Boşandıktan sonra güven konusu?bu ilişkiyi bitirmelimym?

Merhaba 26 yaşındasınız sanırım. 26 yaşınıza kadar hayatınız da olmayan ve sonrasında hayatınıza giren birisinin böyle birseyi sizden istemesi size karşı saygısızlığını gösterir.İster boşanmış olun ister bekar olun sizinle aynı değerleri paylaşmayan biriyle birliktelik olur lakin zor olur ve genelde sonu hüsran olur.

Evet 26 yasndaym,bende aynı şeyleri düşünüyorum artık

Meraktan baktım konuya keşke bakmasaydim,
1. Zaten evlenmiş ayrılmış bir kişisiniz sizinle görüşen kişi bunu bilerek görüşüyor
2. Ailesine ne? Ne yadadiginiz,yine 1. Madde devreye giriyor.
3. Velev ki bütün iyi niyetinizi korudunuz ve hadi rapor aldınız ( bence bu raporda evlenmis ve ayrılmış diye yazmali, iyi misiniz siz bu raporu niye istiyorsunuz yazmali)
Ailenin size bakışı değişecek mi? Ben hiç sanmıyorum
4. Eş adayı kişinin ikinizin arasında geçen ozel bir konuyu aile ile paylaşması hiç ama hiç hoş bir davranis değil.
5.Ben evlenseniz bile mutlu olacaginiza inanmiyorum, çünkü aranızdaki özel konuşmayı paylaşan kişi ev ile ilgili konuları da paylaşacaktır. Bu ilerleyen zamanlarda evinize müdahale olarak donecektir size.( Yine altını çiziyorum çünkü şahıs olarak saygı duyulmayacak)
Çok sinirlendim kusura bakmayın yorumlarım sert olabilir ama iyi düşünün. Evlenmeyin o aile ile.

Bunu sana nasıl açıkladı erkek arkadasın?
Benımde 2. evlılıgım ve bende cınsel bırlıktelık yasamamıstım . Yaşayamamıştım yanı. Kımse benden böyle bısey ıstemedı , keza dıyelım kı raporu aldın ve verdın bu sevısmedıgın anlamına gelmiyor
cok cırkın böyle seyler ayrılmayı düşünüyorsun degıl mı,

Niye rapor alıcakmışsın ki? Zamanını bu gibi saçma şeyler için harcama, o adamcığa da bi açıklama yapmak zorunda değilsin, engelle gitsin.

Yaşadığın şeyleri hadi sen yeni sevgilinle paylaştin, o ne demeye annesine böyle birşeyi anlatıyor ne hakla
Hemen ayrıl o ana kuzusundan, anlaşmanız mümkün değil.

Sizinde durumunuz hemen hemen benm gibi siz bu durumu nasl paylastiniz suanki eşinzle,yani ben ne yapcağımi bilemedim

Dirwk ayril

Sizinde durumunuz hemen hemen benm gibi siz bu durumu nasl paylastiniz suanki eşinzle,yani ben ne yapcağımi bilemedim
Böyle bir adam için hala kafa yoruyorsanız, sizin de ciddi psikolojik sıkıntılarınız var

1- Adam mal; rapor istemesi kadar gidip ailesine evlenmiş ama şeeey edememişler diye anlatması IQ su hakkında net bir şey söylüyor.

2- Ailesi gerçekten böyle bişey talep ettise, ailesi de en az oğulları kadar kıt zekalı. Sonuçta ex-koca ile seviştiniz mi, seviştiniz. Bekaret bozulmadı diye değişen ne onlar için?

Böyle akıl ve ahlak yoksunu insanlarla aynı adı taşımak; onların genlerini yaşatmak mı istiyorsunuz?

Saçmalamayın lütfen. Kesinlikle rapor felan almayın. Ne kadar ayıp dedikleri şey. Sevgilinizde tepki göstermediğine göre o da aynı şekilde düşünüyor muhtemelen.
Birşey yapmak zorunda değilsiniz. Git bekaretinden emin olduğun birini bul deyin yolu gösterin. Hayatınıza bakın.

Bende yapmadm zaten ne hali varsa görsün ailecek

Kaç kurtar kendini ilişkiye girmiş de olabilirdin hatta bunu evlenmeden de yapabilirdin ne alakası var erkek arkadaşının sana annesinin bu lafını hissettirmeden tepkisini koyması gerekirdi ayrıca rapor alıp yüzüne fırlatsan ne olacak adam peşinden ayrılmayacak bir daha olmaz tamam artık seni aileme karşı korurumlarla seni elbet kandıracak

Yuh yani bir yaşıma daha girdim. Bu nasıl bir geri zekalılık. Bunlar sizden raporu alıp, konu komşuya eşe dosta aha evlenmiş ama bakire kız aldık falan da derler. Ama eli eline değmemiş diyemezler, illa ki değmiştir tövbe tövbe...
Ardınıza bakmadan kaçın. İpleri tamamen ellerine alıp, ilerde geçmişinizi yüzünüze de vurur bunlar.
Zihniyete bak ya. Şoklardayım hala.

Oh, isabet olmuş bence.
Baştan belli etmiş adam kendini, daha ne istiyorsun?

Adam seçeceği kadın hakkındaki en ince detayları ailesi ile paylaşıp, ailesinin direktifi ile kalkıp sevdiği kadına ne teklif ediyor? Rapor al diyor bir de ha! pardon sensin rapor!
Tövbe tövbe....

İfrit oluyorum böyle konulara.

Yahu kime ne senin cinsel hayatından?
Evlenmiş ol veya olma... Kimi ilgilendirir.

Çok sinirlendim, diyecek çok şeyim varda, hiç birini yazamıyorum şu an.

Uzaklaş, arkanı dön ve kaç.

Ne rezil insanlar var ya..
Boyle bir ailenin soyadini kufur gibi tasimayin sakin kimliginizde.
Ayrilin gitsin, adam tam bir pislik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…