Boşandıktan sonra..

ilgilenmiyor diyemem, kötü bir baba da diyemem sevgisi var tabi ki çocuğuna karşı ama ben şöyle bakıyorum olaya ilgilenmek ayda bir veya iki hafta da görmek sorumluluklardan uzak davranmak değil, asla benimle bir değil ebeveynlik açısından. zaten onunda istediği biraz da buydu, uzaktan sevmek yük almamak ama ben babayım diyebilmek..

Her insan farklı. Sanırım ben bu konuda sizin gibi olurdum. Eski eş de olsa. Çocuğum yeni bir şey keşfettiği zaman, yeni bir şey öğrendiği zaman babası ile paylaşırdım ya da her görüşten önce bir kağıda yazar çocuğumla beraber verirdim ki o da gelişiminin bir şekilde içinde olsun.

Evet insan diyor ki; nasıl kıyıp aldattı o halde? Bir ara eşime takıldım bu konuda. Dedi ki; seni bir kenara koy kızlarıma ihanet eder miyim? Tabii eder mi, bilemem. İnsanoğlu şaşar. Yaparsa kendine yapar. Benim çocuklarım çok küçük ve şuan böyle bir durumda kalsam mecbur her gün iletişim halinde olurdum. En azından her gün telefonda görüntülü konuşturmaya çalışırdım. Boşanırken de bu konuları konuşur, zamanlar konusunda anlaşırdım ki onun da benim de özel hayatımızı ihlal etmeyelim.

tıpkı dediğiniz gibi ilerliyor süreç zaten çocuk dışında bir şey hakkında görüşmüyoruz ama beni huzursuz eden şey bizi kaybedeceğini bile bile o hatayı yapması şimdide hiç bir şey olmamış gibi çocuğunu rahat rahat görebilmesi biliyorum doğru değil ama bazen bunu hırs ediniyorum

çünkü insan kıyamıyor değil mi ? ama bu hatanında bir bedeli olmalı diyorum bazen ( çocuk üzerinden değil tabii ki ) bizi istemedi ki tüm bunlar oldu, şimdi bu kadar görmeyi hak ediyor mu bilmiyorum

iletişimimiz zaten tarif ettiğiniz gibi, müsait misin deyip arıyor görüntülü sadece çocuğumuzu görüyor sevip kapatıyor vs.. asıl merak ettiğim 6 yıldır yalnız mıydınız ?

evet hayatımda kimse olmadı yani aday adayı da olmadı.. işten eve evden işe... kız arkadaşlarımla takılıyorduk arada

şimdi karnımda kelebekler uçuşuyor çok şükür

çünkü insan kıyamıyor değil mi ? ama bu hatanında bir bedeli olmalı diyorum bazen ( çocuk üzerinden değil tabii ki ) bizi istemedi ki tüm bunlar oldu, şimdi bu kadar görmeyi hak ediyor mu bilmiyorum
Elbette kıyamam ama çocuğuma. Babası boşansak bile ne kadar hayatında olur, hayatı ile ilgili ne kadar çok şey bilirse ikisinin de yararına olur.

Yaniliyorsun aldatmayan erkek var
Ahhaha al o zaman hala buna inananlar var ne diyim ki elinde olsa karsisina tas gibi kafin ciksa hepsi aldatir sen rahat ol safim benim

Ahhaha al o zaman hala buna inananlar var ne diyim ki elinde olsa karsisina tas gibi kafin ciksa hepsi aldatir sen rahat ol safim benim
konumla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim, ama bu yorum “ saf “ tabiriniz beni irrite etti. biz inanan seven sadık kalan kadınlar olarak gayet aklı başında insanlarız, aldatan bunu bir kadına layık görenlerdir saf olanlar.

Ne diyim umarim aldatilmazsiniz belki de farkinda degilsindir
aldatılmak çok yaralayıcı bir durum, bana sorsanız eşim dediğim adamın ölmesini tercih ederdim bunları yaşatmasındansa, o yüzden lütfen birbirimize bu durumla vurmayalım..

Hayir bu kadari sasirtici geldi uzuldum hala erkek milletini iyi sananlar var

Canım eski eşini çocuğundan ayırayim derken sakın çocuğunu babasından ayırma. Bu çocuk babasına ihtiyaç duyacak. Ayrılan sizsiniz. Çocuk babasından ayrılmamalı. Uygun olduğu kadar görüşmesinde bir sakınca yok bence. Neticede ayrılığınız bir inat veya anlamsız tartışmalar sonucunda değil herkesin ayrılığı normal karşılayacağı bir sebepten. Çocuğun babasını ne kadar severse sevsin sana hak verecektir.

Evet oranın terbiyesini almışsın birkaç cümleden bile anlaşılıyor bu yaşında daha çocukmuş hadi canim
Ayy sen Etiler kizisin sanirim. Neyse bu bos beyinle muhattap olmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…