• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandık ama...

Olumlu anlamdan bahsetmedim aslında yazarken bilerek sinirlendirmek için mi yapıyor diye düşündüm ne gerek varsa bu saatten sonra
Evet gereksiz bir hareket aslında.. Ama bence sizi sinirlendirmek istememiştir.. Belki poz hoşuna gitmiştir ondan kesip koymuştur.. Tabi ki siz onu daha iyi tanırsınız öyle bir karatkteri varsa belki de sizi sinirlendirmek amacı olabilir.. Siz aslında anlarsınız az çok..

Evet gereksiz bir hareket aslında.. Ama bence sizi sinirlendirmek istememiştir.. Belki poz hoşuna gitmiştir ondan kesip koymuştur.. Tabi ki siz onu daha iyi tanırsınız öyle bir karatkteri varsa belki de sizi sinirlendirmek amacı olabilir.. Siz aslında anlarsınız az çok..
Bikac ayrı profiline hep aynı şeyi yapmış beni kesip kesip koymus o kadar çift karakterli ki evliyken çözemedim şimdi hiç çözemiyorum 🤣

Arkadaşlar selam boşandığım şahıs beraber çekindiğimiz fotoğrafta beni keserek profil fotoğrafı yapmış sizce bı anlam yüklemeli miyim yoksa anlamsız normal bı durum mu sırf orda iyi çıktı diye bu kadar duygusuz düşünebileceğine ihtimal vermek istemiyorum...
Beğendiği bir fotoğraftır ondan koymuştur. Anlam yüklemeye gerek yok

Bikac ayrı profiline hep aynı şeyi yapmış beni kesip kesip koymus o kadar çift karakterli ki evliyken çözemedim şimdi hiç çözemiyorum 🤣
Boşanmış bitmiş. Adamı artık çözmenize gerek yok ki. Kendi hayatınıza bakın boşverin

O fotoda kendi beğeniyordur. Başka bir anlam yüklemeye gerek yok gibi.

Back
X