Nerde rahat edecekseniz, neresi işinize gelirse orda olun, sizin yıllardır yapamadığınızı nasıl çatt diye yapmış bakın. Hakkınız olup bürünmediğiniz her rol çalınmaya mahkumdur.Mrb kızlar geçen hafta boşandık şuan istifnaf sürecini bekliyoruz dilkç vericez uzun sürmemesi için ama ben çok kötüyüm evet bende istedim istemek zorunda kaldım adamın gözü dönmüştü çünkü senşnle aynı evde yaşamak istemiyorum kadın kelimesi benş bitirdi zaten sırf babasının çomak nifak sokmasından dolayı bu ayrılığı ama durup durup ağlamak geliyor içimden geçen 10 yılım iyi kötü anılarım aklıma geliyor evi terk etmedim eşyalarımıda vermedim tekrar almam zor olur diye ama heryerde iyi kötü bi anısı var şimdi sorum memleketime dönmek istemiyorum kendi halime burada yaşamaya alıştım bianda aile güdümüne girmek zor gelecek kızım da burada hafta sonları babasıyla görüşsün diye düşünüyorum ama gerçi kızını düşenen adam ailesini bırskmazdı gitdem daha mı iyi olur kalsam mı
2 yıldır kavgalarımız vardı zaten bu yılda 1 aylık anneme tatile gitmiştim babası senin karın gezip tozuyor diye fitne vermiş sonra bikadın mevzusu çıktı arkadaş ayağına evi teftişe geliyorBoşanma sebebiniz ne?
Çok haklısınız hep kendimden taviz verdim kalamadı sonundadaNerde rahat edecekseniz, neresi işinize gelirse orda olun, sizin yıllardır yapamadığınızı nasıl çatt diye yapmış bakın. Hakkınız olup bürünmediğiniz her rol çalınmaya mahkumdur.
Hayur çalışmıyorum ama nafaka gibi gelirim var kreş yaşında başka şehir kendğ memlektğm 10 yıldır uzaktayım korkularım var milleyin karışıp etmesin dennlafından sözündenn korkuyorum tekrar aile yanında yaşamak korkutuyorÇalışıyor musunuz? Çocuk büyük mü? Yani kreş vs çapını geçti mi?
Çocuğunuzu alıp başka şehire gitseniz yeni bir başlangıç yapsanız olur mu?
Evet var 1 taneÇocuk var mı?
Evet ben aldımÜzüldüm. Hakkınizda hayırlısı olsun inşallah. Çocuğun velayeti sizde sanırım.
Aslında yazmıştum daha önce buraya kavga gürüktğ aldatmadan şüphelendmBoşanma sebebiniz ne?
Aile yanına dönmek çok zor olur zorlanirsiniz.eger imkan varsa dönmeyin derim.aileniz anlayışlı ve destek mi bilmiyorum eğer öylelerse bir süre onlar gelip yanınızda kalabilir ya da arada gelip size destek olabilirler.Mrb kızlar geçen hafta boşandık şuan istifnaf sürecini bekliyoruz dilkç vericez uzun sürmemesi için ama ben çok kötüyüm evet bende istedim istemek zorunda kaldım adamın gözü dönmüştü çünkü senşnle aynı evde yaşamak istemiyorum kadın kelimesi benş bitirdi zaten sırf babasının çomak nifak sokmasından dolayı bu ayrılığı ama durup durup ağlamak geliyor içimden geçen 10 yılım iyi kötü anılarım aklıma geliyor evi terk etmedim eşyalarımıda vermedim tekrar almam zor olur diye ama heryerde iyi kötü bi anısı var şimdi sorum memleketime dönmek istemiyorum kendi halime burada yaşamaya alıştım bianda aile güdümüne girmek zor gelecek kızım da burada hafta sonları babasıyla görüşsün diye düşünüyorum ama gerçi kızını düşenen adam ailesini bırskmazdı gitdem daha mı iyi olur kalsam mı
5 yaşında ailem bana iyi bi imkan sunuyorlar aslında ayrı ev açacaklar kira derdim olmayacak ama aynı muhitte bir arada olacağız burada kaldıpım içinde eşinğ bekliyor hala gibi ithamlarda bulunuyorlar kafamm çok karışık hergğn bş fikir değişitiriyorumAile yanına dönmek çok zor olur zorlanirsiniz.eger imkan varsa dönmeyin derim.aileniz anlayışlı ve destek mi bilmiyorum eğer öylelerse bir süre onlar gelip yanınızda kalabilir ya da arada gelip size destek olabilirler.
Çocuk kac yasinda? Kreşe verip çalışırsanız daha kolay atlatirsiniz hem de sosyalleşmiş olursunuz.hakkinizda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?