Bosandiktan sonra yeni kimlik ve bekleme suresi acil yardım bayanlar lütfen .... ( kubranur96 )

çok erken kalkışıyorsun 2. evliliğe ve bence iğrenç bir şey halen başkasının nikahındayken sözlenmek

Yanlis veya dogru ben bosandim 1 yildirda ayriydim zaten herkezin hayattinda sorunlar olabiliyor icerigini bilmeden kotu yorumlar yapayalim lutfen

Kimlik degismeden de e devletten bosanmis oldugunuzun gorunmesinlazimsi. Ben evlendikten aylar sonra yeni kimlik cikarttim ama e devlette evli oldugum gozukuyordu.

Yanlis veya dogru ben bosandim 1 yildirda ayriydim zaten herkezin hayattinda sorunlar olabiliyor icerigini bilmeden kotu yorumlar yapayalim lutfen
1 yıldır ayrı olabilirsin istersen 10 sene ayrı ol başka adamın soyadında mısın evet nokta. başka da diyecek bir şey yok

Sütten ağzınız yanmış, yoğurdu üfleyerek yemenizi tavsiye ederim.

Şu an iddet sürecindesiniz. Dava açıp gebe olmadığınızı kanıtlarsanız bu süre düşürülüyor fakat dava demek masraf demek. Öncelikle çalışmıyormuşsunuz, mutlaka bir işe girin maddi gücünüz olsun. Okuyor musunuz bilmiyorum ama okumuyorsanız açık öğretime yazılın en azından. Henüz 20 yaşındasınız, yeniden evlenmek için bu kadar acele etmeyin.

Açık ögretimde okuyorum suan dava demek masraf demek evet isimden yeni ciktim yarin tekrar is ariyacagim ama karsiliyacak dururumum yok masrafi benim suan insallah bir sekilde çözümü vardır yarin adliyeye gittigimde öğreneceğim

1 yildir ayriyim bosanma davam yeni oldu bitti ben belki suanki sözlum olmasaydi ayaga kalamazdim en kotu gunumde destek olan tek insan o oldu bana
Birine tutunup ayağa kalkmak zaten büyük hata. ..önce bi kendiniz düşüp kalkmayi öğrenin sonra evlenirsiniz...iddet süresi için de hamile olmadığınızı belgeleyen belge ve yeniden dava gerekiyor ve tabii ki masraflı. ..şükür ki masraflı! !

Ailen destekmi bu konuda sana yeniden evlenmen icin

pardon 96 lı mısınız?

1 yıldır ayrı olsanız da evliyken bi ilişkiye başlamışsınız baştan aşağıya yanlış her şey.Bekleyiverin biraz ölmezsiniz ne bu acele kaçıyor mu adam

her şeye rağmen ayakta durduğunuzu söylemişsiniz,keşke birine tutunmadan dursanız. o da giderse daha büyük yıkıma uğrarsınız. aynı yaştayız mesela neden üniversiteye vs hazırlanmıyorsunuz da tekrar evleniyorsunuz? merak ediyorum cidden hani bu adamlar çok mu zor bulunuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…