- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.946
- 598
Dayıdaki özgüvenden elektrik enerjisi üretsek maliyet düşer ve fatura yarı yarıya azalır.Merhaba kk uyeleri. Sizin yorumlarınıza çok güveniyorum. Aslında ne yapmam gerektiğini de biliyorum. Ama sizinle konuşmak, paylaşmak istedim. Eski eşimle 6 yıl önce boşandık. 1.5 yıl kadar evli kaldık. Bana hiçbir maddi manevi yardımı olmadı. Kendisi doktordu. Ben öğretmenim. Onunla ilgili evlendigim dönemde atanamamistim. Boşandıktan 3 yıl sonra atandım. Şimdi aynı sehirdeyiz. 5 kurusum olmadan terk etmek durumunda kaldigim şehr e atanarak geri döndüm. Çok şükür keyfim yerinde. Yaralarımı sardım. Fakat geçen gün insagramdan ekledi beni. Kabul etmedim. Ardından mesaj atmış; seni görebilir miyim diye. Hayır cevabını verdim. Israr etmiyor da hiç. Özür falan da yok. Ne bekliyor acaba? Hemen kabul edeceğimi mi? Bu arada ben 35 yasindayim kendisi 49. Sevdiğinden değil, birini bulamadığından mesaj attığını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu konuda yorumlarınızı merak ediyorum.
YaniBu cümlenizden belki biraz ısrar etse, peşinizden koşsa kabul edebilecek gibi olduğunuzu düşündüm.
Karar sizin elbette ama denenmişi tekrar denemenin anlamı nedir?
Hayatınızı kurmuşsunuz, önünüze bakmanızı tavsiye ederim.
Bir de bilgim olmadığı için soruyorum. Atama tesadüfen mi oldu yoksa siz mi seçtiniz? Siz seçtiyseniz neden aynı şehir sorusu da gündeme geliyor tabi ki.
Birine haksızlık etsem önce bir o kişiden özür dilerim önce ya da pişmanlığımi dile getiririm kendi adıma. Doğu illeri vardı, bir de benim memlekete yakın bu sehir. Tesadüf diyebiliriz ama bende istiyordum bu şehri. Ya da ilahtan hediye diyebiliriz. Çünkü hiç istemeden terketmek durumunda kalmıştım bu şehri. ya da ilahi adalet; çünkü kendisi bu şehirde maddi sebeplerden oturu kalamayacağımi söylemişti.Bu cümlenizden belki biraz ısrar etse, peşinizden koşsa kabul edebilecek gibi olduğunuzu düşündüm.
Karar sizin elbette ama denenmişi tekrar denemenin anlamı nedir?
Hayatınızı kurmuşsunuz, önünüze bakmanızı tavsiye ederim.
Bir de bilgim olmadığı için soruyorum. Atama tesadüfen mi oldu yoksa siz mi seçtiniz? Siz seçtiyseniz neden aynı şehir sorusu da gündeme geliyor tabi ki.
Yaşını göstermiyor ama. Ona güveniyor olabilir.Dayıdaki özgüvenden elektrik enerjisi üretsek maliyet düşer ve fatura yarı yarıya azalır.
Yaşını göstermiyor ama. Ona güveniyor olabilir.
Merhaba kk uyeleri. Sizin yorumlarınıza çok güveniyorum. Aslında ne yapmam gerektiğini de biliyorum. Ama sizinle konuşmak, paylaşmak istedim. Eski eşimle 6 yıl önce boşandık. 1.5 yıl kadar evli kaldık. Bana hiçbir maddi manevi yardımı olmadı. Kendisi doktordu. Ben öğretmenim. Onunla ilgili evlendigim dönemde atanamamistim. Boşandıktan 3 yıl sonra atandım. Şimdi aynı sehirdeyiz. 5 kurusum olmadan terk etmek durumunda kaldigim şehr e atanarak geri döndüm. Çok şükür keyfim yerinde. Yaralarımı sardım. Fakat geçen gün insagramdan ekledi beni. Kabul etmedim. Ardından mesaj atmış; seni görebilir miyim diye. Hayır cevabını verdim. Israr etmiyor da hiç. Özür falan da yok. Ne bekliyor acaba? Hemen kabul edeceğimi mi? Bu arada ben 35 yasindayim kendisi 49. Sevdiğinden değil, birini bulamadığından mesaj attığını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu konuda yorumlarınızı merak ediyorum.
Hem tahminin doğru, hem de daha iyi şartlarda bir adaysınız onun için artık atandığınız için malesef. Tekrar kanmayın aman.Merhaba kk uyeleri. Sizin yorumlarınıza çok güveniyorum. Aslında ne yapmam gerektiğini de biliyorum. Ama sizinle konuşmak, paylaşmak istedim. Eski eşimle 6 yıl önce boşandık. 1.5 yıl kadar evli kaldık. Bana hiçbir maddi manevi yardımı olmadı. Kendisi doktordu. Ben öğretmenim. Onunla ilgili evlendigim dönemde atanamamistim. Boşandıktan 3 yıl sonra atandım. Şimdi aynı sehirdeyiz. 5 kurusum olmadan terk etmek durumunda kaldigim şehr e atanarak geri döndüm. Çok şükür keyfim yerinde. Yaralarımı sardım. Fakat geçen gün insagramdan ekledi beni. Kabul etmedim. Ardından mesaj atmış; seni görebilir miyim diye. Hayır cevabını verdim. Israr etmiyor da hiç. Özür falan da yok. Ne bekliyor acaba? Hemen kabul edeceğimi mi? Bu arada ben 35 yasindayim kendisi 49. Sevdiğinden değil, birini bulamadığından mesaj attığını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu konuda yorumlarınızı merak ediyorum.
Yok istemiyorum. Degistim. Bana o cevabi verdiren 'eski ben'. Eski ben, davranışları ile varlığını sürdürmek istedi. Yani eski ben olsaydim konuşmayı surdurur kızar, isyan eder bla bla surdurur de sürdürdüm konuşmayı. Konuşmanin ardından gorusme de gelirdi muhtemelen. N e istediğimi biliyorum ne istemediğimi de.. Engelledim zaten.İletişim halinde olup cevap yazmanız bile çok saçma.Bir msj da bile kafanız karışmış özür bile dilemedi diye eski günlere dönmüşsünüz.Her yerden engelleyin , geçmişte yaşadıklarınızı ve onu unutun hiç olmamış gibi ve önünüze bakın........
Çok sebep var. Ailecek cektirdiler diyelim.Niye bosanmistiniz?
çünkü kendisi bu şehirde maddi sebeplerden oturu kalamayacağımi söylemişti.
Bekarlar için düşünmek lazım. Ay okumuş koca doktor olmuş maddi manevi bir destekte bulunmamış diyerek soğunabilmesi muhtemelNiye yaw biz doktorlara tedavi olmaya gidiyoruz ozel hayat cetelesine bir cizik atmiyoruz ki
Bugün özür dileyecek olsa o zaman sizi 5 kurussuz o şehirden göndermezdi. Ki bunlari yaptığında 43 yaşındaymış. Dünkü çocuk da değil. Engele bile gerek yok.Çok sebep var. Ailecek cektirdiler diyelim.
49 yaşında doktor birinin kirayı biri ödesin falan diye öğretmen eski eşine yazması çok olası değil. Tamamen yokluktan yazmıştırAtandığınızı duyduysa, bu devirde geçim zor, kirayı, faturayı ödeyecek biri olsun, eee yaşım da geçti. Bana baksın diyordur. Aramış aramış bulamamıştir birini. Aman, yanaşmayın
Bende doktorla sevgiliydim yeni ayrıldık. Boşanma sebebiniz neydi?Merhaba kk uyeleri. Sizin yorumlarınıza çok güveniyorum. Aslında ne yapmam gerektiğini de biliyorum. Ama sizinle konuşmak, paylaşmak istedim. Eski eşimle 6 yıl önce boşandık. 1.5 yıl kadar evli kaldık. Bana hiçbir maddi manevi yardımı olmadı. Kendisi doktordu. Ben öğretmenim. Onunla ilgili evlendigim dönemde atanamamistim. Boşandıktan 3 yıl sonra atandım. Şimdi aynı sehirdeyiz. 5 kurusum olmadan terk etmek durumunda kaldigim şehr e atanarak geri döndüm. Çok şükür keyfim yerinde. Yaralarımı sardım. Fakat geçen gün insagramdan ekledi beni. Kabul etmedim. Ardından mesaj atmış; seni görebilir miyim diye. Hayır cevabını verdim. Israr etmiyor da hiç. Özür falan da yok. Ne bekliyor acaba? Hemen kabul edeceğimi mi? Bu arada ben 35 yasindayim kendisi 49. Sevdiğinden değil, birini bulamadığından mesaj attığını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu konuda yorumlarınızı merak ediyorum.
Yaşını göstermiyor ama. Ona güveniyor olabilir.
Yok istemiyorum. Degistim. Bana o cevabi verdiren 'eski ben'. Eski ben, davranışları ile varlığını sürdürmek istedi. Yani eski ben olsaydim konuşmayı surdurur kızar, isyan eder bla bla surdurur de sürdürdüm konuşmayı. Konuşmanin ardından gorusme de gelirdi muhtemelen. N e istediğimi biliyorum ne istemediğimi de.. Engelledim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?