• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandıktan sonra görüşelim diyen ex eş

Madem görüşecektiniz neden boşandınız?
Madem boşandınız neden görüşüyorsunuz?
Çocuğunuzda yokmuş. Evliyken cinsellik yaşadığınıza göre, boşandığınız adamın mesajına cevap verdiğinize göre bu adam bu cesareti sizden alıyor.
Edepli haddini bilen insanda nasıl davranacağını konuşacağını bilir. Bu işte sapık ruhlu, düşünceli birisi ve bunu unuttuğum için normal cevap verdim bu konuları nerelere getirdi. Hala evli gibi görüyor. Diyor evli iken yaptık yine yaparız bu normal birşey ama bana göre değil ki zaten öyle birşey yapmam. Red edip kızınca hoşuna gitmedi. Karaktersiz birisi ki engelledim her yerden bir sahada muhattap olmayacam. Normal konuşulacak biri dahi değil

Aslında öyle konuşulacak muhattap olunacak biri değil. Fikri zikri sapıkça hayaller ki evli iken de bunu yapardı. Arkadaşımla konuşurken telefonu elimden alıp kıza sapık sapık şeyler yazardı. İşte sende gel aramıza tadına bakayım üçlü olsun yabancıya gitme daha neler. Ben kızınca da ne var şakasına dedim derdi. Ama arkadaşımla bunun yüzünden tartıştık. Çok rahatsız olurdu bir süre bunun yüzünden arkadaşımla konuşamadım. Özür diledim arkadaşımdan ama kız haklıydı rahatsız olmakta
Hayatinizdan kesinlikle çıkarın. Bu okuduklarimdan sonra diyecek sözüm kalmadı. Allah kurtarmış sizi, uzaklaşın

Hayatinizdan kesinlikle çıkarın. Bu okuduklarimdan sonra diyecek sözüm kalmadı. Allah kurtarmış sizi, uzaklaşın
Çok çok haklısınız bugün engelledim her yerden iğreniyorum kendisinden. Ahlak edep yok insanda bir sınır olur o da yok. Ben ilk celsede boşandım ama boşanana kadar çok konuştum ailemden büyükler konuştu. Ne huyu ne ahlakı düzelmedi. En iğrenci arkadaşıma yürümesi tek bu mu . Evlendiğimiz ilk hafta dediği bunun aynı yerde büyüdüğü çocukluk arkadaşı var kızla samimi bu yüzüne gülüyor şakalışıyor. Evde ise o kız için kaşarın teki bugün gel desem altıma alırım, yatağa atarım ama ben istemediğim için yapmadım. İstesem gelir eve atarım. Evlendik iki ay sonra ailemin yanına geldim işletim vardı mecbur büyükşehirde işte işler uzadı derken sürekli beni arayıp işte o kızın eve geldiğini atayım mı yatağa tarzı konuşmaları sürekli kavga etti . Böyle sapık gibi konuşma dedikçe yaptı. Bazen diyorum ya böyle ahlaki çökmüş bir insanla muhattap olmakta kendime saygısızlık

Her kadın kendi değerini ve konumunu birazda kendi belirler. Hiçbir zorunlulığunuz ve görüşme nedeniniz yokken, sizi ailesinin önünde paspas eden, arkadaşınıza sapıklık yapan adamla boşanmanıza rağmen size yapılan haksızlıkları unutup ergen gibi mesajlaşıp, seni özledim derseniz, o da seks ihtiyacını kolay yoldan halletmek için sizi fuckbody yerine koyup otele bu kadar kolay davet eder. Siz size yapılan bu teklifin zemini kendiniz hazırlamışsınız zaten. Ben sadece ailenize üzüldüm.

Çok çok haklısınız bugün engelledim her yerden iğreniyorum kendisinden. Ahlak edep yok insanda bir sınır olur o da yok. Ben ilk celsede boşandım ama boşanana kadar çok konuştum ailemden büyükler konuştu. Ne huyu ne ahlakı düzelmedi. En iğrenci arkadaşıma yürümesi tek bu mu . Evlendiğimiz ilk hafta dediği bunun aynı yerde büyüdüğü çocukluk arkadaşı var kızla samimi bu yüzüne gülüyor şakalışıyor. Evde ise o kız için kaşarın teki bugün gel desem altıma alırım, yatağa atarım ama ben istemediğim için yapmadım. İstesem gelir eve atarım. Evlendik iki ay sonra ailemin yanına geldim işletim vardı mecbur büyükşehirde işte işler uzadı derken sürekli beni arayıp işte o kızın eve geldiğini atayım mı yatağa tarzı konuşmaları sürekli kavga etti . Böyle sapık gibi konuşma dedikçe yaptı. Bazen diyorum ya böyle ahlaki çökmüş bir insanla muhattap olmakta kendime saygısızlık
Siz deli misiniz uzak durun bu kişiden.Daha neler duyacağım bu forumda

Burda konumu bilen biliyor hanımlar. Bazen saçmalıyorum eski eş yazınca cevap verdiğim için mi bilmiyorum bugün canımı aşrı sıktı. O konuşmaya başlayınca saçmaladım bende yazmaya başladım. Nasıl yüz buldu ise tabi dil de döküyor ayrıldık ama canım bitanem bilmem ne. Özlediğini söyledi bende hata ettim bende eski günleri özlüyorum ama bitti geride kaldı o günler dedim. Neyse bugün öyle birşey dedi ki sinirlerim bozuldu. Bana dedi ki yanına geleyim otelde kalalım birlikte sende arkadaşımda kalacağını söyle. Ben dedim nikahımız bitti bunu bana nasıl dersin basit biri miyim ben. Oofff sende dedi işte. O kadar sinirliyim ki şuan mesaja cevap vermiyor hesabını sormak istiyorum. Engelledim ama arayıp bunun hesabını sormakta istiyorum beni nasıl düşünüyor aklım almıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Siz çanak tutmuşsunuz şimdi de hesap mı soracaksınız. Aklınızı başınıza toplayıp tüm irtibatınızı kesersiniz. "ben de özledim ama bitti" derseniz olacağı budur. Adamlar boşandıkları kadınları hala kendilerine ait zannediyorlar, peşi bırakılmayıp taciz edilen hatta öldürülen kadınlardan haberiniz yok galiba sizin, aklınızı başınıza toplamazsanız kapınıza da dayanır, hatta teklif ettiğini de yapar. Sonra da polisin karşısına geçip o yazışmaları davet olarak algıladığını söyleyip elini kolunu sallayarak çıkar gider.

Siz çanak tutmuşsunuz şimdi de hesap mı soracaksınız. Aklınızı başınıza toplayıp tüm irtibatınızı kesersiniz. "ben de özledim ama bitti" derseniz olacağı budur. Adamlar boşandıkları kadınları hala kendilerine ait zannediyorlar, peşi bırakılmayıp taciz edilen hatta öldürülen kadınlardan haberiniz yok galiba sizin, aklınızı başınıza toplamazsanız kapınıza da dayanır, hatta teklif ettiğini de yapar. Sonra da polisin karşısına geçip o yazışmaları davet olarak algıladığını söyleyip elini kolunu sallayarak çıkar gider.
Çok haklısınız bugün her yerden engelledim ve asla bir daha iletişim kurmayacam. Rahatsız ederse de numara değiştiririm

Bu zamana kadar engellemediğiniz hata.

Eski konularınızı biliyorum. Bu adam sizi sadece cinsel tatmin için çağırmıyordur. Giderseniz sizi otelde öldürebilir bile.
Bence hamile bırakacak, geri döndürmek için, yengeler illallah etti çünkü, biraz da Börte gelsin hizmet etsin.

Çok doğru haklısınız şimdi biraz daha iyi hissettim. Ben normal arkadaş gibi konuşurken o sapıttı bende hata ahlaksız biri eskiden yaptıklarını ailemin yanındaki rahatlıkla unutur gibi oldum. O da unuttuğumu düşünerek kandırmak istedi. Ama Allah'tan o kadar da bilinçsiz değilim. Buluşmak mı hiçbir şekilde kendi değerimi onunla düşüremem.
Siz iki medeni insan gibi mi ayrıldınız ki normal arkadaş gibi konuşuyordunuz? Hasbinallah ve nimel vekil. 🤬
Haklısınız tabii engelledim tabi ama eski konuları açtı eskide kaldı o günler ama aklıma gelince özlüyorum dedim. Gelde görüşelim bir yerlerde yakın olalım demedim o bunu dediği için sinirlendim ama tabi o ahlak yoksunu olduğu için böyle konuştu. İşte bundan sonra engeli kalkmayacak ve bir daha muhattap olmayacam.
Eski günler derken? Eski günlerde sen astım krizi geçirirken ilacını vermeyip gitmişti mesela, öleyazdın. Dövmüştü mesela seni, ailesine 7/24 hizmet ettirmişti, yorgunluktan geberiyordun, o halde karılık bekliyordu, onları mı özledin? Şaka mısın kızım sen?

Siz iki medeni insan gibi mi ayrıldınız ki normal arkadaş gibi konuşuyordunuz? Hasbinallah ve nimel vekil. 🤬

Eski günler derken? Eski günlerde sen astım krizi geçirirken ilacını vermeyip gitmişti mesela, öleyazdın. Dövmüştü mesela seni, ailesine 7/24 hizmet ettirmişti, yorgunluktan geberiyordun, o halde karılık bekliyordu, onları mı özledin? Şaka mısın kızım sen?

🤣🤣🤣 bir laf var alışmış...beterdir diye o da bu muameleye alışıp özlemiş demek ki ya. Normal arkadaş gibi konuşuyormuş bir de demek çok arkadaşsız kaldı. Her şeyi sındırmış bu lafa gelince tıkanmış 🤣

Bu adam seni masraf olmasın diye kaçmaya ikna etti. Gittin ayrılırsan herkesi öldürürüz diye tehdit ettiler. Seni hizmetçiden beter ettiler adam seni eve kilitleyip gitti astım krizi geçirdiğin sırada üstüne tüm sülalesine paspas oldun. Kaynanan diğer gelinler abiler herkese ama herkese..

Neyi özlüyorsun ya neyi neyiiiiiiii

Acilen git psikolojik destek al. Psikolog değil direk ruh ve sinir hastalıkları bölümüne hastaneye git.

Ve ailem arkanda yat kalk şükret kurtulduğuna.
Valla bi gün de '' normal arkadaş gibi '' görüşmeye gider bu saftirik kızımız, yapar yani. Karnında çocukla gelir konu açar artık.

Valla bi gün de '' normal arkadaş gibi '' görüşmeye gider bu saftirik kızımız, yapar yani. Karnında çocukla gelir konu açar artık.
Tövbe ya o kadarda değil iyi niyet konusunda fazlayım ama abartı değil. Engelledim her yerden bugün. Bir daha muhattap olmak mı asla

🤣🤣🤣 bir laf var alışmış...beterdir diye o da bu muameleye alışıp özlemiş demek ki ya. Normal arkadaş gibi konuşuyormuş bir de demek çok arkadaşsız kaldı. Her şeyi sındırmış bu lafa gelince tıkanmış 🤣
Özledim ama bitti demiş ya ahahahah kafam açıldı yemin ediyorum.

Kızları boylarını aştı, hala çocuk gibi peşinde koşuyorlar yazık valla, mezarda mı dinlenecek bu insanlar?
Eleştiri tamam burda herkes fikrini söylüyor ama aşağılayarak değil. Biraz sakin buluştuk,görüştük demedim görüşmem buluşmam zaten o kadar değil. Engelledim iletişim bitti. Evet iletişim kurmak saçmaydı kötü şeyler hatta ağır şeyler yaşattı. Engelledim ve bu yaşattıklarını hatırlayarak kendime gelmeye çalışıyorum. İnsanız ve hata yaparız kimse ben hata yapmam asla dört dörtlüğü diyemez. Doğru olan hatalardan ders almak. Sadece mesajda bir konuşma idi ve edebini aştı engelledim. Engelledim demek bu iletişim artık bir daha olmayacak. Biraz ağır eleştiriyorsunuz yapıcı değil kırıcı oluyorsunuz. Evet hata yaptım ama ısrar etmiyorum haklısınız diyorum burda her kim eleştirse. Ama burda gerçekten zarif bir şekilde yorum yapan , psikolojik olarak yapıcı olan hanımlara da teşekkür ediyorum. Bir insan psikolojik olarak dibe düştüğünde üstüne toprak atmak yerine elini uzatmak daha doğru değil mi ?

Burda konumu bilen biliyor hanımlar. Bazen saçmalıyorum eski eş yazınca cevap verdiğim için mi bilmiyorum bugün canımı aşrı sıktı. O konuşmaya başlayınca saçmaladım bende yazmaya başladım. Nasıl yüz buldu ise tabi dil de döküyor ayrıldık ama canım bitanem bilmem ne. Özlediğini söyledi bende hata ettim bende eski günleri özlüyorum ama bitti geride kaldı o günler dedim. Neyse bugün öyle birşey dedi ki sinirlerim bozuldu. Bana dedi ki yanına geleyim otelde kalalım birlikte sende arkadaşımda kalacağını söyle. Ben dedim nikahımız bitti bunu bana nasıl dersin basit biri miyim ben. Oofff sende dedi işte. O kadar sinirliyim ki şuan mesaja cevap vermiyor hesabını sormak istiyorum. Engelledim ama arayıp bunun hesabını sormakta istiyorum beni nasıl düşünüyor aklım almıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Hee hem ayranım dökülmesin hem de.... neyse.. yüz vermeyin hesap bile sormayın. Hadsiz..çocuğunuz yoksa aala bidaha iletişim kurmayın. Yarın sağda solda da anlatır bunun böylesi

Eleştiri tamam burda herkes fikrini söylüyor ama aşağılayarak değil. Biraz sakin buluştuk,görüştük demedim görüşmem buluşmam zaten o kadar değil. Engelledim iletişim bitti. Evet iletişim kurmak saçmaydı kötü şeyler hatta ağır şeyler yaşattı. Engelledim ve bu yaşattıklarını hatırlayarak kendime gelmeye çalışıyorum. İnsanız ve hata yaparız kimse ben hata yapmam asla dört dörtlüğü diyemez. Doğru olan hatalardan ders almak. Sadece mesajda bir konuşma idi ve edebini aştı engelledim. Engelledim demek bu iletişim artık bir daha olmayacak. Biraz ağır eleştiriyorsunuz yapıcı değil kırıcı oluyorsunuz. Evet hata yaptım ama ısrar etmiyorum haklısınız diyorum burda her kim eleştirse. Ama burda gerçekten zarif bir şekilde yorum yapan , psikolojik olarak yapıcı olan hanımlara da teşekkür ediyorum. Bir insan psikolojik olarak dibe düştüğünde üstüne toprak atmak yerine elini uzatmak daha doğru değil mi ?
Sana küçük bir tavsiye verebilir miyim. Yaşadığın bütün kötü şeyleri bir ajandaya ayrıntı atlamadan detaylıca yaz. Biraz acı verici olur ama neden boşandığını sık sık hatırlayıp uzak durmana çok fayda sağlar.

Back
X