• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandıktan sonra görüşelim diyen ex eş

Evlilik içi dışı ilişki herkesin kendi tasarrufudur. Basitlikle karmaşıklıkla bir ilgisi yoktur. Olsa olsa bunu ölçüt tutmak basitliktir😂
Herkesin hayat tarzı, yaşam tarzı tercihleri farklı. Bana göre ters olan birşey başkasına normal gelebilir. Basitlik dediğim ayrıldık neden onunla yakın olayım ki zaten normal biri değildi. Zaten konuşmak , muhatap olmak en başta hata idi ki engelledim her yerden.

Bu kadar kiymetliysen nikahindayken sahip ciksaymis, tam bi g.vat😐😂 sende suclusun cocuk yoksa ne munasebet gorusuyorsun😐🙄

Herkesin hayat tarzı, yaşam tarzı tercihleri farklı. Bana göre ters olan birşey başkasına normal gelebilir. Basitlik dediğim ayrıldık neden onunla yakın olayım ki zaten normal biri değildi. Zaten konuşmak , muhatap olmak en başta hata idi ki engelledim her yerden.
Ha o anlamdaysa haklısınız ok👍

Haklısınız tabii engelledim tabi ama eski konuları açtı eskide kaldı o günler ama aklıma gelince özlüyorum dedim. Gelde görüşelim bir yerlerde yakın olalım demedim o bunu dediği için sinirlendim ama tabi o ahlak yoksunu olduğu için böyle konuştu. İşte bundan sonra engeli kalkmayacak ve bir daha muhattap olmayacam.
Adamdan hala bi umudun olmasa konuşur musun sence? Sen niye basitlik durumunu sadece cinsellikle sınırliyosun ki. Bence eski eşle otelde iki finfon edip gundelik hayatta sallamamak, mesajlar atip özlüyorum eskileri demekten daha onurlu. Bakış açını bi düzelt önce. O raddeye gelene kadar her seye varsin bi ona mi yoksun. Ya da daha fazla mi dil dökmesi gerekiodu. Bu ne tutarsizlik. Şu teklifleri de hakaret olarak gormekten vazgecin ya genel diorum bunu erkek sonucta ne düşünecek tavla mi atacaktiniz eski gunleri yadederken.

Adamdan hala bi umudun olmasa konuşur musun sence? Sen niye basitlik durumunu sadece cinsellikle sınırliyosun ki. Bence eski eşle otelde iki finfon edip gundelik hayatta sallamamak, mesajlar atip özlüyorum eskileri demekten daha onurlu. Bakış açını bi düzelt önce. O raddeye gelene kadar her seye varsin bi ona mi yoksun. Ya da daha fazla mi dil dökmesi gerekiodu. Bu ne tutarsizlik. Şu teklifleri de hakaret olarak gormekten vazgecin ya genel diorum bunu erkek sonucta ne düşünecek tavla mi atacaktiniz eski gunleri yadederken.
Özlediğim dediğim illa birliktelik değil onun aklı fikri öyle. Daha boşanlı 4 ay oldu herkes evlenir bir evlilik yaşar benim evliliğim cehennem gibi geçti. Neden böyle bir evlilik yaşadım diye de psikolojik olarak yıprandım. Özledim, seviyorum diye birşeyleri de bahane ederek mesaj da atarak kendini hatırlatıyordu. O yazdıktan sonra engellesem daha doğru olurdu. Cevap verince de yüz buldu sınırını aştı. Ben nikahsız ilişkiyi kabul eden biri değilim eden varsa herkesin kendi hayatı. Bu yüzden buluşmak, görüşmek mümkün değil kabul etmem. Red edince de zaten çirkinleşti engelledim. Engelini de asla açmayacam ve muhatap olmayı da artık düşünmüyorum.

Burda konumu bilen biliyor hanımlar. Bazen saçmalıyorum eski eş yazınca cevap verdiğim için mi bilmiyorum bugün canımı aşrı sıktı. O konuşmaya başlayınca saçmaladım bende yazmaya başladım. Nasıl yüz buldu ise tabi dil de döküyor ayrıldık ama canım bitanem bilmem ne. Özlediğini söyledi bende hata ettim bende eski günleri özlüyorum ama bitti geride kaldı o günler dedim. Neyse bugün öyle birşey dedi ki sinirlerim bozuldu. Bana dedi ki yanına geleyim otelde kalalım birlikte sende arkadaşımda kalacağını söyle. Ben dedim nikahımız bitti bunu bana nasıl dersin basit biri miyim ben. Oofff sende dedi işte. O kadar sinirliyim ki şuan mesaja cevap vermiyor hesabını sormak istiyorum. Engelledim ama arayıp bunun hesabını sormakta istiyorum beni nasıl düşünüyor aklım almıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Yüz vermeyin muhatap olmayın hiç bir şekilde

Back
X