Bosandiktan sonra yeni kimlik ve bekleme suresi acil yardım bayanlar lütfen .... ( kubranur96 )

Ben sok. Esimden ayrilali bir bucuk sene olcak ama hala kendime gelemedim birak bidaha evlenmeyi iliski bile yasayamiyorm ve ben otuz yasindayim. Aceleniz ne allah askina önce bi ayrilin yalniz ayakta kalin. Hepmiz cok zor günler geciriyorz ama ayakta kalmak icin bi erkek hele ki yeni bi evlilik hic hic sart degil bence. Burda ki insanlarda birdaha üzülmeyin diye yazryorr,cok hizli buldum sizi hele ki hala kagit üzwrinde bile olsa evliyken sözlenmek . Ne diyelim..

Birşey yapmanıza gerek yok. Ben de e devletten hergün kontrol ediyordum. 1 yada 1.5 aylık bir süreç bu sabır

Aynen zaten üzüntülüyken biriyle olmak bile bosluktan oluyor bence ve sonrasi pismanlik getiriyor. Ama son pismanlik fayda etmiyor. Ben otuz yasindaym ben de ayrildm ve cözümün hemen birine tutunmak degil kendi basima ayakta durabilmek oldugunu cok iyi anlafim.ben de üniversitede okuyorm ve böyle cok iyiyim

Anayasa dersinden hatırladığım kadarıyla kadınların 9 ay bekleme süresi oluyordu yeniden evlenebilmesi için. Acaba test yaptırıp hamile olmadığını kanıtlayarak bu 9 ayı iptal edebiliyor musun bilemiyorum.

Hamile olmadığınıza dair bi raporla dava açacaksınız. Mahkemeler şuan ohal' den dolayı çok yoğun ve yeterli personel hakim falan yok. Öyle bi aksaklık yaşamazsanız bikaç ayda sonuçlanır.
Ama bence acele etmeyin. Keşke bi işe falan girseniz mesela.

15gün sonra kesinleşti benım boşandıgım 2 hafta sonrada gittim kimliğimi yeniledim. tekrar evlenmek içinde dava açtım iddet süresi kalksın diye. hamilelik raporu alıyorsun(devletin anlaşmalı oldugu hastaneden) o da toplamda 2hafta sürdü. zaten 180lira falan mahkeme açılsın diye verdim mahkeme bitincede 130 lirasını geri aldım. parada emin degilim ama 100 lira üstü ve mahkeme bitince cogunu geri alıyorsun

Bir acelem yok ben 1 yildir eski esimle aytiyim sadece yeni bosandim 1 yil az bir sure degil sonucta ben burda yardim istiyorum sadece

Resmi olarak boşanmadan neden biriyle görüştünüz ki? Hem sizin psikolojiniz açısından hem de etik ve hukuki olarak doğru değil.

Eski eşiniz bunu fırsata çevirip size dava açsaydı çok zor durumda kalırdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…