Boşandık dün ama

Eski konularınızı bi açın okuyun köle olmaya devam mı etmek istiyorsunuz evde hizmetçi eksilmiş gibi adam o yuzden iyi anasının danasının evinin işini yapıyordunuz asgari ücretle eleman almak daha zor gelmiştir. Acı ama gerçek bu

Boşandıktan dün anlaşmalı şekilde bir konu açmış herşeyi anlattım yorumlardan sonra kararım daha netti. Ama duruşmadan sonra çok sıcak davrandı böyle olmasaydık üzüldüğünü söyledi. İşte bundan sonra mutlu ol iyi biri çıksın karşına ağlar gibi oldu sonra sevdiğini söyledi. Birde arada gelirim görüşürüz dedi. Arada görüntülü konuşalım dedi . Peki bu kadar önemli isem seviyordu neden boşanmayalım demedi onu anlamıyorum. Ama devam etsek ailesi beni köle olarak görüyor bu birşey yapar savunur mu hiç bilmiyorum yanında iken yapmadı ailesini üstün tuttu. Ama sanki şuan daha farklı gibi bir an gel git oluyor karara itiraz etmek geliyor içimden ama bunu nasıl aşacam 😞
Sanirim akıl tutulması yaşıyorsunuz..eski mesajlarınızi bir okuyun.

Boşandıktan dün anlaşmalı şekilde bir konu açmış herşeyi anlattım yorumlardan sonra kararım daha netti. Ama duruşmadan sonra çok sıcak davrandı böyle olmasaydık üzüldüğünü söyledi. İşte bundan sonra mutlu ol iyi biri çıksın karşına ağlar gibi oldu sonra sevdiğini söyledi. Birde arada gelirim görüşürüz dedi. Arada görüntülü konuşalım dedi . Peki bu kadar önemli isem seviyordu neden boşanmayalım demedi onu anlamıyorum. Ama devam etsek ailesi beni köle olarak görüyor bu birşey yapar savunur mu hiç bilmiyorum yanında iken yapmadı ailesini üstün tuttu. Ama sanki şuan daha farklı gibi bir an gel git oluyor karara itiraz etmek geliyor içimden ama bunu nasıl aşacam 😞
"Arada gelirim görüşürüz" derken? Boşanmışsınız arada çocuk yoksa ne görüşmesi? Kölelikten kurtulmuşsunuz

Bıçağı sokmak yetmemiş bir de kanırtıyor....
Başka ne denilir buna.

Konu sahibi bosandiginizdan emin misiniz?
Evet dün bitti itiraz süresi var iki hafta 19 Kasım da da kesinleşiyor. Bana peki bittikten sonra çok iyi davrandı seviyorum dedi gözümün içine bakıp durdu. Ben çok mu duygusalım yoksa taze olduğu için mi böyle oluyor bilmiyorum

Hanımefendi saçmalamayınız. Bu adam yüzünden intihar ettim dediniz. Duygusal bir süreçten geçiyorsunuz fakat sağlıklı düşünün rica ediyorum. Herkes burada sizin iyiliğiniz için yapmayın diyor.

Evet dün bitti itiraz süresi var iki hafta 19 Kasım da da kesinleşiyor. Bana peki bittikten sonra çok iyi davrandı seviyorum dedi gözümün içine bakıp durdu. Ben çok mu duygusalım yoksa taze olduğu için mi böyle oluyor bilmiyorum
Belki kanar da geri döner "çok afedersiniz" enayi diye düşünerek böyle iyi davranıyor.

bosandıktan sonra son dakıka arada goruntulu gorusuruz dedıgı ıcın mı bu kadar kolay dagıldınız
madem boyle sevıyordu neden bu asamaya geldınız oyleyse ?
arada bır goruntulu goruselım arada bır goruselım dese sen benı ne sanıyorsun zırtapoz der cantayı kafasına ındırırdım ben olsam

sızı sevse ayrılmazdınız erkekler boyle oynamayı sever .

bence acılen bır destek almalısınız

Karıma anam saldırsın, abim saldırsın, küfürler etsin ağzımı açıp tek kelam etmeyim, sonra iş işten geçtikten sonra "ama bon sovoyorom holo" sevgi bu değil.
Tamam şöyle yapalım sana küfür edenlerin hepsi gelsin özür dilesin senden, sonra sen de iptal et boşanma kararını. Madem çok pişman, eyleme geçsin.

Hanımefendi psikolojik destek alın lütfen geciktirmeyin duygusal davranmıyorsunuz sorunlu davranıyorsunuz bu durum hiç iyi değil. Birden bire bir yerimiz kesilip kan akınca nasıl dikiş attırıyorsak acil bir şekilde sizin de acil ruhen tedavi olmanız gerekli umarım açıklayıcı anlatmışımdır. Ben doktor değilim sadece şunu biliyorum bir insan bu durumdan kurtulunca mutlu olur. Siz normal düşünemiyorsunuz

Ne olursa olsun boşanmak psikolojik olarak etkiliyor, boşanalı 1 gün olmuş acaba tekrar denesek mi fikrinin aklınızdan geçmesi normal ama size tavsiyem boşanma psikolojisini çabuk atlatmak istiyorsanız eski eşle bir araya gelmeyin, görüntülü dahil hiçbir şekilde görüşmeyin, zayıf bir anınızda sil baştan her şey eskiye döner pişman olursunuz.
Aklınızı meşgul edecek şeyler bulun, mümkünse bir süre bulunduğunuz yerden uzaklaşın.

Lütfen bir eski konuklarınıza hatta "yaşadıklarınıza" bir göz gezdirin. Abisi sizi dövmeye kalkmış? Evden kovulmuşsunuz ve eşiniz ya bişey olmaz yhaa tarzında davranmış 🤦 Her gün hizmet etmeye gitmişsiniz vs bunlar normal miydi sizce? Sadece su an alıştığınız bir olayın bitmesi hüznü var içinizde diye düşünüyorum.Devam etseydiniz bu terbiyesiz garip ailede harcanırdınız.Ne güzel kurtulmuşsunuz kutlayın bunu lütfen 🌸

Hayatım evlilik denen bişey yaşamamışsın ki zaten. Annenin evine gitmişsin 2 ay kalıp geri eşine dönmüşsün. Sonra haspam kendisi seni göndermiş 6 ay kalmışsın. Baştan olmamış bu evlilik. Genceciksin yapmışsın bi hata boşver önüne bak çok çok daha iyileri çıkar karşına. Seni seven adam imkanı yok boşanmazdı. Bi şekilde kendisini affettirmek için çabalardı. Adam paşa paşa gitmiş boşanmış sonrasında zırlaması falan vicdan meselesiyle alakalı. Beter olsun. Böyle sevgi olmaz.

Bu kadar keşkeniz varken bosanmayip hergun tonla hakaret isitseydiniz daha mı iyiydi acaba? Bir fakire sadaka verin kurtuldum diye

Gözünüzdeki at gözlüğünü çıkarın birde öyle bakın dünyaya

Back
X