Boşandıktan 6yil sonra

Tekrar muhatap olmamak için şehir bile değiştiririm. Düzenli gelir ve iyi tanınan manipülasyona müsait olduğunu bildiği karakter. Adam için bulunmaz nimet. Ne yaparsa yapsın asla cevap verme

Dayıdaki özgüvenden elektrik enerjisi üretsek maliyet düşer ve fatura yarı yarıya azalır.
Katip ya erkeklerdeki ozguvenden istiyorum, en kötüsü bile o kadar özgüvenli ki . Küçük prens sendromalei hiç geçmiyor

Asiri cok iyi yorum tam kafamdakini paylasmis arkadas, ben de bu sekilde bakiyorum hayata ve insanlara. Asiri narsist biriyle evlenmissiniz. Yaptiklarindan pisman olmayan, sizi hic merak etmeyen biri gecmiste yaptigi bunca seylerin ardindan ona bir adim atarsaniz eger uzerineze bes siddetiyle tekrar sarsmaya gelir, kendinizi seviyorsaniz direkt engelleyin. Sanirim atandiginiz ve o sehre tasindiginiz icin heyecan ariyor gibi geldi bana ya da yuz bumaya calismis ama ciddi dusundugunu huc sanmiyorum malesef, ne kadar igrenc biri... Gencsiniz, adam iyice ici sonmustur bence siz hayatinizin en guzel yillarinizdasiniz, kani sicak akan gencecik insanlarla gununuzu gun edin bence Bu arada bosanma sebeiniz nelerdi ?

Son düzenleme:
Özür mesajla dilenmez ki bence belki de hakkınızda girdiğini düşünüyor kendince . Aranızda büyük şeyler geçti mi ?
Değişmiş olabileceğini düşünüyorsan bir şans verebilirsin sevgili olarak
Mesajlarını okudum bence de salla gitsin yavsak

Ex'ten next olmaz.
Engelleyin, bir daha ekleme yollayamasın.

Sizi unutamamış da olabilir, birini bulamaması bundan da olabilir, bunları bilemeyiz, adamı bu yönden yerden yere vurmayacağım ama denediğiniz ve sonucunu gördüğünüz şeyi tekrar denemenin ve tekrar hüsrana uğramanın anlamı var mı? Insanlar değişmez.
Genceciksiniz, ne güzel atanmışsınız, yeni bi hayatınız var şimdi, belki düzgün biri girecek hayatınıza belki de girmeyecek ama boşandığınız kişiyle maceraya atılmaya hiç gerek yok bence.
Kendinize güzel aktiviteler bulun; geziler, kurslar, eğitimler vs, geçmişin gölgesi bugününüzün tadını kaçırmasın.

Gelsin, özür dilesin, ısrar etsin, yalvarsın istiyorsun sanırım, öyle ise ya boşluk ya intikam hissi ya aranmak seninki de. Salla gitsin, kurtulmuşsun yani neyin derdindesin?

Adamda aşırı bir ego var .
Bu tipler özür falan dilemez dilese de ağzının ucuyla.
Sana yazması bile yüz kere düşünmüştür emin ol burnunu düşürmek egosunu zedelemistir.
Bunlar hep kendini haklı gorur.
Ilahi adalet işte yıllar sonra önüne düşmüş.
Bozulmuştur bide hayır cevabına ego yapmıştır.
Bunlar telafi etmek için uğraşmaz.
Kadın kadin gezmistir .
Valla artik kadınlarda özgüvenli kimse kimseyi çekmiyor çekmesin de zaten.
Kadın bakımlı sosyal ekonomik özgürlüğü varsa öyle kimseye minnet etmiyor.
Kadın güçlendikçe erkekler sinir oluyor.
Dr redpill diye bir adam var oda doktor YouTube da kanalı var izleyin adam aşırı egosu yüksek Brad Pitt te yoktur o ego yani.
Ama işte altı boş ego bunlar .
Tamam mesleğinde başarılı olabilirsun bütün doktorlara saygım var ama bu ikili ilişkilerde başarılı oldugun anlamına gelmez .
Statü kariyer tabi ki erkeklere birşeyler kazandırır ama yetmez.
Sanıyorlar ki doktorum kadınlar bana köpek olucak böyle bir dünya yok.
Gönül almayı bilmezsen egonu biraz indirmezsen düzgün kadın bulamazsın gelenlerde para için gelir yer içer gider üstüne boynuzlar bide .
Seven değer veren düzgün kadınlar kendilerine bk muammelesi yapan adamlari kapıya koyar .
Bu adamcaguz doktor onlugune çok güvenmiş ama işler istedigu gibi gitmemiş anlaşılan.
Yaşta geçmiş artık kimse sallamiyordur.
Çok rağbet görse emin ol dönüp bakmazdi bile geçmişine

Sorunun cevabını konuyu yazarken vermişsiniz zaten birini bulamadığı için size ulaşmaya çalışıyor

Koş hemen bir darbe daha ye.ne güzel hayatını kurmuşsun engelle gitsin kafanı bile karştrma .seninle takılır yine bırakır seni şerefsz

Bk muamalesi :) sevdim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…