ben çok kinci bir insanım bu nedenle ilk başta sabır diliyorum . Ama ortada bir çocuk olunca her şey daha da zorlaşıyor. Okul hayatında arkadaşlarının babası aldığı için anne bugün beni babam alsın demesi, bayramlar , gösteriler ve baba hasreti çeken bir çocuk . birde şu var eşiniz kötü bir eş olabilir peki kötü bir baba mı. Çoğu erkek boşandıktan sonra çocuklarıyla ilgilenmezler bile . Sizin eşiniz gerçekten çocuğu ile mi ilgileniyor yoksa pişman olduğu için son kozunumu kullanıyor
Öncelikle geçmiş olsun. Çocuğunuz büyüyene kadar en azından babasını kendi özleyip aramak isteyene görüşmek isteyene kadar bu durumun sık yaşanması normal. Çocuğunun psikolojisi için baba ve anne sevgisini eşit yaşamalı çocuğuna bunu anlat biz artık yan yana olmıcaz ama babanı istediğinde görebilirsin de. Eski eşinle sen görüşme birebir çocuğun konuşmak isterse çocuğa ver telefonu konuşamıcak kadar minikse telefon konuşması yapmayın sadece görüntülü konuşma yapın çocuğu görsün sadece yeter. Yani kendini fazla gösterme seni kaybettiğini ve gerçekten neyi kaybettiğini anlaması için kendini dışarıda tut. Çocuğu almaya geldiğinde ya da sen götürdüğünde bakımına dikkat et şık ol eğer ne kaybetti anlasın istiyorsan biraz dikkat et kendine ve ayaklarının üzerinde nasıl durduğunu görsün. Biz bu hayatta erkeklere bağlı değiliz. İlla ki hayatına düzgün bir insan girecektir. Karamsar olma özgüvenini yitirme en önemlisi de kendine olan saygını yitirme.
Her insan farklı. Sanırım ben bu konuda sizin gibi olurdum. Eski eş de olsa. Çocuğum yeni bir şey keşfettiği zaman, yeni bir şey öğrendiği zaman babası ile paylaşırdım ya da her görüşten önce bir kağıda yazar çocuğumla beraber verirdim ki o da gelişiminin bir şekilde içinde olsun.
Evet insan diyor ki; nasıl kıyıp aldattı o halde? Bir ara eşime takıldım bu konuda. Dedi ki; seni bir kenara koy kızlarıma ihanet eder miyim? Tabii eder mi, bilemem. İnsanoğlu şaşar. Yaparsa kendine yapar. Benim çocuklarım çok küçük ve şuan böyle bir durumda kalsam mecbur her gün iletişim halinde olurdum. En azından her gün telefonda görüntülü konuşturmaya çalışırdım. Boşanırken de bu konuları konuşur, zamanlar konusunda anlaşırdım ki onun da benim de özel hayatımızı ihlal etmeyelim.
iletişimimiz zaten tarif ettiğiniz gibi, müsait misin deyip arıyor görüntülü sadece çocuğumuzu görüyor sevip kapatıyor vs.. asıl merak ettiğim 6 yıldır yalnız mıydınız ?
Elbette kıyamam ama çocuğuma. Babası boşansak bile ne kadar hayatında olur, hayatı ile ilgili ne kadar çok şey bilirse ikisinin de yararına olur.çünkü insan kıyamıyor değil mi ? ama bu hatanında bir bedeli olmalı diyorum bazen ( çocuk üzerinden değil tabii ki ) bizi istemedi ki tüm bunlar oldu, şimdi bu kadar görmeyi hak ediyor mu bilmiyorum
Ahhaha al o zaman hala buna inananlar var ne diyim ki elinde olsa karsisina tas gibi kafin ciksa hepsi aldatir sen rahat ol safim benimYaniliyorsun aldatmayan erkek var
Ne diyim umarim aldatilmazsiniz belki de farkinda degilsindirDaha bizim kocalar aldatmadi dur giz.
konumla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim, ama bu yorum “ saf “ tabiriniz beni irrite etti. biz inanan seven sadık kalan kadınlar olarak gayet aklı başında insanlarız, aldatan bunu bir kadına layık görenlerdir saf olanlar.Ahhaha al o zaman hala buna inananlar var ne diyim ki elinde olsa karsisina tas gibi kafin ciksa hepsi aldatir sen rahat ol safim benim
aldatılmak çok yaralayıcı bir durum, bana sorsanız eşim dediğim adamın ölmesini tercih ederdim bunları yaşatmasındansa, o yüzden lütfen birbirimize bu durumla vurmayalım..Ne diyim umarim aldatilmazsiniz belki de farkinda degilsindir
Hayir bu kadari sasirtici geldi uzuldum hala erkek milletini iyi sananlar varkonumla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim, ama bu yorum “ saf “ tabiriniz beni irrite etti. biz inanan seven sadık kalan kadınlar olarak gayet aklı başında insanlarız, aldatan bunu bir kadına layık görenlerdir saf olanlar.
Bu nasıl üslup böyle Bagcilar'dami yasiyorsunAhhaha al o zaman hala buna inananlar var ne diyim ki elinde olsa karsisina tas gibi kafin ciksa hepsi aldatir sen rahat ol safim benim
Hayir da bagcilarda yasayanlarin hepsini ayni kefeye koymaniz? Nasil bir yargiBu nasıl üslup böyle Bagcilar'dami yasiyorsun
Bunu sen mi soyluyorsunHayir da bagcilarda yasayanlarin hepsini ayni kefeye koymaniz? Nasil bir yargi
Evet ben diyorum. Ayrica evet Bagcilar'a yakin bi yerde oturuyorum sana ne? Isine bakBunu sen mi soyluyorsun
Evet oranın terbiyesini almışsın birkaç cümleden bile anlaşılıyor bu yaşında daha çocukmuş hadi canimEvet ben diyorum. Ayrica evet Bagcilar'a yakin bi yerde oturuyorum sana ne? Isine bak
Ayy sen Etiler kizisin sanirim. Neyse bu bos beyinle muhattap olmayacagimEvet oranın terbiyesini almışsın birkaç cümleden bile anlaşılıyor bu yaşında daha çocukmuş hadi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?