- 29 Ekim 2017
- 21
- 10
- 3
- 28
- Konu Sahibi Kubranur96
-
çok erken kalkışıyorsun 2. evliliğe ve bence iğrenç bir şey halen başkasının nikahındayken sözlenmek
Hayırlısı olsun o zaman.1 yildir ayriyim bosanma davam yeni oldu bitti ben belki suanki sözlum olmasaydi ayaga kalamazdim en kotu gunumde destek olan tek insan o oldu bana
Bilmiyorum eger masrafliysada adli destek diye bisiy var dava icin oaram yok diyorsun destek veriyorlar benim dedigim gibi adliyeye git sen orda anlatirlar
1 yıldır ayrı olabilirsin istersen 10 sene ayrı ol başka adamın soyadında mısın evet nokta. başka da diyecek bir şey yokYanlis veya dogru ben bosandim 1 yildirda ayriydim zaten herkezin hayattinda sorunlar olabiliyor icerigini bilmeden kotu yorumlar yapayalim lutfen
Benim ikisi aynı anda gözükmüştü canımKimlik degismeden de e devletten bosanmis oldugunuzun gorunmesinlazimsi. Ben evlendikten aylar sonra yeni kimlik cikarttim ama e devlette evli oldugum gozukuyordu.
mm
Insallah hepimiz mutlu oluruz mutlu olmak icin cabaliyoruz sonucta ...mm
Rica ederim..
Umarim bu defa mutlu olursunuz
Sütten ağzınız yanmış, yoğurdu üfleyerek yemenizi tavsiye ederim.
Şu an iddet sürecindesiniz. Dava açıp gebe olmadığınızı kanıtlarsanız bu süre düşürülüyor fakat dava demek masraf demek. Öncelikle çalışmıyormuşsunuz, mutlaka bir işe girin maddi gücünüz olsun. Okuyor musunuz bilmiyorum ama açık öğretime yazılın en azından. Henüz 20 yaşındasınız, yeniden evlenmek için bu kadar acele etmeyin.
Sonuçta yeni bi evlilik bitmiş,Bir acelem yok ben 1 yildir eski esimle aytiyim sadece yeni bosandim 1 yil az bir sure degil sonucta ben burda yardim istiyorum sadece
Birine tutunup ayağa kalkmak zaten büyük hata. ..önce bi kendiniz düşüp kalkmayi öğrenin sonra evlenirsiniz...iddet süresi için de hamile olmadığınızı belgeleyen belge ve yeniden dava gerekiyor ve tabii ki masraflı. ..şükür ki masraflı! !1 yildir ayriyim bosanma davam yeni oldu bitti ben belki suanki sözlum olmasaydi ayaga kalamazdim en kotu gunumde destek olan tek insan o oldu bana
21 yasinda ikinci evlilik keske biraz daha sakin ve ılımlı davransaydinz
Ailen destekmi bu konuda sana yeniden evlenmen icinAçık ögretimde okuyorum suan dava demek masraf demek evet isimden yeni ciktim yarin tekrar is ariyacagim ama karsiliyacak dururumum yok masrafi benim suan insallah bir sekilde çözümü vardır yarin adliyeye gittigimde öğreneceğim
Merhabalar 1 yildir ayri oldugum esimden 1 ay önce anlasmali olarak bosandim ve suan yeni biriyle sözlüyüm ama yeni kimligimi çikartamadim e-devletten baktigimda hala evli gozukuyorum ve sözlumle nikah dusunuyoruz bu bekleme süresi olan 300 gün icin neyapmam gerekiyor bana yardimci olabilirmisiniz ? Ve bunlar icin cok masraf cikiyormu ?
(( Kubranur96 ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?