Boşandıktan sonra pişman olup barışan varmı

ece098

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
10
-3
1
25
Kendi istemeyip Karşı taraf istediği için boşanıp sonra boşanmak isteyen kişinin pişman olduğu ilişkiler varmı çevrenizde veya sizde. Boşandıktan sonra 2 hafta süre veriyolar ya o sürede veya daha sonra. Asla toparlanmaz bidaaha diyip geri barışanlar geri evlenenler oldumu eleştiri yapacak veya akıl verecekler yazmasın lütfen

Kuzenim evlendi 3 yıl evli kaldı
Bir oğlu oldu boşandı
3 yıl ayrılıktan sonra tekrar eski eşiyle evlendi bi kızı daha oldu gene boşandı
On yıl bekar bir anne olarak çocuklarını büyüttü
Şimdi başka biriyle evli
İyi gidiyor gibi
Sonuç olmuyorsa olmuyor zorlama
Çocuğum babasız büyümesin dedi iki çocuğu babasız büyüttü

teyzem evlendi bosandi tekrar ayni adamla evlenip hamile kaldi, daha da cok cile cekti sonra cocukla bosandi.
simdi baskasiyla evli.
bence sacma birsey. senden kolayca vazgecen adamla ne isin olur ki? sevgililikte bir kirginlikla ayrilsaniz neyse. adam yuvasını dagitmis.
daha iyisini bulamayip geri donse kabul etme sakin. hicbir sey eskisi gibi olmaz zaten

Kendi istemeyip Karşı taraf istediği için boşanıp sonra boşanmak isteyen kişinin pişman olduğu ilişkiler varmı çevrenizde veya sizde. Boşandıktan sonra 2 hafta süre veriyolar ya o sürede veya daha sonra. Asla toparlanmaz bidaaha diyip geri barışanlar geri evlenenler oldumu eleştiri yapacak veya akıl verecekler yazmasın lütfen
Sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var. Büyülü müyülü konularınız var çünkü.
Allah akıl versin diyorum ve gidiyorum.

Oldu ya:KK53:

boşanmadılar ama kuzenim yaşadı. 2 yıl ayrı kaldılar 2 yıldan sonra barıştılar. Boşanmayı isteyen eşiydi barışan da o oldu.

Boşanıp tekrar birleşen iki farklı çift tanıyorum hemde çok yakından tanıdıklarım. Sonuç olarak tekrar ayrıldılar başkaları ile evlendiler.
Kısaca tekrar denemeye gerek yok bana göre, olacak olsaydı olurdu. Buda gecenin özlü sözü olsun🤣

Elestri ve akıl derken ben anlamadım nasıl yazılacak iyi döner o oldumu şimdi böyle yazınca .Yani fal baktırın madem yada konudan atın benle başlayabilirsiniz çünkü gerçeği yazıyoruz boşa umut vermek oluyor oda üzüyor uzun vadede
Bence fal çok mantıklı, tanıdığım çok iyi bit falcı var iban atabilirim 🤣🤣

Sizin durumunuz nedir?Neden boşandınız kac yıllık evliydiniz bilmiyorum.Annemin 2 kuzeni bosandilar eşlerinden.Yanılmıyorsam ikisi de 2-3 yıl ayrı kaldıktan sonra tekrar aynı eşleriyle evlendiler.İkisi de aldatılmıştı.Çocuklari ile tek başına hayat kuramadılar.Çünkü okumamislardi ve herhangi bir meslekleri yoktu.Tahmin ediyorum ki mecburiyetten tekrar evlendiler mutlu olduklarını düşünmüyorum sırf çocuklar için döndüler.

Ha o zaman yorulmayalım. Elbette tekrar evlen, çok iyi olur diyelim bitsin gitsin🙈
Arzu ettiği cevap bu muhtemelen ama böyle yazan olmayınca cevap vermiyor.
Adam ilişkiyi koparmış, senin sorumluluğunu üstüme almak istemiyorum demiş gitmiş babasının evine.
Hala büyü yaptılar diye konu açıyor. Pişman olur mu, döner mi?
Hiç düşünmüyor, dönse ne olacak acaba?

Gaipten nasıl haber verelim akıl vermeyin demiş akıl veren yok yorum yapılır okursun ister uygula ister uygulama.Hayir günlüğüne yaz papatya yol döner dönmez döner dönmez.Erkek boşanmak isteyen tarafsa dönmez Kadın bosadiysa erkek o kadına dönmeye çalışır çünkü o erkekte iş yoktur .Ortak karar ile olduysa ikiside tekrar isterse olabilir . Tüm boşanma bak dikkat küsmek değil bosananlarda geri dönüp tekrar yurutebilenlerin sayısı çok azdır genelde ikinci kez bosanırlar çünkü ikincisi aynı kadın yada adamla terk etmesi çok daha kolaydır .Bir kere bosaninca o işin kısmeti bereketi büyüsü kaçar kolanın asidi gibi kapak açıldı pandoranin kutusu gibi.

Back
X