Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldatılan benim ne boş boş konusuyorsun sen anneliğim halkında ne biliyorsunda konusuyorsun kınadıgınız şeylerle sınanmayın dikkat edinBebeğin babasında kalması çok daha mantıklı senden anne olmaz
Ona buna saldirana kadar git çocuğuna sahip çık. Hepinizde de aynı cümle "benimle ilgili ne biliyorsun" Bilmemize gerek yok, okuyoruz zaten. Sinir oldum gece gece yaAldatılan benim ne boş boş konusuyorsun sen anneliğim halkında ne biliyorsunda konusuyorsun kınadıgınız şeylerle sınanmayın dikkat edin
Hanımefendi gönül ilişkileriniz bir yana, o sizin meseleniz de 3 aylık bebek ve annelik bambaşka bir durum.Aldatılan benüm ne diyorsunuz siz ya
Aynen aşko aynenAldatılan benim ne boş boş konusuyorsun sen anneliğim halkında ne biliyorsunda konusuyorsun kınadıgınız şeylerle sınanmayın dikkat edin
Bana bak cocugumla nasıl ilgilendiğim konusunda kimse yargılayamaz beni onun sacının teline zarar gelse dünyayo yakarım benim yasadıgım seylerin 10 da birini yasasaydın üst üste 4 ayda sizinde psikolojinizi görürdüm yargılayın oturdıgınuz yerde klavye delikanlılarıOna buna saldirana kadar git çocuğuna sahip çık. Hepinizde de aynı cümle "benimle ilgili ne biliyorsun" Bilmemize gerek yok, okuyoruz zaten. Sinir oldum gece gece ya
Bebegi sokaga bırakmıyprum ya o da babası ya hani iyimisiniz siz cvplara bakHanımefendi gönül ilişkileriniz bir yana, o sizin meseleniz de 3 aylık bebek ve annelik bambaşka bir durum.
Umarım sosyal hizmet sizden alır bebeği, siz anne olmamalısınız. Ne demek bebeği bırakmak,bir bebeğin annesinden başka hiçbir şeye ihtiyacı yok!
Daha yaşını bile doldurmamış bir bebekten bahsediyoruz. Boşanma durumunda hakim bebeğin anneye ihtiyacı var diye anneye veriyor baba haftada 4 saat görüyor. Böyle bir seçeneği düşünmemeniz gerekiyor. Başka ilde çalışıyorsanız nasıl evlilik yürüttünüz? Aldatılmış olmanız o bebeğin suçu değil.Ben bebeği bırakmak istiyorum illa diye bi cümle kurmadım hanımefendi. ben bebegin annesiysem o da bebeğin babası biz kadınlar olarak bile malesef ki herseyde kadını sorumlu tutuyoruz bebek babasında kalırsa kadın suç işlemiş gibi davranılıyor neden ? Bebek benle ilcede yasarsa haftada 2 gün gelip gelip gidicek ve yorucu bir hayatı olacak. Birde babanne yerine bakıcı bakmıs olacak ben onu düşünüyorum. Ben memurum ve işim baska bir ilçede onu degiştiremem suan için. Bebegi kabullenmeme gelirsek dogumdan sonra öğrendim Or bir süreçti evet ama suan kabullendim bebegimi ve herseyden cok seviyorum
Tamam esmercik, sensin. Şu soruyu sorup konu açtın ya anneliğin kitabını yazsan umrumda değil.Bana bak cocugumla nasıl ilgilendiğim konusunda kimse yargılayamaz beni onun sacının teline zarar gelse dünyayo yakarım benim yasadıgım seylerin 10 da birini yasasaydın üst üste 4 ayda sizinde psikolojinizi görürdüm yargılayın oturdıgınuz yerde klavye delikanlıları
Diger konununda hamileyken ve doğurduktan sonra da devam eden bir erkekle münasebetin olduğunu söylemişsin onu unutdun galiba yani aldatma varsa iki tarafli çünki sen hala evlisinAldatılan benim ne boş boş konusuyorsun sen anneliğim halkında ne biliyorsunda konusuyorsun kınadıgınız şeylerle sınanmayın dikkat edin
Bana bak cocugumla nasıl ilgilendiğim konusunda kimse yargılayamaz beni onun sacının teline zarar gelse dünyayo yakarım benim yasadıgım seylerin 10 da birini yasasaydın üst üste 4 ayda sizinde psikolojinizi görürdüm yargılayın oturdıgınuz yerde klavye delikanlıları
Tamam esmercik, sensin. Şu soruyu sorup konu açtın ya anneliğin kitabını yazsan umrumda değil.
Ben hiç bir zaman bir erkekle ilişkim oldugunu soylemedim okudugunu6 anlamakta skıntılarınız var sanırım. İş yerimde bir erkegin bana ilgisi oldugundan bahsettim sadece ben onla oldum demedim. Hala bir bir bagım yok onla ve olmayacakta sildim onu kafadan dogum sonrası cocugumun durumunu öğrenmem eşimin ilgisiz ve sprumsuzlugu benim psikolojimi iyice alt üst etti tek skıntıbu . Ama simdi cocugumu kabullendim eşimden bulamadıgım ilgiyi baskası gösterince sadece hpsuma gitti olan bu ve kim olsa hissederdi bunu landırmasın kimse kendini. Üstelik aldatılıyormusum ilgisizliğin sevebide ortaya cıktı. Yasadıklarımın birazını yasayında ona göre empati yapıp yprum yapın benceDiger konununda hamileyken ve doğurduktan sonra da devam eden bir erkekle ilişkin olduğunu söylemişsin onu unutdun galiba yani aldatma varsa iki tarafli çünki sen hala evlisin
O şuan pazarlık evresinde. Özel gereksinimli bireylerin ailelerinin psikolojisi 5 başlıkta toplanıyordu. Ilk aşama şok,inkar-kabullenememe. Daha sonra sucluluk,pazarlama falan bir şeylerdi. Gelecek kaygısı,depresyon.. cok detaylı hatırlayamıyorum ama hanımefendinin acilen yardım alması gerekiyor. Bu durum desteksiz çözülemez.Her iki aile ve baba, maddi manevi desteği sağlayarak çocuk sizinle kalmalidir. Aklinizdan zorunuz mu var ki 3 aylık çocuktan ayrılık tasarliyorsunuz. Yazık günah ya.
Aynı şey kabul etmesende bu da aldatmaya girer.Herkes zorluklar sıkıntılar çekiyor senden kat ve kat daha zorunu ama kimse 3 aylik bebegini bırakmayı düşünmüyor.Aldatilan ilk kadında sen değilsin sonda olmayacaksın.Ben hiç bir zaman bir erkekle ilişkim oldugunu soylemedim okudugunu6 anlamakta skıntılarınız var sanırım. İş yerimde bir erkegin bana ilgisi oldugundan bahsettim sadece ben onla oldum demedim. Hala bir bir bagım yok onla ve olmayacakta sildim onu kafadan dogum sonrası cocugumun durumunu öğrenmem eşimin ilgisiz ve sprumsuzlugu benim psikolojimi iyice alt üst etti tek skıntıbu . Ama simdi cocugumu kabullendim eşimden bulamadıgım ilgiyi baskası gösterince sadece hpsuma gitti olan bu ve kim olsa hissederdi bunu landırmasın kimse kendini. Üstelik aldatılıyormusum ilgisizliğin sevebide ortaya cıktı. Yasadıklarımın birazını yasayında ona göre empati yapıp yprum yapın bence
Aynı şey mi ? Biriyle aynı yataga girmekle birinin ilgisinin veya iltifatının hosuna gitmesi nasıl aynı sey olabilir hanımefendi . Ee napiyö aldatılan ilk kadın ben degilim diye de kabul ediym. Bunu yazan zihniyetin yorumu cok önemli degil zaten benim için siz aldatılırsanız oyle yaparsınız iyi geceler.Aynı şey kabul etmesende bu da aldatmaya girer.Herkes zorluklar sıkıntılar çekiyor senden kat ve kat daha zorunu ama kimse 3 aylik bebegini bırakmayı düşünmüyor.Aldatilan ilk kadında sen değilsin sonda olmayacaksın.
Konuyu istedigin yerlere çekme sana kocani affet barış diyen yok 3 aylik bebeğini bırakma diyoruzAynı şey mi ? Biriyle aynı yataga girmekle birinin ilgisinin veya iltifatının hosuna gitmesi nasıl aynı sey olabilir hanımefendi . Ee napiyö aldatılan ilk kadın ben degilim diye de kabul ediym. Bunu yazan zihniyetin yorumu cok önemli degil zaten benim için siz aldatılırsanız oyle yaparsınız iyi geceler.
Ay o nerden çıktı![]()
Kendı anlatmış4 buçuk yıllık evliyim. 2 yıldır eşimle haftada 2 kez görüşürüz ben baska yakın sehirde görev yapmaktayım ve orda evim var. Sürekli git gel yapan çabalayan hep bendim. İlgisiz sorumsuz ve yanıma gelip gitmeyen bi adamdı. Severek evlendik ve cok seviyordum eşimi fakat bu ilgisizlikleri beni uzaklastırdı. Cinsel hayatımız desen o da cok kötüydü. Üstüne çalıstıgım şehirde bir kişi var ne kadar istemiyorum desemde bende hoşlandıgını söyleyen ve vazgecmeyen ve en sonunda onun bu vazgeçmemesi ister istemez aklıma düşürdü onu.
Kendimi tüm bunlar için zaten cok kötü hissederken hamile oldugumu öğrendim. Aslında bosanmayı düşünürken bebek için devam ettim.
Bebegim olur hala düzelmezse yinede mutsuz anne babadansa boşanırım kafasındaydım. Ve dogumdan sonra asıl beni kahreden şey bebeğimin down sendromlu oldugunu öğrenmem oldu. Şuan bebegim 2 aylık lohusalık, bebek, ve eşime karşı artık duygularımın kalmadıgını farketmem beni kahrediyor.
İntiharın eşiğindeyim ne yapıcam bilmiyorum. Psikologlada görüştüm 1 kez ama düzelmicek gibi geliyor. Bir yanım cocuk için eşimle evliliğimizi düzeltmek istiyor bir yanım artık şefkatten baska hiç bişey hissetmiyor ona. Ve o diğer kişiye aslında aşık oldugumu farkettim bu süreçtecok çıkmazdayım normal bir bebek olsa belki bosanır bakarım diye düşünürdüm ama özel gereksinimli olunca kendimede güvenemiyorum. Sırf bunun için bir ömür bu hayatımı cekicem diyorum. Yerimde olsanız ne yapardınız ?
Babası olsa ne olacak? 3 aylık bebekten bahsediyorsun o henüz anneye muhtaç.Bebegi sokaga bırakmıyprum ya o da babası ya hani iyimisiniz siz cvplara bak
Evet kalp gözü senaryosu gibi zaten tüm konularınız.Aldatılan benim ne boş boş konusuyorsun sen anneliğim halkında ne biliyorsunda konusuyorsun kınadıgınız şeylerle sınanmayın dikkat edin