- Konu Sahibi Necladerin
Benim haddim değil ama cafeye gidip kitap okumanızı tavsiye ederim çok güzel oluyor
Güzel arkadaşım teşekkür ediyorum önerin için, evimde okuyabiliyorum kitaplarımı =))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim haddim değil ama cafeye gidip kitap okumanızı tavsiye ederim çok güzel oluyor
Ay nazar değmesin ama harika =) Bilsem daha önce boşanırdım.
Yalnız yaşıyorum, çok güzel bi ilişkim var, 20'li yaşlarda böyle kıpır kıpır değildim =)
Tabi uzun bi süre depresyon atakları geçirdim ama güzel bi süreçti, kendimle çok yakınlaştım.
kaç yaşında boşanmıştınız , şimdi kaç yaşındasınız
38 yaşındayım, 2 yıl önce boşandık.
27 yaş
çocuk yok
7-8 ay oldu :)
Valla benim de biriyle ayrılık ihtimaline karşı ilk düşündüğüm şey cinsel ihtiyacımı nasıl karşılayabilirim bundan sonra oluyor.kimseyi sevemediğimi de düşünmüyorum.çok mutsuz ediyor cinsel hayatın olmaması.şurda boşanmamışsın daha dur bilmem ne yorum yapanları anlamıyorum
muhtemelen ya evli değiller , yada hayatlarında hiç boşanmamışlar
bunu düşünmesini normal buluyorum , aşırı kaygı ve geleceğin belirsizliğinde tutunacak bi umut aramak gibi
boşanır boşanmaz bende bu takım düşünceleri bir süre düşünmedim değil
gencecik kadınlarız hayatımızın baharında yaşamayacaksan ne zaman bazı şeyleri yaşayacağız ?
konu sahibesi seni anlıyorum , ama sakin olup akışına bırakmanı tercih ederim
Ay mis. Çok tatlı bi yaştasın.
Ama bu yaşlar biraz sancılı geçiyor, olabilir, normaldir.
30'dan sonra duruluyor, sakinliyorsun.
Benim 26-27 faciaydı =)
Zaten o krizli yıllarda eski eşime yapıştım kaldım , aman dikkat o yüzden.
Bence siz romantik ve sıcak bir ilişki özlemi duyuyorsunuz ve bu içinizde büyümüş. Boşansanız öyle zannettiğiniz gibi bir rahatlama olmayacak bu kez farklı sorunlar olacak. Toplumsal sosyolojik alışkanlıkların yitirilmesi gibi şeyler. Ama bir kızınız varmış çok dikkat etmek zorundasınız. Bilmiyorum yani bence değmez.Selamlar herkese, 35 yaşındayım. Eşimden ayrılmayı düşünüyorum. 12 yıldır çalışıyorum. Şu an iş arama sürecindeyim. 6 yaşında kızım var. Ayrılırsam, yeni hayatın neler getireceğini kestiremiyorum. Eşimden, ona karşı cinsel çekim hissetmediğim ve cinselliğimizde hiçbir zaman mutlu olmadığım için ayrılmak istiyorum. Bir yanım daha 35 yaşındasın hayatta ikinci bir şansı hak ediyorsun diyor, diğer yanım erkekler anlamında hiç mutlu olamazsın diyor. İçinde bulunduğumuz ilişkilerin suyu çıkmış durumda. Bu durum beni korkutuyor. Aslında ikinciye evlenmek de istemiyorum. Sadece ileride ciddi bir ilişkim olsun isterim, güzel vakit geçirebileceğim. Boşandıktan sonra ilişki anlamında mutluluğu yakalamış olanlarımız var mı?
Daha evlilik yaşın yeni gelmiş.daha öncekiler sorunlu oluyor zaten genelde.Ya bende çok fazla gelecek kaygısı bazen yaşıyorum
Yalnız mı öleceğim
Yalnız mı kalacağım
Bir daha birini sevemeyecek miyim
Bir daha sevilmeyecek miyim
Anne olabilecek miyim gibi
Bazende akışına bırakıyorum
Umut ve umutsuzluğu aynı anda sırtlanmak bazen yorucu :)
Yaş 27 , umut ve umutsuzluk dolu bir hayat![]()
Evlenip boşandım ben :)Daha evlilik yaşın yeni gelmiş.daha öncekiler sorunlu oluyor zaten genelde.
Eee onu diyorum işte.aslunda daha yeni gelmiş diye.Evlenip boşandım ben :)
Evet aslında haklısınız ama içimdekiEee onu diyorum işte.aslunda daha yeni gelmiş diye.
Herşey kafanda.aklından ne geçirirsen ona inanmaya başlıyorsun.psikoloğun çok faydası oluyor ama maalesef ücretler yüksek.online daha uygun oluyor ama.yanliş şablonlar yapışık kalıyor insanın beynine.Evet aslında haklısınız ama içimdeki
Bu geç kalmışlık hissi nasıl geçicek bilmiyorum![]()