- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
İletişim yoktu ya arada. Haber vermek isteyince de bakmış profil fotom yok.Guzel ama neden tasinacagini vs soylememis?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İletişim yoktu ya arada. Haber vermek isteyince de bakmış profil fotom yok.Guzel ama neden tasinacagini vs soylememis?
valla çok yakınımda yaşananları gördüğümden bana hiç cazip gelmiyor bu adamlar. evlenince eşlerine de cazip gelmiyor. düşünsene her ay maaşım yarısı yok. ve bu biBak bu çok doğru. Maddi olarak sıkıntı olur baya bu durumlar. Kendisi de kirada. İşi güzel ama bu devirde ancak yeter:/
Merhaba:) insanın yol arkadaşı olması güzel bişey:)Merhaba liliyaa
Öncelikle kalbini yeniden carptiran biriyle karsilastigin için senin adına sevindim
Çünkü BENCE ASK HERSEYDİR
Ama yaşınız kaç sizin
Beyefendinin yaşıyla orantilamak gerekiyor bence ki yorum yapabilelim
Bence hem çocuk yani ikinizin de çocuk sorumluluğuyla yoğrulmuslugunuz bakımındanMerhaba:) insanın yol arkadaşı olması güzel bişey:)
38 yaşındayım. Kızım var 5 yaşında
İyi de konu sahibinin de kızı var. Ve evlilike durumunda direkt onlarla yaşayacak. Aynı şey adam için de geçerli.valla çok yakınımda yaşananları gördüğümden bana hiç cazip gelmiyor bu adamlar. evlenince eşlerine de cazip gelmiyor. düşünsene her ay maaşım yarısı yok. ve bu bi
şekilde ömür boyu sürüyor. tamam çocuk adamın ama sen neden çekeceksin bu sıkıntıyı. yeri gelecek tatile gidemeyeceksin çünkü adamın çocuğunun kursa gitmesi gerekecek üniversite yurduna para gerekecek evlenecek para gerekecek cek de cek yani bitmeyecek. çarpı 2 üstelik.hiç cazip değil
Olaylara gerçekci bakman çok güzel ama benim de çocuğum var? onlar ikimizin çocuğu olsa o para yine gidecekti masraflarına?valla çok yakınımda yaşananları gördüğümden bana hiç cazip gelmiyor bu adamlar. evlenince eşlerine de cazip gelmiyor. düşünsene her ay maaşım yarısı yok. ve bu bi
şekilde ömür boyu sürüyor. tamam çocuk adamın ama sen neden çekeceksin bu sıkıntıyı. yeri gelecek tatile gidemeyeceksin çünkü adamın çocuğunun kursa gitmesi gerekecek üniversite yurduna para gerekecek evlenecek para gerekecek cek de cek yani bitmeyecek. çarpı 2 üstelik.hiç cazip değil
Değil miiAşırı tatlı bir olay. Film sahnesi gibi olmuş. Aynı apartmanda komşu oluşunuz falan.Birbirinizi iyice tanıyın acele karar vermeyin. Ne denir ne konuşulur kısmı ise kendiliğinden gelişiyor hiç kasmayın kendinizi.
Umarım verdiğiniz kararlardan pişman olmaz çok mutlu olursunuz.
![]()
ama adamın tam masraflı dönemde 2 çocuğu var ve kirada. evi barkı olur yüksek bi geliri olur neyse ama hep yarım kalacak her şey. konu sahibi eski eşinden çocuğu için maddi destek de alacak ama bu taraf hep verecek. 1 tane olsa hadi neyse ama özellikle bu devirde 2 çocuk üstelik biri üniversite çağında çok zor. yakınım her ay maaşının yarısını üniversitede okuyan kızına veriyor. şu anki eşiyle maddi problem yaşamamak için de 2 işte çalışıyor tabi birlikte geçirdikleri zaman da azalıyor. üstelik çocuk üniversitede olduğundan masrafı sürekli artarak devam ediyor. evliliklerinin ilk yılları bu yüzden hep stresliİyi de konu sahibinin de kızı var. Ve evlilike durumunda direkt onlarla yaşayacak. Aynı şey adam için de geçerli.
Mutlu oluyorum böyle okuyunca teşekkürler:) inşallah düzgün ve iyi bir insandır. Küçük bir kızım olunca daha da dikkatli olmak zorundayım. SağolunBence hem çocuk yani ikinizin de çocuk sorumluluğuyla yoğrulmuslugunuz bakımından
Hem de yaş uyumunuzdsn ötürü çok oluru olan bir ilişki.
Yedi ay çok erken diyenler olmuş erken filan değil aşki bulduginda kaçırmanın bı anlamı yok, karşıdan aynı etkileşimi alıyorsak![]()
Bahsettiğiniz evlilikte kadının çocugu yok mu peki?ama adamın tam masraflı dönemde 2 çocuğu var ve kirada. evi barkı olur yüksek bi geliri olur neyse ama hep yarım kalacak her şey. konu sahibi eski eşinden çocuğu için maddi destek de alacak ama bu taraf hep verecek. 1 tane olsa hadi neyse ama özellikle bu devirde 2 çocuk üstelik biri üniversite çağında çok zor. yakınım her ay maaşının yarısını üniversitede okuyan kızına veriyor. şu anki eşiyle maddi problem yaşamamak için de 2 işte çalışıyor tabi birlikte geçirdikleri zaman da azalıyor. üstelik çocuk üniversitede olduğundan masrafı sürekli artarak devam ediyor. evliliklerinin ilk yılları bu yüzden hep stresli
liliyaa sana da yazmış olayım
Şimdi benim eski eşim acaba benim kızım üniye gidince nafaka harici para verecek mi çok merak ediyorum. Bak senin yakının ve bu adam çocuklarını kılı kırk yararak düşünüyor.ama adamın tam masraflı dönemde 2 çocuğu var ve kirada. evi barkı olur yüksek bi geliri olur neyse ama hep yarım kalacak her şey. konu sahibi eski eşinden çocuğu için maddi destek de alacak ama bu taraf hep verecek. 1 tane olsa hadi neyse ama özellikle bu devirde 2 çocuk üstelik biri üniversite çağında çok zor. yakınım her ay maaşının yarısını üniversitede okuyan kızına veriyor. şu anki eşiyle maddi problem yaşamamak için de 2 işte çalışıyor tabi birlikte geçirdikleri zaman da azalıyor. üstelik çocuk üniversitede olduğundan masrafı sürekli artarak devam ediyor. evliliklerinin ilk yılları bu yüzden hep stresli
liliyaa sana da yazmış olayım
Evet sanki hayatımdaki ilk buluşma gibi çocukça bir heyecan:)) teşekkür ederimAy bu dert değil. Çok tatlı bir olay
mutlu ve keyif aldığınız bir süreci yaşıyorsanız tadını çıkarın.
Umarım her aşaması bu kadar tatlı olur
Ayrıca boşanmak bir süreç değil bir sonuç. Yani zaten bitmiş birşey boşanınca resmen bitmiş oluyor.Onun için erken geç diye birsey yok.
var. konu sahibiyle aşağısı yukarı aynılar. kadının çocuğu küçük ve yanında çok bir masrafı yok. adamınki masraflı ve eski eşi aşırı talepkar. adam da sıkıntı çıkmasın diye sürekli veriyor. tabi şu anki eşi sıkıntı çıkarmasın diye de fazladan çalışıyor ama yine de sıkıntı yaşıyorlar. belki konu çok benzer olduğundan dikkatimi çekti. tabi bahsettiğim adamın evi arabası vs var konu sahibinin konusundan farklı olarakBahsettiğiniz evlilikte kadının çocugu yok mu peki?
İki tarafın da çocuğu varsa, her açıdan ilk evlilikler gibi olmayacağını kabul ederek evlenmek lazım. Erkek maddi olarak bölünüyor, kadınlarrın genelde çocukları yanlarında oluyor, maddi olarak belki evliliğe erkek kadar olumsuz yansıması olmuyor ama onunda başka sorumluluklarını, sorunların oluyor işte. Hepsini düşünüp, tartip karar vermek lazım tâbi.
işte her açıdan sorun olabiliyor bazı şeyler. umarım çok mutlu olacağın bir sistem kurmuştur aday beyŞimdi benim eski eşim acaba benim kızım üniye gidince nafaka harici para verecek mi çok merak ediyorum. Bak senin yakının ve bu adam çocuklarını kılı kırk yararak düşünüyor.
Tabi her açıdan düşünmek gerekiyor haklısınız. Öyle yapacam ben de. Kızıma karşı nasıl , en önemlisi bu.Bahsettiğiniz evlilikte kadının çocugu yok mu peki?
İki tarafın da çocuğu varsa, her açıdan ilk evlilikler gibi olmayacağını kabul ederek evlenmek lazım. Erkek maddi olarak bölünüyor, kadınlarrın genelde çocukları yanlarında oluyor, maddi olarak belki evliliğe erkek kadar olumsuz yansıması olmuyor ama onunda başka sorumlulukları, sorunları oluyor işte. Hepsini düşünüp, tartip karar vermek lazım tâbi.
Bişey soracam. Nafaka dışında nasıl biseyler isteyebiliyor, aşırı talepkar dedin ya? İkinci bir işte çalışıyor dedin sıkıntı çıkmasın diye. Benim eski eş, kararda net olarak sağlık masrafı babaya aittir dediği halde hastane parasını göndermedi. Bu kadın mı uyanık, adam mı saf yada ben mi salağım?var. konu sahibiyle aşağısı yukarı aynılar. kadının çocuğu küçük ve yanında çok bir masrafı yok. adamınki masraflı ve eski eşi aşırı talepkar. adam da sıkıntı çıkmasın diye sürekli veriyor. tabi şu anki eşi sıkıntı çıkarmasın diye de fazladan çalışıyor ama yine de sıkıntı yaşıyorlar. belki konu çok benzer olduğundan dikkatimi çekti. tabi bahsettiğim adamın evi arabası vs var konu sahibinin konusundan farklı olarak
işte her açıdan sorun olabiliyor bazı şeyler. umarım çok mutlu olacağın bir sistem kurmuştur aday bey![]()
Başınız sağolsun.. yani ben de ilerde öyle diyebilirim kızıma onu mu demek istediniz?Her acıdan düsünmek gerekiyor ama iletişim kurmak için bir erkek tasınma bahanesiyle yazardı.Bulusunca az cok anlarsınız zaten siz ne is yapıyorsunuz bu arada.Ben babamı 2 yasımda kaybettim annem 3 cocukla kalmıs bazen evlenseydim diyor bana kızınca.28 yasında kalmıs bide senin için evlenmedim bide babanı cok seviyordum diyo.Devir kötü insallah düzgün birisidir