Boşandık 😓

Orda ayri ev aciyorsa oranin kirasini size versinler burda babasiyla görüşsün cocugunuz kim ne derse 1 sene sonra susar baba kizi ayiramam baba sevgisi alacak kizim diyin kapatin milletin agzini 1 yil sonra herkes alisiyor herseye takmayin .orda cok rahat birakmazlar aile evi sorunlu kendim yasiyorim bizzat hersyee karisacaklar belirli yastan sonra kaldiramazsiniz ben mecburiyetten cekiyorim imkan olsa kacarim oderece
Ailenizin yanına boşanma kesinleştikten sonra mı döndünüz boşanmadan önce mi. Eğer boşanmadan önce döndüyseniz boşanma öncesi ve sonrası tavırlarında büyük fark var mı

Ailenizin yanına boşanma kesinleştikten sonra mı döndünüz boşanmadan önce mi. Eğer boşanmadan önce döndüyseniz boşanma öncesi ve sonrası tavırlarında büyük fark var mı
Bosanma olmadan döndüm bosanma olana kadar berbatti suan alistilar ama ben sığamıyorum ev ustune ev olmaz rahat değilsiniz bir kere aileniz bile olsa zor

Mrb kızlar geçen hafta boşandık şuan istifnaf sürecini bekliyoruz dilkç vericez uzun sürmemesi için ama ben çok kötüyüm evet bende istedim istemek zorunda kaldım adamın gözü dönmüştü çünkü senşnle aynı evde yaşamak istemiyorum kadın kelimesi benş bitirdi zaten sırf babasının çomak nifak sokmasından dolayı bu ayrılığı ama durup durup ağlamak geliyor içimden geçen 10 yılım iyi kötü anılarım aklıma geliyor evi terk etmedim eşyalarımıda vermedim tekrar almam zor olur diye ama heryerde iyi kötü bi anısı var şimdi sorum memleketime dönmek istemiyorum kendi halime burada yaşamaya alıştım bianda aile güdümüne girmek zor gelecek kızım da burada hafta sonları babasıyla görüşsün diye düşünüyorum ama gerçi kızını düşenen adam ailesini bırskmazdı gitdem daha mı iyi olur kalsam mı
Bence bu asamada acele etmeyin karar vermek icin. Once duzeninizi bozmayin. Sonra kendi ve kizinizin durumuna gore karar verir ona gore tasinir yada tasinmazsiniz. Cok gecmis olsun. Hakkinizda herseyin hayirlisi olsun.

Bosanma olmadan döndüm bosanma olana kadar berbatti suan alistilar ama ben sığamıyorum ev ustune ev olmaz rahat değilsiniz bir kere aileniz bile olsa zor
Teşekkürler cevap için. Anlıyorum hiçbir şey eskisi gibi olmuyor haliyle

Mrb kızlar geçen hafta boşandık şuan istifnaf sürecini bekliyoruz dilkç vericez uzun sürmemesi için ama ben çok kötüyüm evet bende istedim istemek zorunda kaldım adamın gözü dönmüştü çünkü senşnle aynı evde yaşamak istemiyorum kadın kelimesi benş bitirdi zaten sırf babasının çomak nifak sokmasından dolayı bu ayrılığı ama durup durup ağlamak geliyor içimden geçen 10 yılım iyi kötü anılarım aklıma geliyor evi terk etmedim eşyalarımıda vermedim tekrar almam zor olur diye ama heryerde iyi kötü bi anısı var şimdi sorum memleketime dönmek istemiyorum kendi halime burada yaşamaya alıştım bianda aile güdümüne girmek zor gelecek kızım da burada hafta sonları babasıyla görüşsün diye düşünüyorum ama gerçi kızını düşenen adam ailesini bırskmazdı gitdem daha mı iyi olur kalsam mı
Aynı şehirde kaldığınız takdirde eski eşiniz problem çıkarır mı size.Maddi olarak yapabilir misiniz.(Nafakaya çok güvenmeyin ondan ayrı duzenli bir geliriniz olmalı.Adam yarın geciktirse sorun yasarsınız.Ayrıca miktarı az nafakanın).Aile zor olur boşanınca yani herşeye karışırlar laf olmasın girdiğine çıktığına gezğine karışabilirler.Ayrı ev açacaklarmış o evin kirasını size gondersinler.Sizde mutlaka iş bakın.
Karar verirken bunlara dikkat alın derim.

Aileniz size ayri ev aciyor destek oluyorsa soyledimlerinde hakli
Gibiler ayri evde olup aile destegi almak guzel bisey zaten kafaniz karisik evet esinizi bekliyor gibisiniz sizi bu sehre baglayan ne var donun ve kendinize is bulun sade nafakayla gecinilmez sonucta adam kizini sevseydi zaten bu noktaya gelmezdiniz heralde

Seni istemeyeni sil gitsin..

Aileniz size ayri ev aciyor destek oluyorsa soyledimlerinde hakli
Gibiler ayri evde olup aile destegi almak guzel bisey zaten kafaniz karisik evet esinizi bekliyor gibisiniz sizi bu sehre baglayan ne var donun ve kendinize is bulun sade nafakayla gecinilmez sonucta adam kizini sevseydi zaten bu noktaya gelmezdiniz heralde
Evet çok haklısınız memleketime döndüm aynı şehirde olmak bana çok zor gelecekti burada yeni bir hayata sayfa açtım

Hayur çalışmıyorum ama nafaka gibi gelirim var kreş yaşında başka şehir kendğ memlektğm 10 yıldır uzaktayım korkularım var milleyin karışıp etmesin dennlafından sözündenn korkuyorum tekrar aile yanında yaşamak korkutuyor
Bence memlekete d9nmeyin. Eşinize arada çocuğu verin kafa dinleyin. Ev düzeni dursun bişey olmaz. Bir de iş bulun mutlaka. İş hem maddi olarak rahatları hem de sosyal ortam ve hayatta işlevsellik sağlar. Kitapbokuyun. Hiç kitap okuma kültürünüz yoksa Sabahattin Ali'nin ince kitapları var onlardan başlayabilirsiniz çalıkusu falan okuyabilirsiniz. Spor yapın evde baslayın bişey olmaz. Kendi benliginizi bulun. Krizi fırsata cevirin

Back
X