- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Bitirmelimiyim yoksa raporu alıp ölemi bitirsem bilemedmmPeki şimdi sen bize ne diyorsun
Böyle düşündüğünü düşündüğün biriyle mi evlenip yuva kuracaksın
Bitirmelimiyim diye sorman bi defa olmaz
Benim eşimin de şu an benimle ikinci evliliği. Onun da 5 bucuk ay kadar sürmüş 7 yıl önce.inan ailemi ikna etmek için 3 yıl uğraştım. Babam kaç git vermem dedi aylarca konuşmadk. Tabi ki kaçmadım. Ve 7 aylık evliyiz. Yani diceğim şu ben hep tanıyın sonra karar verin dedim. Eşimi kabullendrmek için onu aklamak gibi bi uğraş içine girmedim. Tanıdılar sevdiler şimdi benden çok seviyorlar. Erkek arkadaşınız ne olursa olsun ailesini ikna etmek için böyle bir konu açmamalıydı diye düşünüyorum.Be
Bende bundan başka bisey düşünemiyorum.yani ilişki yaşasam zaten evlenmişim bunun yalanı olmaz.Ailesi sırf evlendi diye istemiyo bence oda etkisinde kaldı
Ya neyin raporu gidin işinize işiniz mi yok kime neyi kanıtlayacaksınızBitirmelimiyim yoksa raporu alıp ölemi bitirsem bilemedmm
hahaSenden bu raporu isteyenlerden sende akli ehliyet raporu iste keza bu daha farz
bYuh artık ya yuh vallahi..
Birlikte olduğunuz odun da kabahat bu kadar özel bir konuyu ailesine ne cüretle anlatmış ki?
Kaçarak uzaklasin ve birdaha bu kafada hickimseyle birlikte olmayın hatta bu konulara hiç girmeyin kimseyi ilgilendirmez sizin bedeniniz..
Sizde uğraşmışsnz yani,bilmiyorum ama bole bişeyin raporunu ailesi nasil istenebilir çok onur ve gurur kırıcı biseyBenim eşimin de şu an benimle ikinci evliliği. Onun da 5 bucuk ay kadar sürmüş 7 yıl önce.inan ailemi ikna etmek için 3 yıl uğraştım. Babam kaç git vermem dedi aylarca konuşmadk. Tabi ki kaçmadım. Ve 7 aylık evliyiz. Yani diceğim şu ben hep tanıyın sonra karar verin dedim. Eşimi kabullendrmek için onu aklamak gibi bi uğraş içine girmedim. Tanıdılar sevdiler şimdi benden çok seviyorlar. Erkek arkadaşınız ne olursa olsun ailesini ikna etmek için böyle bir konu açmamalıydı diye düşünüyorum.
Bende öle düşünüyorum çok onur kırıcı actm agzimi bende demediğimi birakmadmAilesinin bunu istediğini utanmadan size söylüyorsa, kendide istiyor ailesinin arkasına sığınıyor demektir.
Evett hem de çok uğraştımb
Sizde uğraşmışsnz yani,bilmiyorum ama bole bişeyin raporunu ailesi nasil istenebilir çok onur ve gurur kırıcı bisey
Ne güzel insallh hep mutlu olursunuz :) bu dünya biz insanlar için bir imtihan herkes herşeyi yaşayabilir.Ama ben bir raporun benden daha önemli olduğunu anlamış oldumm ne yazikkiEvett hem de çok uğraştımama asla eşimi daha önce evlilik yaptığı için eksik biriymişçesine yansıtmadm tam tersi baktım hep olaya. Azmin sonu zafer :)
Ya gerçekten şaştım kaldmmSaçmalamayin lütfen ne raporu firlatmasi. Siz de bu şok edici durum karsisinda akli selim düşunmeyi kaybetmişsiniz. Birakin raporu falan. Rapor alirsaniz zaten onlara istediklerini vermiş olursunuz. Allah aşkina kendinize gelin.
Gidin konusun nasil boyle bir mevzuyu ailenle konusursun diye. Sonra tum irtibatinizi kesin bu adamla. Insallah karsiniza adamakilli biri çikar.
Bu baliklar baştan kokuyor canimmerhaba arkadaşlar uzatmadan hemen konuya giriyimm,ben daha önce bir evililik yaptm lakin evliligm 2 ay taş çatlasa 3 ay sürdü, evliliğim boyunca sürekli bitmek bilmeyen kavgalarimiz küfürleri zorbaliklari, benm aileme gidip gelmem vs derken bir türlü olmadi ve ayrildik. Evliligmz içerisi boyunca hiç birlikteliğimiz olmadi bazı konular dolayısı ile, ve Şu an konuştuğum biri var ciddi düşünüyorduk. ben yaşadığım şeyleri onla paylaştım. o anlayışla karşıladı Lakin ailesi benm yasadiğm duruma inanmıyormuş! Benim gidip hastahaneden bir rapor almami istemisler ilişkiye girmedigime dair! İlk evlilimde, ben şok oldumm yani neden böyle bisey için yalan söliyimki? Gerçekten ciddi anlamda soğudum ve bitirmek istiyorum bu ilişkiyi böyle birşey yapmak zorunda dahi değilim! böyle bişeyin yalanı olabilirmi !! ben ona tüm samimiyetmle bu durumu paylaştim Ama ailesine tepkisini koyamadi. Bu durumu nasıl bitirmeliyim sizce arkadaşlar?
Gidip raporu alıp yüzünemi firlatsam..
Nasl yasadnz ? Biraz bahsedebilirmsnz çok özel değilse nasıl bi yol izlednz acaba?Bu baliklar baştan kokuyor canim
Daha evlenmeden ailem diyen birine sen bilirsin yinede zor bişey seni çok çok iyi anlıyorum inanki aynı durumu yaşadım çünkü
Kuzum benim için çok geçti artıkNasl yasadnz ? Biraz bahsedebilirmsnz çok özel değilse nasıl bi yol izlednz acaba?
canm yaKuzum benim için çok geçti artık
Evlendik 2-3 gün olmadi eşim benden kaynaklı dedi sonra anladılar tabi dr gidelim dediler
Eşim gidelim demedi bu konuda çok güvenir bana ama ilerde sıkıntı olur dedi laf söylerler demişti
Gittik dr bakmasi için tecavüz raporu almam gerekmiş düşün yani
Özele gittik kb kv ikna ettiler doktoru baktı dr
Sonra eşime dedim sende gir odaya istemedi ama eşim girdik bakti doktor zar esnek ilişki yaşanmış ama zar duruyor dedi çıktım kv söyledim inanmadı dr odasına girdi dr kovdu polis cagirmadan defol dedi kv ye öyle zor ki kuzum ve eşim güveniyorum demesine rağmen hiç ses çıkarmadı 5 yıllık evliyiz bi çok kez tartışma ne yasadiksa hep ailem dedi yani yolun başındayken iyi düşün 2. Evliligim diyosun bi daha üzülme canım
Neden özel olsun canım biz kk da bu günler için varız
Haaa nasıl mi atlattım antidepresanlar sağolsun
Şimdi esimle çok iyiyiz beni anlıyor çok da seviyor ama kirildim bi kere 5 yıl geçti hala dün gibi olanlar
Kusura bakma cokkk uzattım
Halkında hayırlısı canım benin
Aynen haklisnz bu işin yalanımı olur sırf adm evlenp boşandı diye ailesi istemiyo bunuda bahane gosteriyolarSiz bir mal değilsiniz. Kimsenin sizi bir mal yerine koyup “2. el mi, değil mi” gibi iğrenç bir düşünceyle yargılamasına izin vermemelisiniz. Yanlış olan 3 şey var:
1) Yalan söylediğinizi düşünmemeliydi.
2) Evliyken bir birliktelik yaşasaydınız bile bu bir şeyi değiştirmemeliydi.
3) Ailesine anlatmamalı, hadi diyelim anlatsa bile sizden böyle bir belge istemelerine müsaade etmemeliydi.
Neresinden tutsak elde kalan bir konu.
Inşallah canimcanm yaçok üzüldümm bir bayan çok ağrina gidiyo sen gitmişsin bide dr kontrolüne ben ne tapcagmi bilmiyorum sırf evlendm boşandım diye ailesi böle yapiyo oda evlilik değildi zaten benm için insalh hep mutlugnz ömür boyu sürer benide anlayabilecek bi insan çıkar umarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?