Ben 6 ay evvel boşandım. İlk 1 hafta üzüldüm sonra toparladım. Şu an oldukça iyiyim. Aklıma bile gelmiyor. Aslında ondan ayrıldığıma değil kendime üzüldüm. O kadar vaktim boşu boşuna bir cehennemde geçti. Boşanmaya giden süreç çok daha sıkıntılıydı. 10 kilo vermiştim. Şimdi hepsini afiyetle yiye yiye geri aldım.
Ben çocuksuz boşandım. O sebeple daha kolay belki. Ama şöyle de bir şey var: ilişkimizin başında çocuk konusuna çok temkinli yaklaşırken sonlara doğru anne olma isteği hasıl oluverdi. Tabi ki doğru baba o adam değildi ve olmadı. Gerçi karar versem de cinsellik olmadığı için pek mümkün de değildi. Anne olamadığım için biraz üzüldüm. Anne olma isteğimi de yaş koşulunu sağlayınca evlat edinme yoluyla çözmeyi düşünüyorum. Evde bir davar besleyeceğime birine faydam olur bari.
Tavsiyem imkanlarınız ölçüsünde bol bol sosyal aktivite ve seyahat. Ben boşandığımdan beri her fırsatta seyahat ediyorum. Çok iyi geldi. Zira eski eşim evde pineklemekten başka bir şey bilmediği için gezmelerimiz de rezil oluyordu.