- 12 Aralık 2016
- 1.066
- 1.269
- 133
Tekrar muhatap olmamak için şehir bile değiştiririm. Düzenli gelir ve iyi tanınan manipülasyona müsait olduğunu bildiği karakter. Adam için bulunmaz nimet. Ne yaparsa yapsın asla cevap vermeMerhaba kk uyeleri. Sizin yorumlarınıza çok güveniyorum. Aslında ne yapmam gerektiğini de biliyorum. Ama sizinle konuşmak, paylaşmak istedim. Eski eşimle 6 yıl önce boşandık. 1.5 yıl kadar evli kaldık. Bana hiçbir maddi manevi yardımı olmadı. Kendisi doktordu. Ben öğretmenim. Onunla ilgili evlendigim dönemde atanamamistim. Boşandıktan 3 yıl sonra atandım. Şimdi aynı sehirdeyiz. 5 kurusum olmadan terk etmek durumunda kaldigim şehr e atanarak geri döndüm. Çok şükür keyfim yerinde. Yaralarımı sardım. Fakat geçen gün insagramdan ekledi beni. Kabul etmedim. Ardından mesaj atmış; seni görebilir miyim diye. Hayır cevabını verdim. Israr etmiyor da hiç. Özür falan da yok. Ne bekliyor acaba? Hemen kabul edeceğimi mi? Bu arada ben 35 yasindayim kendisi 49. Sevdiğinden değil, birini bulamadığından mesaj attığını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu konuda yorumlarınızı merak ediyorum.
Konuyu açma sebebim beraber gömelim.Sen hâlâ seviyorsun peşinde koşsa kabul edeceksin, konuyu bile açma sebebin bu
Sen güçsüzken, kötü durumdayken sana kötülük yapanları,el uzatmayanları asla affetme düşünme bile
AynenAy ne yapacaksın bu kart horozu? Engelle geç. Çevrendeki çıtırlara odaklan.
Katip ya erkeklerdeki ozguvenden istiyorum, en kötüsü bile o kadar özgüvenli ki . Küçük prens sendromalei hiç geçmiyorDayıdaki özgüvenden elektrik enerjisi üretsek maliyet düşer ve fatura yarı yarıya azalır.
Asiri cok iyi yorum tam kafamdakini paylasmis arkadas, ben de bu sekilde bakiyorum hayata ve insanlara. Asiri narsist biriyle evlenmissiniz. Yaptiklarindan pisman olmayan, sizi hic merak etmeyen biri gecmiste yaptigi bunca seylerin ardindan ona bir adim atarsaniz eger uzerineze bes siddetiyle tekrar sarsmaya gelir, kendinizi seviyorsaniz direkt engelleyin. Sanirim atandiginiz ve o sehre tasindiginiz icin heyecan ariyor gibi geldi bana ya da yuz bumaya calismis ama ciddi dusundugunu huc sanmiyorum malesef, ne kadar igrenc biri... Gencsiniz, adam iyice ici sonmustur bence siz hayatinizin en guzel yillarinizdasiniz, kani sicak akan gencecik insanlarla gununuzu gun edin benceLütfen engelleyin. Sizi hak etmiyor. 14 yaş cidden çok fazla. Bulamamıştır birini o yüzden size dönmüştür. Atanmanıza yürekten sevindim tanışmıyor olsak da. 6 yıl boyunca hiç merak etmemiş sizi. Ne haldesiniz maddi sıkıntılarınız var mı sormamış. Seven adam gitmezdi.
Kırıcı olduysam özür dilerim. Daha iyilerine layıksınız.
Testosteron kaynaklı mı acaba diye düşünmüyor değilim.Katip ya erkeklerdeki ozguvenden istiyorum, en kötüsü bile o kadar özgüvenli ki . Küçük prens sendromalei hiç geçmiyor
Özür mesajla dilenmez ki bence belki de hakkınızda girdiğini düşünüyor kendince . Aranızda büyük şeyler geçti mi ?Merhaba kk uyeleri. Sizin yorumlarınıza çok güveniyorum. Aslında ne yapmam gerektiğini de biliyorum. Ama sizinle konuşmak, paylaşmak istedim. Eski eşimle 6 yıl önce boşandık. 1.5 yıl kadar evli kaldık. Bana hiçbir maddi manevi yardımı olmadı. Kendisi doktordu. Ben öğretmenim. Onunla ilgili evlendigim dönemde atanamamistim. Boşandıktan 3 yıl sonra atandım. Şimdi aynı sehirdeyiz. 5 kurusum olmadan terk etmek durumunda kaldigim şehr e atanarak geri döndüm. Çok şükür keyfim yerinde. Yaralarımı sardım. Fakat geçen gün insagramdan ekledi beni. Kabul etmedim. Ardından mesaj atmış; seni görebilir miyim diye. Hayır cevabını verdim. Israr etmiyor da hiç. Özür falan da yok. Ne bekliyor acaba? Hemen kabul edeceğimi mi? Bu arada ben 35 yasindayim kendisi 49. Sevdiğinden değil, birini bulamadığından mesaj attığını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu konuda yorumlarınızı merak ediyorum.
Ex'ten next olmaz.Merhaba kk uyeleri. Sizin yorumlarınıza çok güveniyorum. Aslında ne yapmam gerektiğini de biliyorum. Ama sizinle konuşmak, paylaşmak istedim. Eski eşimle 6 yıl önce boşandık. 1.5 yıl kadar evli kaldık. Bana hiçbir maddi manevi yardımı olmadı. Kendisi doktordu. Ben öğretmenim. Onunla ilgili evlendigim dönemde atanamamistim. Boşandıktan 3 yıl sonra atandım. Şimdi aynı sehirdeyiz. 5 kurusum olmadan terk etmek durumunda kaldigim şehr e atanarak geri döndüm. Çok şükür keyfim yerinde. Yaralarımı sardım. Fakat geçen gün insagramdan ekledi beni. Kabul etmedim. Ardından mesaj atmış; seni görebilir miyim diye. Hayır cevabını verdim. Israr etmiyor da hiç. Özür falan da yok. Ne bekliyor acaba? Hemen kabul edeceğimi mi? Bu arada ben 35 yasindayim kendisi 49. Sevdiğinden değil, birini bulamadığından mesaj attığını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu konuda yorumlarınızı merak ediyorum.
Adamda aşırı bir ego var .Yani
Birine haksızlık etsem önce bir o kişiden özür dilerim önce ya da pişmanlığımi dile getiririm kendi adıma. Doğu illeri vardı, bir de benim memlekete yakın bu sehir. Tesadüf diyebiliriz ama bende istiyordum bu şehri. Ya da ilahtan hediye diyebiliriz. Çünkü hiç istemeden terketmek durumunda kalmıştım bu şehri. ya da ilahi adalet; çünkü kendisi bu şehirde maddi sebeplerden oturu kalamayacağımi söylemişti.
Koş hemen bir darbe daha ye.ne güzel hayatını kurmuşsun engelle gitsin kafanı bile karştrma .seninle takılır yine bırakır seni şerefszMerhaba kk uyeleri. Sizin yorumlarınıza çok güveniyorum. Aslında ne yapmam gerektiğini de biliyorum. Ama sizinle konuşmak, paylaşmak istedim. Eski eşimle 6 yıl önce boşandık. 1.5 yıl kadar evli kaldık. Bana hiçbir maddi manevi yardımı olmadı. Kendisi doktordu. Ben öğretmenim. Onunla ilgili evlendigim dönemde atanamamistim. Boşandıktan 3 yıl sonra atandım. Şimdi aynı sehirdeyiz. 5 kurusum olmadan terk etmek durumunda kaldigim şehr e atanarak geri döndüm. Çok şükür keyfim yerinde. Yaralarımı sardım. Fakat geçen gün insagramdan ekledi beni. Kabul etmedim. Ardından mesaj atmış; seni görebilir miyim diye. Hayır cevabını verdim. Israr etmiyor da hiç. Özür falan da yok. Ne bekliyor acaba? Hemen kabul edeceğimi mi? Bu arada ben 35 yasindayim kendisi 49. Sevdiğinden değil, birini bulamadığından mesaj attığını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu konuda yorumlarınızı merak ediyorum.
Bk muamalesi :) sevdim bunuAdamda aşırı bir ego var .
Bu tipler özür falan dilemez dilese de ağzının ucuyla.
Sana yazması bile yüz kere düşünmüştür emin ol burnunu düşürmek egosunu zedelemistir.
Bunlar hep kendini haklı gorur.
Ilahi adalet işte yıllar sonra önüne düşmüş.
Bozulmuştur bide hayır cevabına ego yapmıştır.
Bunlar telafi etmek için uğraşmaz.
Kadın kadin gezmistir .
Valla artik kadınlarda özgüvenli kimse kimseyi çekmiyor çekmesin de zaten.
Kadın bakımlı sosyal ekonomik özgürlüğü varsa öyle kimseye minnet etmiyor.
Kadın güçlendikçe erkekler sinir oluyor.
Dr redpill diye bir adam var oda doktor YouTube da kanalı var izleyin adam aşırı egosu yüksek Brad Pitt te yoktur o ego yani.
Ama işte altı boş ego bunlar .
Tamam mesleğinde başarılı olabilirsun bütün doktorlara saygım var ama bu ikili ilişkilerde başarılı oldugun anlamına gelmez .
Statü kariyer tabi ki erkeklere birşeyler kazandırır ama yetmez.
Sanıyorlar ki doktorum kadınlar bana köpek olucak böyle bir dünya yok.
Gönül almayı bilmezsen egonu biraz indirmezsen düzgün kadın bulamazsın gelenlerde para için gelir yer içer gider üstüne boynuzlar bide .
Seven değer veren düzgün kadınlar kendilerine bk muammelesi yapan adamlari kapıya koyar .
Bu adamcaguz doktor onlugune çok güvenmiş ama işler istedigu gibi gitmemiş anlaşılan.
Yaşta geçmiş artık kimse sallamiyordur.
Çok rağbet görse emin ol dönüp bakmazdi bile geçmişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?