boşandıktan sonra yeni bir ilişki

Hiç üzülme canım Allahin sevilen kulusun. Adam zaten normal değildi ama senin mantığı elden bırakıp bu kadar ucman hiç normal değildi. Adam bunu yapmasa sen kapılıp gidecektin zaten. Şükret hiç üzülme.
Allah gösterdi çok şükür.
Tamam üzüntüm geçsin sevinecem:)

Bu ilişki defterini yemin ediyorum sonsuza dek kapatıyorm
eğer bu kadar sarsılıyorsanız dediğiniz gibi kapatmanız daha iyi olacak zira neden bu kadar büyük sarsıldınız ben kendi adıma anlayamadım kaç gün konuştunuz ki adam taşınırken size haber bile vermemişti hatta böyle olduğu için acaba tek taraflı mı insan gitmeden bir haber vermez mi ama yine de güzel başlamış umarım güzel olur şans verin demiştim

şans verdiniz değerlendiremedi niyeti başkaymış o niyet size uymadı hepsi bu... insan ilişkilerinde karşımızdakinin tavrına bu kadar yıkılmamanız lazım bunlar sorun bile değil.

beni kimse sevmedi hiç normal sevilmedim zaten demeyin bu hiç sevilmeyeceğiniz anlamına da gelmez

Bak sen neden bu anormalleri sectigini sorgula bence. Bankada çalışanı hiç tanımak istememiştin mesela. İlişki sayfasını kapatmak yerine biraz mantığını devreye sok. Çok toz pembe bakıyorsun olaylara.
Haklısın. Salak hep salak.

eğer bu kadar sarsılıyorsanız dediğiniz gibi kapatmanız daha iyi olacak zira neden bu kadar büyük sarsıldınız ben kendi adıma anlayamadım kaç gün konuştunuz ki adam taşınırken size haber bile vermemişti hatta böyle olduğu için acaba tek taraflı mı insan gitmeden bir haber vermez mi ama yine de güzel başlamış umarım güzel olur şans verin demiştim

şans verdiniz değerlendiremedi niyeti başkaymış o niyet size uymadı hepsi bu... insan ilişkilerinde karşımızdakinin tavrına bu kadar yıkılmamanız lazım bunlar sorun bile değil.
Neden sarsıldım biliyor musun. Hayal kırıklığı, sevgi yerine cinsel açıdan bakılmak.
Neyse iyiyim :)

Neden sarsıldım biliyor musun. Hayal kırıklığı, sevgi yerine cinsel açıdan bakılmak.
Neyse iyiyim :)
alemsiniz :) bu mevzu sizin sevilmeyi haketmediğinizi göstermez belkide çok çekiici bir kadınsınız bir gülümsediniz diye aklı uçtu abaza erkeğin

Çok negatife büründün ama sen şimdi. Yeryüzündeki tek erkek o mu sanki ? Daha kimler kimler çıkar karşına. Sen de biraz kriterlerini değiştirirsin zaman içinde hem.
Yok evlenmeden önce de yaşadığım ilişkilerden gelen bişey. Sonra evliliğin bitmesi, sonra bu. Yoksa tek bir adam bunu yaptı diye değil.
Yok bitti zaten boşver olmasa da olur hatta daha iyi olur.

Ya kıyamam ne göz yaşı.
Zaten gözüm tutmamisti bunu. İyi oldu niyeti erken ortaya çıktı. Zaman kaybı olmadı.
Hayat hep önümüze bakmamızı gerektiriyor 🍀🍀
Eminim en harika adamla karşılaşacaksınız.
O zaman size cidden çok güzel fikirler vereceğim.. lütfen beni etiketleyin ❤️❤️❤️

Ya kıyamam ne göz yaşı.
Zaten gözüm tutmamisti bunu. İyi oldu niyeti erken ortaya çıktı. Zaman kaybı olmadı.
Hayat hep önümüze bakmamızı gerektiriyor 🍀🍀
Eminim en harika adamla karşılaşacaksınız.
O zaman size cidden çok güzel fikirler vereceğim.. lütfen beni etiketleyin ❤️❤️❤️
Cok güzel kalplisiniz iyi ki varsınız hepiniz çok teşekkür ederim 🤗

Yok evlenmeden önce de yaşadığım ilişkilerden gelen bişey. Sonra evliliğin bitmesi, sonra bu. Yoksa tek bir adam bunu yaptı diye değil.
Yok bitti zaten boşver olmasa da olur hatta daha iyi olur.
Geçmişteki ilişkilerinde bile dikkatini çeken unsur bu ise dediğim gibi kriterlerinde değişiklik yap bence. Evliliğin bitmesinin ana sebebi bu değildi yanlış hatırlamıyorsam. Yani demek istiyorum ki kendini kapatma.

Yorumlarda göremedim ben. Bankacı adam varmış sanırım ona pek yüz vermemişsin sanırım. Neden ? Bu konudaki adam tip olarak eski eşine benziyormuş sanırım huy olarakta benziyor... Sen sürekli aynı karakterde insanlara gidip farklı davranışlar bekliyorsun bence...

Geçmişteki ilişkilerinde bile dikkatini çeken unsur bu ise dediğim gibi kriterlerinde değişiklik yap bence. Evliliğin bitmesinin ana sebebi bu değildi yanlış hatırlamıyorsam. Yani demek istiyorum ki kendini kapatma.
Şöyle, evliliğin bitmesi bununla ilgisi yok ama kendime dönüyorum nasıl anlatsam.

Back
X