• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandıktan sonra görüşelim diyen ex eş

Beraber yaşamayalım ama sevişelim demiş
Ten uyumu var
Ama sizinle yaşamayı sevmiyor
Bu tercihi olabilir bence
Reddetmekte sizin tercihinizdir
Arayıp öfke kusmaya gerek yok

Eleştiri tamam burda herkes fikrini söylüyor ama aşağılayarak değil. Biraz sakin buluştuk,görüştük demedim görüşmem buluşmam zaten o kadar değil. Engelledim iletişim bitti. Evet iletişim kurmak saçmaydı kötü şeyler hatta ağır şeyler yaşattı. Engelledim ve bu yaşattıklarını hatırlayarak kendime gelmeye çalışıyorum. İnsanız ve hata yaparız kimse ben hata yapmam asla dört dörtlüğü diyemez. Doğru olan hatalardan ders almak. Sadece mesajda bir konuşma idi ve edebini aştı engelledim. Engelledim demek bu iletişim artık bir daha olmayacak. Biraz ağır eleştiriyorsunuz yapıcı değil kırıcı oluyorsunuz. Evet hata yaptım ama ısrar etmiyorum haklısınız diyorum burda her kim eleştirse. Ama burda gerçekten zarif bir şekilde yorum yapan , psikolojik olarak yapıcı olan hanımlara da teşekkür ediyorum. Bir insan psikolojik olarak dibe düştüğünde üstüne toprak atmak yerine elini uzatmak daha doğru değil mi ?
Korkarım bunun sonu gelmeyecek, 1-2 ay sonra da yaşadığım şehre geldi, 2 gün otelde kaldı, ben yanına gitmeyince küfür etti geri döndü diye konu açacaksın, bak o da en iyi ihtimal he. Koca kadınsın biraz aklını başına al, yaşlı baban kaç gün arkandan koşacak?

Sana küçük bir tavsiye verebilir miyim. Yaşadığın bütün kötü şeyleri bir ajandaya ayrıntı atlamadan detaylıca yaz. Biraz acı verici olur ama neden boşandığını sık sık hatırlayıp uzak durmana çok fayda sağlar.
Bunu yapmayı düşünüyorum yapıcam hayçtta öneri için teşekkür ederim. Aslında duruşma biteli 4 ay oldu neredeyse o kadar zaman ne konuştum ne iletişim o süre aklıma gelmedi bile. Şuan sınava hazırlanıyorum , ehliyet alacam direksiyon dersleri öyle böyle uğraşlarda derken hiç aklıma gelmedi. Bunu da söyledi o kadar ay neden aramadın sormadın dedi çıkıştı sanki boşanmadık ben onunla evliyim de aramak zorundayım. O bizi hala evli sanıyor ve hala umudu var. Doğrusu kimseyi bulamadı saf kandıracak bulması da zor tabi işte. Bundan sonra o engel kalkmayacak önümde geleceğim var güzelleştirmek varken mahvedemem

Korkarım bunun sonu gelmeyecek, 1-2 ay sonra da yaşadığım şehre geldi, 2 gün otelde kaldı, ben yanına gitmeyince küfür etti geri döndü diye konu açacaksın, bak o da en iyi ihtimal he. Koca kadınsın biraz aklını başına al, yaşlı baban kaç gün arkandan koşacak?
Emin olun buluşacak kadar cahil değilim. Bir hata olarak yüz verdim cevap verdim ama hatamı anladım. Ama hatayı ileri boyutlara taşıyacak kadar kör kütük cahil değilim. İnsanların fikirlerine değer veririm, burada da fikirlerinizi alıp dışardan görüşlerin ne kadar etkili olduğunu da biliyorum. Sert bile yorum yapsanız saygı duyarım. Çünkü herşey ortada iken görmekte zorluk çektiğin bir zamanda burada yorumlarınız sayesinde kendime geldim. Ve aslında bir kadının hayatının kurtuluşunda, güzelleşmesi de hepinizin payı var o konuda ne kadar teşekkür etsem az. Yine teşekkür ederim. Bunu da bilin ben yanlışta ısrar etmiyorum yine silkeleyip kendine gel demeniz bile iyilik. Gerçekten iyiki varsınız 💓

Hee hem ayranım dökülmesin hem de.... neyse.. yüz vermeyin hesap bile sormayın. Hadsiz..çocuğunuz yoksa aala bidaha iletişim kurmayın. Yarın sağda solda da anlatır bunun böylesi
Bugün engelledim her yerden. Anlatsa dahi red ettiğimi mi anlatacak buluşmak istedim görüşmeyi red etti kabul etmedi sinirlendi engelledi her yerde mi diyecek. Sizin dediğiniz kabul etsem öyle yapar intikam bile almak için yapar ayrıldım davayı açtığım gün kinlendi hem o hem ailesi. Öldürür diye bile bir ara tedirgin oldum aslında ama cesaret edemedi ya da fırsat bulamadı boşanma davası açtıktan sonra öldürürüm boğarım demişti. Aslında ne kadar adi olduğunu bu kafam unutuyor

Engeli kaldırmamalısınız. :KK12:
Asla kaldıramayacam duruşmadan bu yana 4 ay engelli idi. Sonra açtım bir şeyler bahane edip mesaj attı konuşmak istedi. Sonra öyle böyle düşman değiliz bir yumuşak tavırlar şaşırdım o kadar kötülüğü yapan vicdan yoksunu gitmiş sakin biri gelmiş. O da numara imiş derdi böyle güzel konuşup görüşme ayarlamak o kadar uzak yoldan bunun için gelecek birde . Ama red edince nasıl özüne dönüp yine ağır konuşmaya , azarlamaya başladı. Sonuç olarak öyle biri ile muhattap olmak kendime saygısızlık . Açmam bir daha engeli hayatım böyle güzel gidiyorken onunla cehenneme çeviremem

Burda konumu bilen biliyor hanımlar. Bazen saçmalıyorum eski eş yazınca cevap verdiğim için mi bilmiyorum bugün canımı aşrı sıktı. O konuşmaya başlayınca saçmaladım bende yazmaya başladım. Nasıl yüz buldu ise tabi dil de döküyor ayrıldık ama canım bitanem bilmem ne. Özlediğini söyledi bende hata ettim bende eski günleri özlüyorum ama bitti geride kaldı o günler dedim. Neyse bugün öyle birşey dedi ki sinirlerim bozuldu. Bana dedi ki yanına geleyim otelde kalalım birlikte sende arkadaşımda kalacağını söyle. Ben dedim nikahımız bitti bunu bana nasıl dersin basit biri miyim ben. Oofff sende dedi işte. O kadar sinirliyim ki şuan mesaja cevap vermiyor hesabını sormak istiyorum. Engelledim ama arayıp bunun hesabını sormakta istiyorum beni nasıl düşünüyor aklım almıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Denenip kötü çıkan marka şampuanı bile tekrar kullanmıyorsunuzdur, bu çelişkiye neden düştünüz ki şimdi... Duygusal boşluğunuzdan faydalanmaya çalışıyor. Bir de sanırım kendini kanıtlama çabası var.Terkedilmişliğin yarattığı eziklikten kurtulmaya çalışıyor. Aklında barışmak vs de yok kesinlikle. Cevap vermeyin, siz değil o kursun kafasında. Zamanla bırakır

Bugün engelledim her yerden. Anlatsa dahi red ettiğimi mi anlatacak buluşmak istedim görüşmeyi red etti kabul etmedi sinirlendi engelledi her yerde mi diyecek. Sizin dediğiniz kabul etsem öyle yapar intikam bile almak için yapar ayrıldım davayı açtığım gün kinlendi hem o hem ailesi. Öldürür diye bile bir ara tedirgin oldum aslında ama cesaret edemedi ya da fırsat bulamadı boşanma davası açtıktan sonra öldürürüm boğarım demişti. Aslında ne kadar adi olduğunu bu kafam unutuyor
Ay allah korusun.. iyi ki kurtulmuşsunuz boşverin düşünmeye bile değmez

Denenip kötü çıkan marka şampuanı bile tekrar kullanmıyorsunuzdur, bu çelişkiye neden düştünüz ki şimdi... Duygusal boşluğunuzdan faydalanmaya çalışıyor. Bir de sanırım kendini kanıtlama çabası var.Terkedilmişliğin yarattığı eziklikten kurtulmaya çalışıyor. Aklında barışmak vs de yok kesinlikle. Cevap vermeyin, siz değil o kursun kafasında. Zamanla bırakır
Kesinlikle öyle davayı açtığım ilk günden o da ailesi de kin kustu bana. Dava açtıktan sonra sınava girecektim aileside o da biliyor o hafta sürekli arayıp hakaret ettiler tehdit sürekli moralimi bozdular. Ben boşanmak istedim diye eski eltim arayıp ağzına geleni verdi . Eski eş de o eski eltimi tuttu. O küfürler etti ben suçluyum neden boşanmak istediğim için ben ahlaksızmışım ki boşanmak istemişim. Eskileri böyle kendime hatırlattıkça aklım bin kere başıma geliyor. Unutmak bazen benim kendime yaptığım kötülük

Ay allah korusun.. iyi ki kurtulmuşsunuz boşverin düşünmeye bile değmez
Allah korudu davayı açtığım zaman bile arada kandırmak için yumuşak konuşuyordu. Görüşmek istiyordu belki görüşmekten kastı planı vardı taa ordan seni yanımda olsan öldürürüm boğarım diyen biri.birde dövse öldürse bile yırtarmış yalan uydurur ben evde yoktum dermiş kendi yaptı dermiş. Şimdilerde kadını öldürüp intihar süsü verenler gibi. Herşeyi de planlayan bir ruh hastası aslında bu kadar vicdansız birinden kurtuldum aslında bazen manipüle ediyor davranışlarını yumuşatıp ama red edildiği an deliye dönüyor özüne dönüyor

Kesinlikle öyle davayı açtığım ilk günden o da ailesi de kin kustu bana. Dava açtıktan sonra sınava girecektim aileside o da biliyor o hafta sürekli arayıp hakaret ettiler tehdit sürekli moralimi bozdular. Ben boşanmak istedim diye eski eltim arayıp ağzına geleni verdi . Eski eş de o eski eltimi tuttu. O küfürler etti ben suçluyum neden boşanmak istediğim için ben ahlaksızmışım ki boşanmak istemişim. Eskileri böyle kendime hatırlattıkça aklım bin kere başıma geliyor. Unutmak bazen benim kendime yaptığım kötülük
Haksızlık unutulmaz. Aslında sadece özrü dilenmiş veya bedeli ödenmiş şeyler affedilir bence. Çünkü haksızlığa uğrayanın yüreği de ancak o zaman soğur. Kendinize bir daha bu kötülüğü yapmayın lütfen. İntikama gelmiş belli ki. Seni hem boşarım hem istediğimi yaparım diyecekler ailecek. Midemi bulandırdı bu herif.

Haksızlık unutulmaz. Aslında sadece özrü dilenmiş veya bedeli ödenmiş şeyler affedilir bence. Çünkü haksızlığa uğrayanın yüreği de ancak o zaman soğur. Kendinize bir daha bu kötülüğü yapmayın lütfen. İntikama gelmiş belli ki. Seni hem boşarım hem istediğimi yaparım diyecekler ailecek. Midemi bulandırdı bu herif.
Benimde kendimle kalıp yaşattıklarını düşününce midem bulanıyor bu şahıstan. Bir insanın hiç mi vicdanı olmaz Allah korkusu da mı olmaz biraz olsun yok. Yaşattıklarını yaşar diye umuyorum Allah'a havale ediyorum. Aslında büyük bir kurtuluşun içindeyim de yaşadıklarım o kadar ağır geldi ki kendimi toplamaya çalışıyorum. Engelledim ve artık asla ufak bir iletişim dahi olmayacak. Ailemin yanına bir vesile ile geldim iki hafta kalıp dönecektim. Dönse idim eğer herşey daha kötü olabilirdi. Ya ölüm çıkardı belki ya da çocuk olurdu birde onu düşünüp psikolojim bozulurdu daha beter olurdu herşey. Her şerde hayır var derler çok doğru. Ailemin yanına geldikten sonra bütün gerçek yüzünü görmeseydim kavga çıkarmasaydı o ve ailesi dava açmam çok zordu.

çoluk yok çocuk yok ne diye devam görüşüyorsunuz? Madem görüşecektiniz ne diye boşandınız?
O defteri kapatmışsınız, artık yeni sayfa açıp yolunuza baksanıza, ne diye kafanızı bulamdırmasına sizi rahatsız etmesine izin veriyorsunuz?

Valla güvenmeyin görusmeyin ne malum otele götürcek orda kavga dövüş sonra Allah korusun kadın cinayeti.inanmayın su saatten sonra tek görüşmeyin.affedersin s.kinin derdini çözemeyince kudurup size zarar verebilir
Duruşma gününden bu yana sürekli geleyim görüşelim dedi dedi durdu. Yok dedim ısrar etti birde dün otel motel dedi deliye döndüm. Ayrıldık diyorum anlamıyor hala eşiyim evliyiz sanıyor. Engelledim her yerden belaya bile bile gitmekte kendini ateşe atmak gibi birşey

çoluk yok çocuk yok ne diye devam görüşüyorsunuz? Madem görüşecektiniz ne diye boşandınız?
O defteri kapatmışsınız, artık yeni sayfa açıp yolunuza baksanıza, ne diye kafanızı bulamdırmasına sizi rahatsız etmesine izin veriyorsunuz?
Doğru hata konuşunca yüz buluyor sanıyor ki hala evliyiz. Engelledim her yerden asla açmam muhattap olmam. Her türlü kötülüğü yapacak kadar vicdansız , sapık biri.

Burda konumu bilen biliyor hanımlar. Bazen saçmalıyorum eski eş yazınca cevap verdiğim için mi bilmiyorum bugün canımı aşrı sıktı. O konuşmaya başlayınca saçmaladım bende yazmaya başladım. Nasıl yüz buldu ise tabi dil de döküyor ayrıldık ama canım bitanem bilmem ne. Özlediğini söyledi bende hata ettim bende eski günleri özlüyorum ama bitti geride kaldı o günler dedim. Neyse bugün öyle birşey dedi ki sinirlerim bozuldu. Bana dedi ki yanına geleyim otelde kalalım birlikte sende arkadaşımda kalacağını söyle. Ben dedim nikahımız bitti bunu bana nasıl dersin basit biri miyim ben. Oofff sende dedi işte. O kadar sinirliyim ki şuan mesaja cevap vermiyor hesabını sormak istiyorum. Engelledim ama arayıp bunun hesabını sormakta istiyorum beni nasıl düşünüyor aklım almıyor. Sizce ne yapmalıyım?
O yüzü asla vermeyip bir daha muhatap olmazsınız. Çocuk varsa da sadece çocuk için iletişim kurunuz

Back
X