- 27 Kasım 2018
- 8
- 7
- 6
- 35
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Evet 26 yasndaym,bende aynı şeyleri düşünüyorum artıkMerhaba 26 yaşındasınız sanırım. 26 yaşınıza kadar hayatınız da olmayan ve sonrasında hayatınıza giren birisinin böyle birseyi sizden istemesi size karşı saygısızlığını gösterir.İster boşanmış olun ister bekar olun sizinle aynı değerleri paylaşmayan biriyle birliktelik olur lakin zor olur ve genelde sonu hüsran olur.
Sizinde durumunuz hemen hemen benm gibi siz bu durumu nasl paylastiniz suanki eşinzle,yani ben ne yapcağımi bilemedimBunu sana nasıl açıkladı erkek arkadasın?
Benımde 2. evlılıgım ve bende cınsel bırlıktelık yasamamıstım . Yaşayamamıştım yanı. Kımse benden böyle bısey ıstemedı , keza dıyelım kı raporu aldın ve verdın bu sevısmedıgın anlamına gelmiyor
cok cırkın böyle seyler ayrılmayı düşünüyorsun degıl mı,
Dirwk ayrilmerhaba arkadaşlar uzatmadan hemen konuya giriyimm,ben daha önce bir evililik yaptm lakin evliligm 2 ay taş çatlasa 3 ay sürdü, evliliğim boyunca sürekli bitmek bilmeyen kavgalarimiz küfürleri zorbaliklari, benm aileme gidip gelmem vs derken bir türlü olmadi ve ayrildik. Evliligmz içerisi boyunca hiç birlikteliğimiz olmadi bazı konular dolayısı ile, ve Şu an konuştuğum biri var ciddi düşünüyorduk. ben yaşadığım şeyleri onla paylaştım. o anlayışla karşıladı Lakin ailesi benm yasadiğm duruma inanmıyormuş! Benim gidip hastahaneden bir rapor almami istemisler ilişkiye girmedigime dair! İlk evlilimde, ben şok oldumm yani neden böyle bisey için yalan söliyimki? Gerçekten ciddi anlamda soğudum ve bitirmek istiyorum bu ilişkiyi böyle birşey yapmak zorunda dahi değilim! böyle bişeyin yalanı olabilirmi !! ben ona tüm samimiyetmle bu durumu paylaştim Ama ailesine tepkisini koyamadi. Bu durumu nasıl bitirmeliyim sizce arkadaşlar?
Gidip raporu alıp yüzünemi firlatsam..
Sen neden anlatiyorsun ki gerwk yok yani.. sen anlatirsan o da boyle sorgulamayi ailesi uzerindwn birseyler yaptirmayi hak gorur kendineDemekki öle demiş sonuçta evlenmişim ilişki yaşasam neden yaşamadım diyim bu olacak ismi!gerçekten şok oldum
Böyle bir adam için hala kafa yoruyorsanız, sizin de ciddi psikolojik sıkıntılarınız varSizinde durumunuz hemen hemen benm gibi siz bu durumu nasl paylastiniz suanki eşinzle,yani ben ne yapcağımi bilemedim
Saçmalamayın lütfen. Kesinlikle rapor felan almayın. Ne kadar ayıp dedikleri şey. Sevgilinizde tepki göstermediğine göre o da aynı şekilde düşünüyor muhtemelen.merhaba arkadaşlar uzatmadan hemen konuya giriyimm,ben daha önce bir evililik yaptm lakin evliligm 2 ay taş çatlasa 3 ay sürdü, evliliğim boyunca sürekli bitmek bilmeyen kavgalarimiz küfürleri zorbaliklari, benm aileme gidip gelmem vs derken bir türlü olmadi ve ayrildik. Evliligmz içerisi boyunca hiç birlikteliğimiz olmadi bazı konular dolayısı ile, ve Şu an konuştuğum biri var ciddi düşünüyorduk. ben yaşadığım şeyleri onla paylaştım. o anlayışla karşıladı Lakin ailesi benm yasadiğm duruma inanmıyormuş! Benim gidip hastahaneden bir rapor almami istemisler ilişkiye girmedigime dair! İlk evlilimde, ben şok oldumm yani neden böyle bisey için yalan söliyimki? Gerçekten ciddi anlamda soğudum ve bitirmek istiyorum bu ilişkiyi böyle birşey yapmak zorunda dahi değilim! böyle bişeyin yalanı olabilirmi !! ben ona tüm samimiyetmle bu durumu paylaştim Ama ailesine tepkisini koyamadi. Bu durumu nasıl bitirmeliyim sizce arkadaşlar?
Yani samimiyetimize dayanarak amlattim böle bi seyle karsilascagmi dusunmemstimSen neden anlatiyorsun ki gerwk yok yani.. sen anlatirsan o da boyle sorgulamayi ailesi uzerindwn birseyler yaptirmayi hak gorur kendine
Bende yapmadm zaten ne hali varsa görsün ailecekSaçmalamayın lütfen. Kesinlikle rapor felan almayın. Ne kadar ayıp dedikleri şey. Sevgilinizde tepki göstermediğine göre o da aynı şekilde düşünüyor muhtemelen.
Birşey yapmak zorunda değilsiniz. Git bekaretinden emin olduğun birini bul deyin yolu gösterin. Hayatınıza bakın.
Kaç kurtar kendini ilişkiye girmiş de olabilirdin hatta bunu evlenmeden de yapabilirdin ne alakası var erkek arkadaşının sana annesinin bu lafını hissettirmeden tepkisini koyması gerekirdi ayrıca rapor alıp yüzüne fırlatsan ne olacak adam peşinden ayrılmayacak bir daha olmaz tamam artık seni aileme karşı korurumlarla seni elbet kandıracakmerhaba arkadaşlar uzatmadan hemen konuya giriyimm,ben daha önce bir evililik yaptm lakin evliligm 2 ay taş çatlasa 3 ay sürdü, evliliğim boyunca sürekli bitmek bilmeyen kavgalarimiz küfürleri zorbaliklari, benm aileme gidip gelmem vs derken bir türlü olmadi ve ayrildik. Evliligmz içerisi boyunca hiç birlikteliğimiz olmadi bazı konular dolayısı ile, ve Şu an konuştuğum biri var ciddi düşünüyorduk. ben yaşadığım şeyleri onla paylaştım. o anlayışla karşıladı Lakin ailesi benm yasadiğm duruma inanmıyormuş! Benim gidip hastahaneden bir rapor almami istemisler ilişkiye girmedigime dair! İlk evlilimde, ben şok oldumm yani neden böyle bisey için yalan söliyimki? Gerçekten ciddi anlamda soğudum ve bitirmek istiyorum bu ilişkiyi böyle birşey yapmak zorunda dahi değilim! böyle bişeyin yalanı olabilirmi !! ben ona tüm samimiyetmle bu durumu paylaştim Ama ailesine tepkisini koyamadi. Bu durumu nasıl bitirmeliyim sizce arkadaşlar?
Bende yapmadm zaten ne hali varsa görsün ailecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?