Boşandık ama...

Yaamur0691

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
8
1
1
34
Arkadaşlar selam boşandığım şahıs beraber çekindiğimiz fotoğrafta beni keserek profil fotoğrafı yapmış sizce bı anlam yüklemeli miyim yoksa anlamsız normal bı durum mu sırf orda iyi çıktı diye bu kadar duygusuz düşünebileceğine ihtimal vermek istemiyorum...

Arkadaşlar selam boşandığım şahıs beraber çekindiğimiz fotoğrafta beni keserek profil fotoğrafı yapmış sizce bı anlam yüklemeli miyim yoksa anlamsız normal bı durum mu sırf orda iyi çıktı diye bu kadar duygusuz düşünebileceğine ihtimal vermek istemiyorum...
Yüklenecek bir anlam yok ki. İyi çıktığını düşündüğü fotoğrafı kullanmıştır. Boşanmışsınız zaten. Niye takılasınız ki..

Hayatım dan çıktın, fotoğrafımdan da çık demek istemiş olabilir mi ¿¿

Bende olumlu düşünmedim..
Bosandikdan sonra olumlu olabilmesi nedmeek zaten anlamadim siz geri donmek yada onun size gelmesini mi istiyorsunuz?

Bosanmıssın ve sen onu HAYATINDAN cıkarmıssın, o seni resimden cıkarmış ne ola ki?
3d methodunu uygula; duyma düşünme didikleme yani önüne bak artık bırak gecmıs gecmişte kalsın.

Orada bir anlam var mıdır bilemiyorum ama varsa da olumlu yönde bir anlam çıkaramam ben herhalde..

Boşanmanın anlami = kari koca ilişkisinin bitmesi.
Burdan yakin ve bir düşünün hangi anlam çıkıyor?

Erkeklerin bu kadar detaylı düşünebildiğini düşünüyor olamazsın bence :)
Kendini beğenmiştir orda o yüzden koymuştur

sizi çıldırtmak için yapıyor kesinlikle bir şey yazmanızı istiyor :)

Daha neler. 😂 düpedüz kendini beğenmiş fotoğrafta hiçbir anlam yok. He illaki anlam çıkaracaksan da sensiz daha güzelim anlamı çıkar herhalde. Olumlu nasıl anlam çıkarabilirsiniz ki zaten? Sağdan bakıyom soldan bakıyom başka bir anlam bulamadım

Daha neler. 😂 düpedüz kendini beğenmiş fotoğrafta hiçbir anlam yok. He illaki anlam çıkaracaksan da sensiz daha güzelim anlamı çıkar herhalde. Olumlu nasıl anlam çıkarabilirsiniz ki zaten? Sağdan bakıyom soldan bakıyom başka bir anlam bulamadım
Bir insanın tonlarca fotosu varken neden eski eşiyle çekindiği fotoyu kırpsında profil yapsın buda bana saçma geldi.sadece karşı tarafın nabzını yokluyor

Bende olumlu düşünmedim..
Bosandikdan sonra olumlu olabilmesi nedmeek zaten anlamadim siz geri donmek yada onun size gelmesini mi istiyorsunuz?
Yok asla anlam derken olumlu açıdan demek istemedim sinirlendirmek için mi onun için bile yapiosa pişman olmuş demektir aslında pişman olduğunu görmek istiyorum yoksa iyi ki boşandım :)

Bir insanın tonlarca fotosu varken neden eski eşiyle çekindiği fotoyu kırpsında profil yapsın buda bana saçma geldi.sadece karşı tarafın nabzını yokluyor
Bende öyle düşünmek istiyorum eğer öyleyse pişman olduğunu gösterir umarım pişmanlıktan catliyodur :)

Standart bi durum bu.
Erkeklerin cogu yapiyor bunu. Anlam yuklemenize gerek yok kendini begeniyordur o resimde.

Bende öyle düşünmek istiyorum eğer öyleyse pişman olduğunu gösterir umarım pişmanlıktan catliyodur :)
buna inanın boşandıktan sonra eğer kötü ayrılmadıysa iki tarafta biribirini özler heleki davayı açan taraf elbet birgün pişman olur ben böyle olduğunu düşünüyorum.benim her zaman şu sözüm vardır "at gibi giden it gibi geri gelir diye" hepte benim hayatımda öle olmuştur:)

Valla ben de sevgilimden ayrıldıktan sonra onu kesip kullandım fotoğrafımı hiçbir anlam yükler mi yüklemez mi diye de düşünmedim. benim Onu çektiğim fotoğrafı onun kullandığını da gördüm. Hatta benim hediye aldığım kıyafetle fotoğraf çekildiğini bile gördüm. Hiçbir anlam da çıkmaz ne ben döndüm ne o. Böyle şeyler bence basit şeyler ya düz bakmak lazım bazen.

buna inanın boşandıktan sonra eğer kötü ayrılmadıysa iki tarafta biribirini özler heleki davayı açan taraf elbet birgün pişman olur ben böyle olduğunu düşünüyorum.benim her zaman şu sözüm vardır "at gibi giden it gibi geri gelir diye" hepte benim hayatımda öle olmuştur:)
Ay davayı ben açtım 🤣 ama tabii artık dayanamayinca mecbur kaldım geri dönme gibi bir niyetim de yokta pişman olsun istiyorum sadece yaptıklarına

Back
X