Boşandık duygularım darmadağın

Benim mahkememde yarındi 😒ama avukatı mazeret bildirmiş ertelenecek 9 aydır boşanmanin ilk celsesini bekliyorum

Merhaba hanımlar sonunda boşandık. Boşanmak istediğime o kadar emin olmama rağmen eve gelince tarifsiz bir acı kapladı benliğimi dört yıl güzel sevgi dolu bakan adamın bir anda niye bu kadar acımasız olduğunu düşündüm bazen çok çabaladım ama tek tarafliydi kurtuldum diyorum bir anda ağlama krizlerine giriyorum kendimi yapayalnız hissedip çok acı çekiyorum sanki ölecek gibi hissediyorum nasıl geçer yada gecermi onuda bilmiyorum elim kolum kalkmıyor yiyip içmiyorum niye ben diyorum isyan değil ama insan sorguluyor ister istemez zorlada olsa kızımı gezdirmek için dışarı çıktım gittiğimiz yerleri geçtiğimiz yolları acı çekerek anımsadım siz neler yaşadınız bunlar normal mi canım çok yanıyor
Cok normal. Zaman gectikce azalacak emin ol. Aklina bile gelmeyecek.

Ne iş yapıyorsunuz acaba insaalh bende gülerek anlatırım birgün iyiki bitmiş diye en çok istediğim şey bu sizin ve evlatlarımızın adına çok sevindim insaalh daha mutlu olursunuz
Teşekkürler amin amin. Ben devlet memuruyum. Sabah 6.30 da kalkıyorum. Çocukları yediriyorum biri 1,5 yaş diğeri 9. Sonra okula ve kreşe bırakıp işe geliyorum. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Ve hiç şikayetçide değilim. İyi ki yavrular var bana güç oluyor. Şu an herşey taze hissettiklerin normal. Dediğim gibi herşey bitti diyemem ama işlerimi yapıyorum çocuklarımla ilgileniyorum film izliyorum kitap okuyorum temizlik yapıyorum yürüyüş yapıyorum yemek yiyorum demek ki baya normalleşmişim. Sende de geçecek emin ol. Aklıma düştükçe o hayat mı bu hayat mı diyorum o zaman geçiyor üzüntü halim. Şimdiki hayatıma şükürler olsun

İnsaalh hayat sizede güzel kapılar açar gerçekten çok zormuş istemsizce akıyor yaşlarım kızgın olsam da nefret etsem de bu değişmiyor en çok canımı yakan kanaatkar eşine yuvasına sarılan fedakâr kadınlar yaşıyor bu sonu inanın en acısı bu

Sımsıkı sarılmak istedim size
Daha iyi olacaksınız acınız çok taze
Haksızlığa uğramak duygusu sanırım en çok inciten ama geçecek, biraz zaman

Teşekkürler amin amin. Ben devlet memuruyum. Sabah 6.30 da kalkıyorum. Çocukları yediriyorum biri 1,5 yaş diğeri 9. Sonra okula ve kreşe bırakıp işe geliyorum. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Ve hiç şikayetçide değilim. İyi ki yavrular var bana güç oluyor. Şu an herşey taze hissettiklerin normal. Dediğim gibi herşey bitti diyemem ama işlerimi yapıyorum çocuklarımla ilgileniyorum film izliyorum kitap okuyorum temizlik yapıyorum yürüyüş yapıyorum yemek yiyorum demek ki baya normalleşmişim. Sende de geçecek emin ol. Aklıma düştükçe o hayat mı bu hayat mı diyorum o zaman geçiyor üzüntü halim. Şimdiki hayatıma şükürler olsun
sizin boşanma sebebiniz neydi 1.5 yaş çok küçükmüş ona hamileyken mi karar verdiniz zor olmadı mı? hangi ildesiniz eşiniz çocuklar için destek olmadı mı

Seni cok iyi anlıyorum ben henuz bosanamadim cekismeli gidiyoruz bakalim karar cikinca ne hissederim. Benim icin hep en zoru parklardi babalari ile gelenler olunca sanki cocugum izliyor onlari gibime geliyor bazen hüzünleniyorum amann sonra diyorum evliykende parka gitmek onun icin kabustu benim surecim park zorlugu .avm alisveris merkezinde rahatim.
haftasonlari parklarda mubarek babalar ile dolu dolu alisacam mecbur diyorum

Geçecek, kendine farklı uğraşlar bul, gerekirse uzman desteği al. Çocuğun karşısında yıkık dökük bir anne görmek istemez, hem kendin, hem de çocuğun için dik dur.

sizin boşanma sebebiniz neydi 1.5 yaş çok küçükmüş ona hamileyken mi karar verdiniz zor olmadı mı? hangi ildesiniz eşiniz çocuklar için destek olmadı mı
Kendisi polis karakola gelen evli kadınlarla (kocasını, sevgilisini, kaynanasını şikayete gelenler) yasak ilişkileri varmış. Sonra 10 yıldır çalışıyoruz birikim yapıyordu güya eve hacizler gelmeye başladı şok oldum. Alışsan iyi olur batırdım dedi utanmadan. Meğer Pavyonlarda yemiş. Sonra basıldığı kadının kocasıyla davalık olmuş. Muhtemelen kadının bedeli ödendi benim emeklerimle! Bunu boşandıktan sonra öğrendim.
Bebeğim 11 aylıktı evi ayırdık 14 aylıktı boşandım. Yani 11 aylık bebeğime 8 yaş oğluma yaklaşık 1 yıldır yek bakıyorum. Üzerime yıktığı borçları 2 aya kadar bitiriyorum inş. Kendisi başka ile sürüldü. Faydasını geçtim ancak zararı var. Korona bulaştırdı çocuklara. Aldığı gün düşürüp kafasını çarpmış yere bebeğimin söylemiyor da. Hastaneye götürdüm büyük yavrum dedi. Sonra uyuz bulaştı oğluma yine ondan. Hayatımızdan tamamen yok olsa daha iyi. Ha ayda 1 birkaç saat alıyor bunlar oluyor işte

Kendisi polis karakola gelen evli kadınlarla (kocasını, sevgilisini, kaynanasını şikayete gelenler) yasak ilişkileri varmış. Sonra 10 yıldır çalışıyoruz birikim yapıyordu güya eve hacizler gelmeye başladı şok oldum. Alışsan iyi olur batırdım dedi utanmadan. Meğer Pavyonlarda yemiş. Sonra basıldığı kadının kocasıyla davalık olmuş. Muhtemelen kadının bedeli ödendi benim emeklerimle! Bunu boşandıktan sonra öğrendim.
Bebeğim 11 aylıktı evi ayırdık 14 aylıktı boşandım. Yani 11 aylık bebeğime 8 yaş oğluma yaklaşık 1 yıldır yek bakıyorum. Üzerime yıktığı borçları 2 aya kadar bitiriyorum inş. Kendisi başka ile sürüldü. Faydasını geçtim ancak zararı var. Korona bulaştırdı çocuklara. Aldığı gün düşürüp kafasını çarpmış yere bebeğimin söylemiyor da. Hastaneye götürdüm büyük yavrum dedi. Sonra uyuz bulaştı oğluma yine ondan. Hayatımızdan tamamen yok olsa daha iyi. Ha ayda 1 birkaç saat alıyor bunlar oluyor işte
Güçlü güzel kadın.. herşeyin altından kalkarsın. Allah yardımcın olsun. Çocuklarınla sağlıklı,huzurlu ömrün olsun.. Tebrik ediyorum seni.

boşanmanın acı bir tarafı var. beklentiler, hayaller yıkılıyor o yüzden acı verici. siz her ağladığınızda olgunlaşıyorsunuz, güçleniyorsunuz .bundan birkaç ay sonra ağlamanın yerini boşluğa bırakıyor. geçiyor. birkaç yıla asil aslan gibi tertemiz biri karşınıza çıkınca neden boşandığınızı anlayıp şükrediyorsunuz. benim çevremde kim problemli evliliğini bitirdi ise kısa süre sonra harika evlilikler yaptı. ilk eşleri kumarbaz, alkolik,şiddete meyilli aldatan, yalancı insanlardı. çok çektiler. ikinci eşleri sevgili,saygılı, çalışkan, işinde gücünde kibar yakışıklı insanlar. bu evrenin pardon deme usulü:) hepsi bu güzel evliliği hak etti. hala o kabus gibi ilk evlilikte kalsalardı gerçek sevgiyi göremeden tükeneceklerdi. umarım siz de hak ettiğinize en kısa sürede kavuşursunuz. sevgiler:)

boşanmanın acı bir tarafı var. beklentiler, hayaller yıkılıyor o yüzden acı verici. siz her ağladığınızda olgunlaşıyorsunuz, güçleniyorsunuz .bundan birkaç ay sonra ağlamanın yerini boşluğa bırakıyor. geçiyor. birkaç yıla asil aslan gibi tertemiz biri karşınıza çıkınca neden boşandığınızı anlayıp şükrediyorsunuz. benim çevremde kim problemli evliliğini bitirdi ise kısa süre sonra harika evlilikler yaptı. ilk eşleri kumarbaz, alkolik,şiddete meyilli aldatan, yalancı insanlardı. çok çektiler. ikinci eşleri sevgili,saygılı, çalışkan, işinde gücünde kibar yakışıklı insanlar. bu evrenin pardon deme usulü:) hepsi bu güzel evliliği hak etti. hala o kabus gibi ilk evlilikte kalsalardı gerçek sevgiyi göremeden tükeneceklerdi. umarım siz de hak ettiğinize en kısa sürede kavuşursunuz. sevgiler:)
Yalnız ölmekten korkuyorum tabi şuan benim için coook erken zaten evlilik için ama insan dayanacagi bir omuz yol arkadaşı ister yıllar geçtikçe birde kız evladım var bundan dolayı da evlilikten korkuyorum açıkçası tanıdığınız kadinkar cocuklumuydu bunu merak ettim evkendikleri adamlarin çocuğu var mıydı mesela sıkıntı olmadı mi

Yalnız ölmekten korkuyorum tabi şuan benim için coook erken zaten evlilik için ama insan dayanacagi bir omuz yol arkadaşı ister yıllar geçtikçe birde kız evladım var bundan dolayı da evlilikten korkuyorum açıkçası tanıdığınız kadinkar cocuklumuydu bunu merak ettim evkendikleri adamlarin çocuğu var mıydı mesela skıntı olmadı elv
elbette yeni boşandığınız için bu tarz şeyler erkendir. ama zaman her acıyı hafifletiyor demek istedim. gün gelecek siz de birini sevmeye hazır olacaksınız. içlerinde 20 li yaşlarda boşananlar çocuksuzdu. otuzlu yaşlarda olanların kadının çocuğu varsa adamın yoktu ya da her ikisinin de vardı. mutlaka çocuksuza çocuksuz çocukluya çocuklu gibi eşleşme olmadı. ortak çocuk da yaptılar. bekar bir anne bir adamla tanıştığında çocuğuma iyi davranır mı der adam bu sınavdan geçtikten sonra evlenme kararı alır bu da en doğal hakkı. hepsi zamanla yerine oturuyor. iyiler iyilerle oluyor, kötüler kötülerle. sadece sabır ve zaman.

elbette yeni boşandığınız için bu tarz şeyler erkendir. ama zaman her acıyı hafifletiyor demek istedim. gün gelecek siz de birini sevmeye hazır olacaksınız. içlerinde 20 li yaşlarda boşananlar çocuksuzdu. otuzlu yaşlarda olanların kadının çocuğu varsa adamın yoktu ya da her ikisinin de vardı. mutlaka çocuksuza çocuksuz çocukluya çocuklu gibi eşleşme olmadı. ortak çocuk da yaptılar. bekar bir anne bir adamla tanıştığında çocuğuma iyi davranır mı der adam bu sınavdan geçtikten sonra evlenme kararı alır bu da en doğal hakkı. hepsi zamanla yerine oturuyor. iyiler iyilerle oluyor, kötüler kötülerle. sadece sabır ve zaman.
Umarım ne koşulda olursa olsun mutluluk bizi bulur dediğiniz gibi zaman ve sabır en önemlisi de tevekkül ❤️

Anlaşmalı olduğu için hemen bitti

Çok sağolun evet ben çok cabaladim yalvardım terapiste gidelim dedim neden sorunlarımızı konuşarak çözemiyoruz tek istediğim beni yok saymaman dedim ama acılarımı hep görmezden geldi baba evine çok kez gidip geldim değişeceğini söylediği zaman inandım yuvama döndüm iki hafta sonra yine duygusuz duvar gibi bir adam gördüm ve yine pişman oldum öyle bir kısır döngü olmuştu artık
Anlaşmalıya nasıl ikna ettiniz eşinizi?

Ben de şu an boşanma aşamasındayım ve bazı taleplerim var, haklarımı almak istiyorum ama uzaması en son isteyeceğimiz şey; her iki taraf için de..

Back
X