insanlar hakkında bu tarz yorumlar yapan dedikoducularsa koşarak uzaklaşın.

Öyle insanların yoklukları varlıklarından daha güzeldir.

Ben boşandim ve yeni çevremdeki iş arkadaşların bunu bilmiyor daha tanışalı bir ay kadar oldu yeni yeni evlenmeyi düşünüyor musun demeye başladılar her konu dönüp dolaşıp ilişkilere geliyor yanımda kax kişinin ilişkini dedikodusunu yaptılar boşanma konusu bile geçti bilse konuşmazlar biliyorum çok yalnızım yeni çevre edinmek istiyorum ama geçmişim hakkın da konuşmak istemedim 3 yıl oldu ayrılalı bilmiyorum karar veremedim fala nerden giricem bir iki kere sordular evlilik düşünüyor musun diye yok diyip geliştirdim şimdi söylesem yanlis anlaşılır mı bide yeni tanıştığım insanlara hangi evrede söylemeliyim bunu
Evlilik düşünüyor musunuz diye sorduklarında söylemek isterseniz söylersiniz niye kasıyosunuz anlamadım . Boşanmak da evlenmek kadar normal .

Sevgilim olacak kişiye ilk gün söylerim. Gerisine hiç söylemem

Back
X