arkadaşım. bebek isteyerek olmamış. kocası tecavüz etmiş konu sahibinesaçma sapan dediğin cinayet mi merak ettim doğrusu
Bi bitmediniz ya
amaç yargılamak değil yol herkes aklınca yol göstermeye calışyor tabiki çok hoş bi durum değil ama 3 günlük dünya için ölümsüz hayatını mahfetmek de söz konusu insanoğlu aciz bir varlıktır ne oluyo da allahın verdiği canı almaya calışıyo diye de düünmek lazım bence eğer böle bi hata yaptıysan bol bol tevbe et
Mecbursa çaresizse yapacak birşey yok
O çocuk doğup rezillik içinde yaşasa sizmi yardımcı olacaksınız ?
Ayrıca o bayanın bedeni o bayanın günahı
Siz destekler veya desteklemezsiniz
Yok cinayettir yok insan değilsiniz bunlar sizin haddinize değil !!!!
Hiç kimse istemez bu durumda olmayı Allaha büyük konuşmayın
Bi yeri sakatsa sizde kürtaj olunca cinayetmi işlemiş olacaksınız ?
O nedenle büyük konuşmayın başınıza gelmeden bilemezsiniz
İnsancıl olun acıtmadan yorum yapın ALLAH AŞKINA
yazdıklarınızın kelimesi kelimesine katılıyorum..
boş boş konuşması akıl vermesi çok kolayy hemcinslerim nasıl bu kadar acımasız eleştiri yapıyolar bende hayretler içindeyimm..Allah kimsenin başına vermesin..
1-şiddet görüyor
2-tecavüz sonucu gebe kalıyor
3-bayanın ailesi çocuğu olmadığı halde kabul etmemiş bir başına yaşıyor
4-doğurdu diyelim ev kirasıydı,bebeğin masraflarıydı,mutfak masraflarıydı vs. bunları kürtaj cinayettir diyen arkadaşlar mı karşılayacak çok merak ettim..
Bu zamanda kimse kimse yardım etmiyor canım
İnsan düşmeye görsün
Hayat çok zor acımasız ama insanlar daha acımasız forumda gördüğümüz gibi
Çok üzülüyorum ve biraz vicdan diyorum
Allahım kimsenin başına vermesin...
Eğer aldırma cinayet diyeceksek kadınada bir çıkar yolu göstermemiz gerekiyor dimi?
kadın çaresiz hangi anne yavrusundan ayrılmak ister ki??
ben anne olmak için yanıp tutuşuyorum,kürtaja karşıyım ama bu kadııncağız bi başına kimsesiz kalmış..nasıl acımasız yorum yapabilirim ki.. Ailesi destek olsa annesi bebeğe baksa diyecem sen çalış annen bebeğe baksın amaaa..Nasıl bi anne sana bakamam diyerek evladını evine almaz..Annesi kızını kabul etmemiş ki torununu kabul etsin..
Evlilikten darbe yemiş
Ailesinde aynı şekildee
tecavüz sonucu hamile
8 bin tl borcu var
Gerçekten okurken içim burkuldu..Allahım kimseyi savunmasız ,çaresiz bırakmasın..Allah yardımcısı olsun..
amaç yargılamak değil yol herkes aklınca yol göstermeye calışyor tabiki çok hoş bi durum değil ama 3 günlük dünya için ölümsüz hayatını mahfetmek de söz konusu insanoğlu aciz bir varlıktır ne oluyo da allahın verdiği canı almaya calışıyo diye de düünmek lazım bence eğer böle bi hata yaptıysan bol bol tevbe et
ablacım işine karısmak gibi olmasın ama sakın aldırma derim beno masum bebeğin ne suçu var kurban oldugum yazıktır kıyma yavrucaga Allahım onun rızkınıda verir dayanma kuvvetinide sen aldırma abacım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?