Boşandıktan sonra?

madamkakao

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2017
9
15
3
35
Evet. Boşanma sürecine hızla yaklaşmaktayım. Öğretmenlik okudum fakat atama durumu çok zor. Özel derseniz, özelde hayır yok. Boşandıktan sonra ben ne yeyip ne içeceğim? Ne iş yapacağım? Nasıl ayakta duracağım?

Tecrübeli, bu süreçleri yaşamış arkadaşlar var ise,benimle paylaşırlarsa da çok sevinirim. Teşekkürler..

Evli olmasanız ne yapacaktınız? Madem bu yola giriyorsunuz artık iş beğenmeme lüksünüz olamaz. Özel genel demeden bulacağınız ilk işe sarılacaksınız. Durumunuzu toparlayınca yeni fırsatları değerlendirirsiniz. Bu korkularımızı eşinize hissettirmeyin bence. Güçlü bir duruş sergileyin ve bu boşanmadan en az zararla kurtulmaya bakın.

Oncelikle Allah yardımcınız olsun.

Halamin kızı dunyalar güzeli üniversitede tanışıp evlendi.2 tane erkek cocuklari var esi onu bırakıp yaninda calisan sekreterini aldı.Sekreterin bide kızı var ona babalik ediyor. Bide severek evlenmislerdi.
Güzel kardesim ozelde iş niye olmasın olur
üniversite mezunusun bulursun.
Çocuğun varmi? Nafaka alırsın.

özelde ilk 2 yıl sürünürsün ama inan bana o kötü evliliği düşünmek için zamanın olmayacak çok çalışmak zorundasın hem hem de kendini geliştirdiğin takdirde öğretmenlikte çok para var.

yerinde olsam vakit kaybetmeden özel bir yerde çalışmaya başlarım. şuan tam başvuru dönemi

Özelde neden hayır olmasın. Hem az çalışayım hem iyi şartlarda yaşayayım diye birşey yok. Kendini toplayana kadar bulduğun ilk işe gireceksin. Sonra kpss çalışır belki atanırsın. ya da daha iyi şartları olan bir yere geçersin.

korkma. rızk sahibi yalnız allahtır.

Allah can sağlığı verdikten sonra para kazanılır, özelde başvurularınızı yapın olmazsa farklı sektörlerde deneyebilirsiniz, branşınız ne bilmiyorum ama ben de öğretmenim atanmadan önce özelde de çalıştım ücretli öğretmenlik de yaptım bir yandan da kpss çalıştım sabah 7:30 dan akşam 23:00 a kadar önce iş sonra ders soluk almadan çalıştım, sonunda da çok şükür atandım. Diyeceğim o ki Allah emeklerinizin karşılığını boşa çıkarmaz, korkmayın, çalışın ve dua edin. Önce tedbir, sonra tevekkül..

Ozelde calisiver bende daha yeni atandim ve Bosaniyorum atanmasaydmda ozelde calisirdm yine ogretmensin sana hep is vardir

Hepimiz ozelde calisiyoruz ne yapalim, muhendislik okuyup cagri merkezinde calisan gencler var, hayatinizi surdurmek icin bir sure zahmet cekmek durumundasiniz, hepimiz gibi...

Ah be canm öğretmensin ne güzel madem şartlarında kötü özeli begenmeme lüksünmü var.yaa o mesleğinde olmasaydı birde böyle düşün.gerekirse atanana kadar başka işlerde bile çalısırsın senin biraz çalışmaya gönlün yok gibi.hadi bi cesaret...

Back
X