Boşandıktan sonra güven konusu?bu ilişkiyi bitirmelimym?

Be

Bende bundan başka bisey düşünemiyorum.yani ilişki yaşasam zaten evlenmişim bunun yalanı olmaz.Ailesi sırf evlendi diye istemiyo bence oda etkisinde kaldı
Benim eşimin de şu an benimle ikinci evliliği. Onun da 5 bucuk ay kadar sürmüş 7 yıl önce.inan ailemi ikna etmek için 3 yıl uğraştım. Babam kaç git vermem dedi aylarca konuşmadk. Tabi ki kaçmadım. Ve 7 aylık evliyiz. Yani diceğim şu ben hep tanıyın sonra karar verin dedim. Eşimi kabullendrmek için onu aklamak gibi bi uğraş içine girmedim. Tanıdılar sevdiler şimdi benden çok seviyorlar. Erkek arkadaşınız ne olursa olsun ailesini ikna etmek için böyle bir konu açmamalıydı diye düşünüyorum.

Hiçbir yerinden tutamıyorum. aileye sevgilisinin evliyken bişey yaşayıp yaşamadığını anlatan bir adam, rapor bekleyen bir aile ve bu adamın bunu size söyleyebilmesi . İkinci vereceğiniz şans , bir daha yanlış insanı kaldırabilir misiniz? bence bizim bişey dememize gerek yok herşey cok acık bence.

b
Sizde uğraşmışsnz yani,bilmiyorum ama bole bişeyin raporunu ailesi nasil istenebilir çok onur ve gurur kırıcı bisey

b

Sizde uğraşmışsnz yani,bilmiyorum ama bole bişeyin raporunu ailesi nasil istenebilir çok onur ve gurur kırıcı bisey
Evett hem de çok uğraştım ama asla eşimi daha önce evlilik yaptığı için eksik biriymişçesine yansıtmadm tam tersi baktım hep olaya. Azmin sonu zafer :)

Saçmalamayin lütfen ne raporu firlatmasi. Siz de bu şok edici durum karsisinda akli selim düşunmeyi kaybetmişsiniz. Birakin raporu falan. Rapor alirsaniz zaten onlara istediklerini vermiş olursunuz. Allah aşkina kendinize gelin.
Gidin konusun nasil boyle bir mevzuyu ailenle konusursun diye. Sonra tum irtibatinizi kesin bu adamla. Insallah karsiniza adamakilli biri çikar.

Evett hem de çok uğraştım ama asla eşimi daha önce evlilik yaptığı için eksik biriymişçesine yansıtmadm tam tersi baktım hep olaya. Azmin sonu zafer :)
Ne güzel insallh hep mutlu olursunuz :) bu dünya biz insanlar için bir imtihan herkes herşeyi yaşayabilir.Ama ben bir raporun benden daha önemli olduğunu anlamış oldumm ne yazikki

Ya gerçekten şaştım kaldmmsanki herkes çok dürüst ne hallere düştüm bu kadarmi önemliymiş bu iki bacak arasındaki rapor olayı kalmsti

Bu baliklar baştan kokuyor canim
Daha evlenmeden ailem diyen birine sen bilirsin yinede zor bişey seni çok çok iyi anlıyorum inanki aynı durumu yaşadım çünkü

Siz bir mal değilsiniz. Kimsenin sizi bir mal yerine koyup “2. el mi, değil mi” gibi iğrenç bir düşünceyle yargılamasına izin vermemelisiniz. Yanlış olan 3 şey var:
1) Yalan söylediğinizi düşünmemeliydi.
2) Evliyken bir birliktelik yaşasaydınız bile bu bir şeyi değiştirmemeliydi.
3) Ailesine anlatmamalı, hadi diyelim anlatsa bile sizden böyle bir belge istemelerine müsaade etmemeliydi.
Neresinden tutsak elde kalan bir konu.

Nasl yasadnz ? Biraz bahsedebilirmsnz çok özel değilse nasıl bi yol izlednz acaba?
Kuzum benim için çok geçti artık
Evlendik 2-3 gün olmadi eşim benden kaynaklı dedi sonra anladılar tabi dr gidelim dediler
Eşim gidelim demedi bu konuda çok güvenir bana ama ilerde sıkıntı olur dedi laf söylerler demişti
Gittik dr bakmasi için tecavüz raporu almam gerekmiş düşün yani
Özele gittik kb kv ikna ettiler doktoru baktı dr
Sonra eşime dedim sende gir odaya istemedi ama eşim girdik bakti doktor zar esnek ilişki yaşanmış ama zar duruyor dedi çıktım kv söyledim inanmadı dr odasına girdi dr kovdu polis cagirmadan defol dedi kv ye öyle zor ki kuzum ve eşim güveniyorum demesine rağmen hiç ses çıkarmadı 5 yıllık evliyiz bi çok kez tartışma ne yasadiksa hep ailem dedi yani yolun başındayken iyi düşün 2. Evliligim diyosun bi daha üzülme canım
Neden özel olsun canım biz kk da bu günler için varız
Haaa nasıl mi atlattım antidepresanlar sağolsun
Şimdi esimle çok iyiyiz beni anlıyor çok da seviyor ama kirildim bi kere 5 yıl geçti hala dün gibi olanlar
Kusura bakma cokkk uzattım
Halkında hayırlısı canım benin

canm ya çok üzüldümm bir bayan çok ağrina gidiyo sen gitmişsin bide dr kontrolüne ben ne tapcagmi bilmiyorum sırf evlendm boşandım diye ailesi böle yapiyo oda evlilik değildi zatenbenm için insalh hep mutlugnz ömür boyu sürer benide anlayabilecek bi insan çıkar umarm

Aynen haklisnz bu işin yalanımı olur sırf adm evlenp boşandı diye ailesi istemiyo bunuda bahane gosteriyolar

Inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…