Boşandıktan 6yil sonra

Dayıdaki özgüvenden elektrik enerjisi üretsek maliyet düşer ve fatura yarı yarıya azalır.

Yani
Birine haksızlık etsem önce bir o kişiden özür dilerim önce ya da pişmanlığımi dile getiririm kendi adıma. Doğu illeri vardı, bir de benim memlekete yakın bu sehir. Tesadüf diyebiliriz ama bende istiyordum bu şehri. Ya da ilahtan hediye diyebiliriz. Çünkü hiç istemeden terketmek durumunda kalmıştım bu şehri. ya da ilahi adalet; çünkü kendisi bu şehirde maddi sebeplerden oturu kalamayacağımi söylemişti.

Hemen değil sonrada kabul etme.
Ayrıca neden cevap veriyosunki?
Direk engelle gitsin.

Hem tahminin doğru, hem de daha iyi şartlarda bir adaysınız onun için artık atandığınız için malesef. Tekrar kanmayın aman.

İletişim halinde olup cevap yazmanız bile çok saçma.Bir msj da bile kafanız karışmış özür bile dilemedi diye eski günlere dönmüşsünüz.Her yerden engelleyin , geçmişte yaşadıklarınızı ve onu unutun hiç olmamış gibi ve önünüze bakın........

Yok istemiyorum. Degistim. Bana o cevabi verdiren 'eski ben'. Eski ben, davranışları ile varlığını sürdürmek istedi. Yani eski ben olsaydim konuşmayı surdurur kızar, isyan eder bla bla surdurur de sürdürdüm konuşmayı. Konuşmanin ardından gorusme de gelirdi muhtemelen. N e istediğimi biliyorum ne istemediğimi de.. Engelledim zaten.

Niye yaw biz doktorlara tedavi olmaya gidiyoruz ozel hayat cetelesine bir cizik atmiyoruz ki
Bekarlar için düşünmek lazım. Ay okumuş koca doktor olmuş maddi manevi bir destekte bulunmamış diyerek soğunabilmesi muhtemel

Çok sebep var. Ailecek cektirdiler diyelim.
Bugün özür dileyecek olsa o zaman sizi 5 kurussuz o şehirden göndermezdi. Ki bunlari yaptığında 43 yaşındaymış. Dünkü çocuk da değil. Engele bile gerek yok.
Ben evliyim ama evli olmasam da eski sevgililerin den hicbirine donmezdim. Çünkü o 20li yaşlardaki seçimlerimdi. Şimdiki bakisimla alakası bile yok.

Atandığınızı duyduysa, bu devirde geçim zor, kirayı, faturayı ödeyecek biri olsun, eee yaşım da geçti. Bana baksın diyordur. Aramış aramış bulamamıştir birini. Aman, yanaşmayın
49 yaşında doktor birinin kirayı biri ödesin falan diye öğretmen eski eşine yazması çok olası değil. Tamamen yokluktan yazmıştır

Bende doktorla sevgiliydim yeni ayrıldık. Boşanma sebebiniz neydi?

Yaşını göstermiyor ama. Ona güveniyor olabilir.

Sen hâlâ seviyorsun peşinde koşsa kabul edeceksin, konuyu bile açma sebebin bu

Sen güçsüzken, kötü durumdayken sana kötülük yapanları,el uzatmayanları asla affetme düşünme bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…