Kızlar açtığım konudan benim bir aydır yaşadığım şeyleri biliyorsunuz. Eşimden boşanıyorum mahkeme gününü bekliyorum. Eşim sabah kızımı almaya geldi dışarı çıkarmak için kızım ben gelmiyorum diye ağlayınca mecburen bende yanlarında gittim. Oyun kulübünde kızım oynarken bizde birer kahve içiyorduk onun bugüne kadar yaptığı hırçınlıklara rağmen bende inanılmaz bir sakinlik var ve hala öyleyim. Bana bugün beni aldattığı kadınla boşandıktan sonra evleneceğini söyledi
ne bu acele anlamadım içim acıdı beş yıllık evlilik hayatımızın onun için hiçbir önemi yokmuş peki neden benim hayatıma karışıyorsun dedim bana cevabı kızımı sen istiyorsun bu fedakarlığıda göstermelisin velayetini bana verseydin ben de evlenmeyi asla düşünmem dedi. Benim zaten öyle yeniden evlenmek gibi bir niyetim yok veya genç kız gibi erkeklerle flört edecek değilim sonuçta bir anneyim ve sorumluluklarım var ama ısrarla erkeklerle görüşemezsin yok şöyle yok böyle diye tehditler savurması beni deli ediyor. Bir de anlamadığım boşanır boşanmaz hemen evlenme hakkı var mı benim bildiğim bir süre olmuyor mu?

Son düzenleme: