- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Yahu raporu geç nasıl ailesine anlatır böyle bir konuyu ya nasıl? Aklım almadı benim.merhaba arkadaşlar uzatmadan hemen konuya giriyimm,ben daha önce bir evililik yaptm lakin evliligm 2 ay taş çatlasa 3 ay sürdü, evliliğim boyunca sürekli bitmek bilmeyen kavgalarimiz küfürleri zorbaliklari, benm aileme gidip gelmem vs derken bir türlü olmadi ve ayrildik. Evliligmz içerisi boyunca hiç birlikteliğimiz olmadi bazı konular dolayısı ile, ve Şu an konuştuğum biri var ciddi düşünüyorduk. ben yaşadığım şeyleri onla paylaştım. o anlayışla karşıladı Lakin ailesi benm yasadiğm duruma inanmıyormuş! Benim gidip hastahaneden bir rapor almami istemisler ilişkiye girmedigime dair! İlk evlilimde, ben şok oldumm yani neden böyle bisey için yalan söliyimki? Gerçekten ciddi anlamda soğudum ve bitirmek istiyorum bu ilişkiyi böyle birşey yapmak zorunda dahi değilim! böyle bişeyin yalanı olabilirmi !! ben ona tüm samimiyetmle bu durumu paylaştim Ama ailesine tepkisini koyamadi. Bu durumu nasıl bitirmeliyim sizce arkadaşlar?
Gidip raporu alıp yüzünemi firlatsam..
Demekki öle demiş sonuçta evlenmişim ilişki yaşasam neden yaşamadım diyim bu olacak ismi!gerçekten şok oldumBöyle bir durumun ailesine nasıl yansıltıldığını çok merak ettim. Erkek arkadaşınız 'evlenmiş ama birlikte olmamışlar' mı demiş resmen ailesine.
Yani evet ama bana resmen inanamiyo demekki sonuçta evlendim ve ilişki yasamamda gayet normal neden yaşamadım diyim!bütün samimiyetmle ona bu konuyu actm ama rapor istenmesiHerkeste ayri problemler oluyor. Konu hassas olunca Durum degisiyor. Evliliginizde Iliskiye girmiste olabilirdiniz. Bu Sizi degersiz yapmazdi yinede. Kalbinizin sesini dinleyin. Allah güc kuvvet sabir versin.
Erkek arkadaşınızla ne kadar zamandır birliktesiniz?Yani evet ama bana resmen inanamiyo demekki sonuçta evlendim ve ilişki yasamamda gayet normal neden yaşamadım diyim!bütün samimiyetmle ona bu konuyu actm ama rapor istenmesi
Yuh artık ya yuh vallahi..merhaba arkadaşlar uzatmadan hemen konuya giriyimm,ben daha önce bir evililik yaptm lakin evliligm 2 ay taş çatlasa 3 ay sürdü, evliliğim boyunca sürekli bitmek bilmeyen kavgalarimiz küfürleri zorbaliklari, benm aileme gidip gelmem vs derken bir türlü olmadi ve ayrildik. Evliligmz içerisi boyunca hiç birlikteliğimiz olmadi bazı konular dolayısı ile, ve Şu an konuştuğum biri var ciddi düşünüyorduk. ben yaşadığım şeyleri onla paylaştım. o anlayışla karşıladı Lakin ailesi benm yasadiğm duruma inanmıyormuş! Benim gidip hastahaneden bir rapor almami istemisler ilişkiye girmedigime dair! İlk evlilimde, ben şok oldumm yani neden böyle bisey için yalan söliyimki? Gerçekten ciddi anlamda soğudum ve bitirmek istiyorum bu ilişkiyi böyle birşey yapmak zorunda dahi değilim! böyle bişeyin yalanı olabilirmi !! ben ona tüm samimiyetmle bu durumu paylaştim Ama ailesine tepkisini koyamadi. Bu durumu nasıl bitirmeliyim sizce arkadaşlar?
Gidip raporu alıp yüzünemi firlatsam..
Dimi sonuçta evlenmişim değişen ne olabilirdiki.yani acaba ailesi istemesede böle bi bahanemi uydurup diye düşünüyorum.Iliskiye girmis olsaniz ne olacakmis. Sonucta evliymissiniz. Cok mu onemli, sonucta esinizdi. Hey Allah'ım ya. Erkek arkadadinizi da gectim dis kapinin mandallarina rapor mu vereceksiniz. Doktora ne diyeceksiniz? Kacin kurtarin kendinizi ,bu aileyle cok uzulursunuz. Her seyin icidndekiler.
Bende bundan başka bisey düşünemiyorum.yani ilişki yaşasam zaten evlenmişim bunun yalanı olmaz.Ailesi sırf evlendi diye istemiyo bence oda etkisinde kaldıŞöyle bişey oldu kesin, ailesi bir kez evlendiğinz için onaylamadı bence Erkek arkadaşınız da 'evlendi ama birlikte olmamış ' dedi sanırım ikna etmek için ailesini. Ve sizi sadece başka bişeyden ibaretmişsiniz gibi küçük düşürmüş size karşı . Uzun bir birliktelik değilse biraz düşünüp yolumu ayırırdım ben
Peki şimdi sen bize ne diyorsunDimi sonuçta evlenmişim değişen ne olabilirdiki.yani acaba ailesi istemesede böle bi bahanemi uydurup diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?