- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
Doğru olan sizin tutumunuzben bu olsun asla istemiyorum, aksine çocuğumun istediğinde sığınabileceği bir babası olsun istiyorum. tabi kendisi üzerine düşen insanlığı yaparsa, yapmazsa elimden bir şey gelmez..
umarım karşınıza düzgün bir insan çıkar ve yeniden seversiniz. Neden sevmeyeceksiniz siz sadece boşandınız ölmediniz kalbiniz halen atıyor. Zaman size ilaç olacakselam kızlar, aldatıldığım eşimden anlaşmalı boşandıktan sonra bir türlü oturtamadığım konular hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
bunalım süreçlerini atlattıktan sonra en nihayetinde hayatın gerçekleriyle yüzleştim, öncelikle eski eş kişisiyle iletişimde olmam gerekmesi çocuğumuz küçük ve öz bakımlarıyla ben ilgilendiğim için birlikte görüşmelerimiz, bunları hiç hesaba katmamıştım o kargaşanın içerisinde ve açıkcası şuan dengeyi tutturamıyorum. ben her zaman bizim aramızda ki meseleyi çocuğumuzdan uzak tutmaktan yana olup babasıyla hiç aralarına girmemeye hatta görüş günleri dışında da göstermeye, istediğinde fotoğraflar atmaya çalıştım, ama bu yaptığım doğru mu emin değilim, biraz merhametimden yararlanıyor kendisi de bizi kaybetmek istemese bunları zaten yapmazdı şimdi bu kadar görmeyi hak ediyor mu veya ben bu durumdan hoşnut muyum bilemiyorum..
birde işin diğer yüzü var ki aklımı iyiden iyiye allak bullak ediyor, şuan ölümüne yalnız olsam da hatta hep yalnız kalacağımı sansam da ileri de hayatıma birisi girdiği takdirde eski eşle bu kadar iletişimde olmam doğru olur mu o zaman birden iletişimi kesmek olur mu bilmiyorum..
sahi yeniden sever sevilir miyim ? güzel şeyler de olur mu hayatta ? yoksa bu kargaşalarla sürüklenip gider miyim ?
şimdiden teşekkürler..
Sasirmadim aldatmayan erkek yok sizde bunu bilin.. kanlarinda var. Herneyse bence bu konuyu cocukla bagdastirmayin
insan anne olunca her şeyi çocukla bağdaştırılamıyor. ama her şeyde çocuğa göre yaşamak önceliği ona vermek çok doğru değil.Sasirmadim aldatmayan erkek yok sizde bunu bilin.. kanlarinda var. Herneyse bence bu konuyu cocukla bagdastirmayin
aslında rahatsızlığım tam da şu ; bizi kaybetmeyi zaten göze almış birine bu duyguyu hiç yaşatmamak, çocuğumuz üzerinden onun yararına olabilecek iyilikler yapmak vs.. sizin de dediğiniz gibi bende görüş günleri dışında görüşmelerine izin veriyorum ama gelin görün ki içim çokta hızurlu değil umarım ona olan öfkem bir gün diner..
Iste beni sevindiren bi cevap oldu.... yok yasama sebebim cocugum, annem falan... nedir bunlar ya sen nesin o zaman neden varsin?insan anne olunca her şeyi çocukla bağdaştırılamıyor. ama her şeyde çocuğa göre yaşamak önceliği ona vermek çok doğru değil.
Daha bizim kocalar aldatmadi dur giz.Sasirmadim aldatmayan erkek yok sizde bunu bilin.. kanlarinda var. Herneyse bence bu konuyu cocukla bagdastirmayin
aynen katılıyorum. karakteri ne olursa olsun ruhlarında var asla şaşmaz. benim kocam yapmazcılar atlar şimdiSasirmadim aldatmayan erkek yok sizde bunu bilin.. kanlarinda var. Herneyse bence bu konuyu cocukla bagdastirmayin
O hak etmese bile,cocugunuz hak ediyor.selam kızlar, aldatıldığım eşimden anlaşmalı boşandıktan sonra bir türlü oturtamadığım konular hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
bunalım süreçlerini atlattıktan sonra en nihayetinde hayatın gerçekleriyle yüzleştim, öncelikle eski eş kişisiyle iletişimde olmam gerekmesi çocuğumuz küçük ve öz bakımlarıyla ben ilgilendiğim için birlikte görüşmelerimiz, bunları hiç hesaba katmamıştım o kargaşanın içerisinde ve açıkcası şuan dengeyi tutturamıyorum. ben her zaman bizim aramızda ki meseleyi çocuğumuzdan uzak tutmaktan yana olup babasıyla hiç aralarına girmemeye hatta görüş günleri dışında da göstermeye, istediğinde fotoğraflar atmaya çalıştım, ama bu yaptığım doğru mu emin değilim, biraz merhametimden yararlanıyor kendisi de bizi kaybetmek istemese bunları zaten yapmazdı şimdi bu kadar görmeyi hak ediyor mu veya ben bu durumdan hoşnut muyum bilemiyorum..
birde işin diğer yüzü var ki aklımı iyiden iyiye allak bullak ediyor, şuan ölümüne yalnız olsam da hatta hep yalnız kalacağımı sansam da ileri de hayatıma birisi girdiği takdirde eski eşle bu kadar iletişimde olmam doğru olur mu o zaman birden iletişimi kesmek olur mu bilmiyorum..
sahi yeniden sever sevilir miyim ? güzel şeyler de olur mu hayatta ? yoksa bu kargaşalarla sürüklenip gider miyim ?
şimdiden teşekkürler..
Kemalim yapmaz gibi olcak ama:)Sasirmadim aldatmayan erkek yok sizde bunu bilin.. kanlarinda var. Herneyse bence bu konuyu cocukla bagdastirmayin
selam kızlar, aldatıldığım eşimden anlaşmalı boşandıktan sonra bir türlü oturtamadığım konular hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
şimdiden teşekkürler..
Asla benim kocam yapmaz demiyorum ama simdilik yok bir durum.aynen katılıyorum. karakteri ne olursa olsun ruhlarında var asla şaşmaz. benim kocam yapmazcılar atlar şimdi
Yaniliyorsun aldatmayan erkek varSasirmadim aldatmayan erkek yok sizde bunu bilin.. kanlarinda var. Herneyse bence bu konuyu cocukla bagdastirmayin
Cocugunuz buyudukce babaya daha cok ihtiyac duyacak.Ne bileyim ilkokul caginda mesela.Bence istedigi sıklıkta gorusturun ama siz gitmeyin yanlarina ailenizden birini verin.Resim atmayin goruntulu aranayin.Cocuk isterse arayin cocugun isteklerini yapin.Madem cok degerliydi cocugu bir taraflarina sahip olsaydida bu yuvayi dagitmasaydi.Bencede sizi gorememek ceza olsun ona.
çocukların eğitim hayatı ve hastalığı dışında muhattap olmuyoruz. watsaap üzerinden yazışıyoruz saygı çerçevesinde merhaba ile başlayan iyi günler ile biten kısa öz cümleler.
görüntülü konuşulacaksa çocuklar konuşuyor direk, aramadan evvel mesaj atıyor çocuklar müsait mi diye..
cocukları alacağı zaman apartmanın dış kapısında bekliyor taa bahçe kapısında yani kapıya çıkamıyor.. ilk zamanlar annem indiriyordu çocukları çünkü bebebklerdi şimdi büyüdüler ben kapıdan uğurluyorum bahçeye kendileri iniyorlar.
hayatımda biri var 6 yıl sonra ilk defa oğlum babasındayken ateşlenmiş doktora gitmişler bu yüzden sevgilimle yemekteyken eski eşle kısa bit elefon konuşması yapmak durumunda kaldım.
rahatsız olup olmadığını sordum : için rahat etmezse gidip alalım çocuğu bakamazsa falan dedi hatta nöbetçi eczane bulabilmiş mi biz gidelim dedi ve rahatsız olmadım sana güveniyorum dedi.
ilerde evlilik olursa annem üzerinden haberleşiriz diye düşünüyorum..
eski eş çocuklara söz vermiş annenizi de alıp yemeğe çıkalım diye (hala umudu var) bense geçiştiriyorum çünkü hayatımda biri var ve bunu ona yapamam
madem sık sık görüşmek istiyor sorumluluk da vertin eski eşe.. çocuk erkekse traşa götürebilir mesela
bi ödevi varsa yaptırabilir... sizin sırtınızdaki yükü paylaşsın sadece sevmeyle olmuyor bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?