- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi Kubranur96
-
Kimsenin kimseyi asagaladigi yok gittigi yol yanlis kusura bakmayin ama tek basina yasayan ve cocuguna bakan annelerde var calisip benim arkadasm ayrildi calisip iki ogluna bakiyor hic bir erkegede muhtac deilNe kadar terbiyesizce bir yorum. Kadın işten yeni çıktım, iş arıyorum diyor. Aldığım maaşı olduğu gibi aileme veriyordum, yine de istenmedim diyor. Çocuğunu da istememişler. Babasına vermiş. 20 yaşında bir çocuk daha iki buçuk sene evli kalmış, bir yıldır da ayrı. Büyük bir hata yaparak çocukken evlenmiş ve bebek sahibi olmuş. Bir yaşındaki bebeğe mi baksın, yoksa çalışıp ayrı eve mi çıksın? İkisini aynı anda nasıl yapsın? Bakıcıya mı para yetiştirsin, yuvaya mı asgari ücretle? Hayat ne kolay değil mi sizler için, oturduğunuz yerden sayıyorsunuz, burada herkesi aşağılıyorsunuz, sonra ekranı kapatıp hayatınıza devam ediyorsunuz. Hiç düşünmüyorsunuz birini incitiriz, kırarız diye. Niye üredinmiş, ne hadsiz insanlarsınız. Evlenirsem belki evladım yanımda olur diyor. Çocuk karşınızdaki, sizin kadar eğitim alamamış, sizin kadar kendini geliştirememiş, doğruyu yanlışı görememiş, düzgün bir hayat yaşamamış, destekleyici bir ailesi olmamış bir çocuk. Hatalardan hatalara sürüklenen bir insan. Yazık bu kıza, yol göstermek sizin yaptığınız gibi olmuyor, hatadan bu şekilde döndürülmüyor insanlar. Sizin yaptığınız bu değil, bu kızı aşağılayarak kendini rahatlatmak.
Arka sayfalarda da var bu tip biri. Dünya imkan içinde oturup bu hayatları eleştirmek çok kolay çünkü. Valla bravo, birisi konu açsa da aşağılasak, eğlensek diye bakıyor bazı insanlar. Tebrikler.
Ben bu mesajini gormemisim tum sayfalari da okumustum oysa. Ozur dilerim kirici konustum bunu bilmeden. Calistigini gormemisim. Kusuruma bakma cunku ben genc yasta evlenip basi i yakan ve sonra gene ayni hataya dogru dolu dizgin giden birini gorunce tutamadim kendimi. Yazik ablacim bak bunca insan diyosa bisi vardir. Belkj hayat sana adil davranmadi ama sen gene de kimseye muhtac olma. Eloglu yilanoglu derler bizde. Hele ki ona muhtac oldugunu sezerse hiiic durmaz hemen ezer seni. Hele ki 22 yasinda toy delikanli. Bu arada evlenirsen hakkm cocugu sana vermeyecek bunu da soyliyjmAilemin yanindayim ama ailemle hergun tartisiyorum farkli bir durum var herkez ailesini secemiyor diyim ben size kısaca herkez şansli dogmuyor ben evdende kovuldum calistigim maasida oldugu gibi aileme vermeme ragmen istenmeyen cocukta oldum
Zaten bencede 300 gun beklee hemen acele evlenmee zaten sozluymussunzMerhabalar 1 yildir ayri oldugum esimden 1 ay önce anlasmali olarak bosandim ve suan yeni biriyle sözlüyüm ama yeni kimligimi çikartamadim e-devletten baktigimda hala evli gozukuyorum ve sözlumle nikah dusunuyoruz bu bekleme süresi olan 300 gün icin neyapmam gerekiyor bana yardimci olabilirmisiniz ? Ve bunlar icin cok masraf cikiyormu ?
(( Kubranur96 ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?