Merhaba ben boşanalı 2 yıl olacak arada bizi bağlayan hiçbişey olmamasına rağmeb eski eşim ile irtibatı hiçbi zaman koparamadık severek evlanmiştik ama yürütemedik kendi tartışmalarımız ve ailelerde araya girince ayrıldık nasıl oldu bitti anlayamadık ayrılırken bile biribirimizi seviyoduk ama sorunlar tartışmalar inat vs. ağır bastı ayrıldık ama telefonda sürekli görüşüyoruz ilk zamanlar arada yüz yüze bile görüştük birbirmize dönemiyoruz hayatımızdan da çıkaramıyoruz ne onun ne benim bi başkası olmadı düşünmedik bile bazen bi arkadaş gibi konuştuk bazen bi sevgili gibi özlemimizi sevgimizi dile getirdik en son gördüğümden beri 8-9 ay kadar zaman geçti aynı şehirde ve yakın semtlerdeyiz hemen hemen hergün msj yazıyoruz yada konuşuyoruz bazen karar alıyoruz artık görüşmücez diuoruz ama olmuyo ya o arıyo yada ben sonuçta yine aynı noktaya geliyoruz. Şimdi beni çok özlediğini görmek istediğini söğlüyor bende çok istiyorum onu görmeyi ama içimrahat olmuyo sanki yanlış yapıyorum görüşmem doğru değil hep bunları düşünüyorum eğerki tekrar evlenme gibi bi durum olsa tamam şuan öğle bi durum yok çünkü zamana ihtiyacı olduğunu söylüyo boşanma sürecimiz çok sıkıntılı geçti ikimizde daha sonra pisikolojik tedavi gördük ikimizdede korkular çok biyandan da sevgi var eskisi kadar olmasada halen sevgi var. Onu görmeyi çokk istiyorum gördüğümde bi arkadaş gibi değilde bi sevgili olucaz onu biliyorum daha sonrası için ne kadar doğru olur görüşmemiz benim gibi aynı durumda olan var mı? ben silip atamıyorum