- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi Kubranur96
-
Merhabalar 1 yildir ayri oldugum esimden 1 ay önce anlasmali olarak bosandim ve suan yeni biriyle sözlüyüm ama yeni kimligimi çikartamadim e-devletten baktigimda hala evli gozukuyorum ve sözlumle nikah dusunuyoruz bu bekleme süresi olan 300 gün icin neyapmam gerekiyor bana yardimci olabilirmisiniz ? Ve bunlar icin cok masraf cikiyormu ?
(( Kubranur96 ))
Aynen zaten üzüntülüyken biriyle olmak bile bosluktan oluyor bence ve sonrasi pismanlik getiriyor. Ama son pismanlik fayda etmiyor. Ben otuz yasindaym ben de ayrildm ve cözümün hemen birine tutunmak degil kendi basima ayakta durabilmek oldugunu cok iyi anlafim.ben de üniversitede okuyorm ve böyle cok iyiyimher şeye rağmen ayakta durduğunuzu söylemişsiniz,keşke birine tutunmadan dursanız. o da giderse daha büyük yıkıma uğrarsınız. aynı yaştayız mesela neden üniversiteye vs hazırlanmıyorsunuz da tekrar evleniyorsunuz? merak ediyorum cidden hani bu adamlar çok mu zor bulunuyor?
Merhabalar 1 yildir ayri oldugum esimden 1 ay önce anlasmali olarak bosandim ve suan yeni biriyle sözlüyüm ama yeni kimligimi çikartamadim e-devletten baktigimda hala evli gozukuyorum ve sözlumle nikah dusunuyoruz bu bekleme süresi olan 300 gün icin neyapmam gerekiyor bana yardimci olabilirmisiniz ? Ve bunlar icin cok masraf cikiyormu ?
(( Kubranur96 ))
VarSözlünüzün evliliğinizden haberi yok galiba?
Ailen destekmi bu konuda sana yeniden evlenmen icin
Peki simdi needesin nerde kaliyosunBana destek olan bir ailem yok benim
Bir acelem yok ben 1 yildir eski esimle aytiyim sadece yeni bosandim 1 yil az bir sure degil sonucta ben burda yardim istiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?