- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
Vakit ayırıp yazdığınız için teşekkürler. Hem doğru tespitler, hem de motive edici.konu sahibi yorumlardan anladığım kadarıyla bu adam eski eşiniz denen hanzoya mı benziyormuş,
yorumlarınızda şu son anki hislerinizden anladığım kadarıyla siz yeni bir ilişkiye hazır değilsiniz...
aslında evlilikte yaşanılan ve bitme haline göre kimisi 1 hafta sonra da hazır olabilir ,kimisi 1 sene sonra hazır hissedebilir , siz eski eşinize benzeyen bir adamdan özellikle''sevilmek''istiyorsunuz...
bir erkeğin cinsel olarak size çekilmesi(yaklaşımı hiç hoş değildi kesinlikle) sizi üzüyor ,neden sevgi değilde cinsellik diye üzülüyorsunuz... hatta buna yıkıldınız.
''beni zaten kimse normal sevmezdi'' dediniz'' belki de çok çekici kadın olduğunuzdan aklı eksik adamın aklı uçmuştur'' dedim ''yav hee hee'' dediniz yani eski kocanız olacak hanzo belliki özgüveninizi de zedelemiş...
uzun oldu farkındayım sadede geleyim, içten içe bir ilişkiye başlamanın hata olduğunu düşündüğünüzü hissettim, kaç kere size şimdilik erken diyene'' kucağına atlamadım ben şey olmadım'' falan dediniz kimse sizi asla onu demezken,
yani asla ilişkiye hazır değilsiniz ,kalbiniz de çok kırılmış ...tüm yazdıklarınızdan böyle anlaşılıyor ,kendinize zaman tanıyın... sevilmeyi ve mutluluğu hakediyorsunuz sadece sabır.
En güzeli akışına bırakmak. Hayatta daha önemli şeyler var. Tekrar teşekkürler