boşandıktan sonra?

advan74

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
317
128
23
ben tekrar konuyu farklı yönden açmış olacağım ama şimdiden yorumlarınız için teşekkürler:)
bir diğer konuda ben boşanma sebebimi tam yazmadım.öyle bir psikoloji içine girmiştim ki eşimin beni bırakmasına rağmen hep benim hatalarım hep benim yüzümden hep ben yaptım öyle diye diye kendimi yedim.hatta burda bile öyle bir yazdım ki doğal olarak tüm yorum yapanlar beni linç etti burda:) ama insan küllerinden doğuyor sanıyorum küçük bir söz küçük bir olay bile insanı kendine getirebiliyor.eşimin hatalarını yayınlamakda doğru gelmedi yalanda değil ama son günlerde öyle şeyler yaşadım ki bende yazmak istedim tekrar siz nediyceksiniz bakalım.
eşimle iki sene önce tanıştık kendisi lise ben lisans mezunuydum.kanser rahatsızlığı vardı.bende dedim herşey allhtan herkes olabilir tamam dedim.evlendik ama aldığı ilaçlardan yan etkilerini hiçbir şekilde araştırmadım.o zamanlar ben her tartışmaya konuşarak sakinlikle başlayan tartışsakta abartmadan öyle biriydim ama bu süre zarfında eşim hep anneciydi.örn; şehirdığına çıkardık daha bavulları bırakmadan bi anneme gidiyim evde olmadığım zamanlarda yemek yaptığımda yemez hep anne,yani kısacası hergün anneye önce uğrar sonra kendi evine gelirdi.tabi bu duruma ben alıştım neyse. bu arada eşimin arabası vardı mesela kendi üzerine değil akrabasının üzerine bunu evlenmeden önce yapmışlardı.benimse tam tersi herşey benim üzerime.yani evlenirken eşimin üzerine bir çöp bile yyapmamıştı bende bunu çok zaman sonra idrak etmiştim.sonra kısa zaman sonra eşim işsiz kaldı.kendisi çalışkan biriydi allh var hiç boş kalmadı ama günlük kazanırdı.benim işim ve kazancım çok iyiiydi. ben akşam çıksam yada bir erkek arkadaşım ile bile konuşsam bu kim napıyosun demzdi.hep sessizdi ama her konuda ben bıcır bıcırdm işten gelince hep ben konuşurdum hep ben evle ilgili bişey alıncaksa yapılcaksa hep ben derdim.kendisine doğum günlerinde bazı bazı zamanlarda mum ışığında yemekler,dağ evlerinde şömine başlarında şaraplı dakikalar hep ayarlarDIM öyle giderdik kendisi tabi bi kere bile hadi kahve içmeye bile gidelim demezdi yani gel desem geliyordu gelme desem gelmiyordu.cinsel anlamdada bir kural gibi hep belirli saatlerde çok fazla yaklaşmaz.ama her konudada özgürdüm neyse ben zamanla tabi kadın olmadığımı hissetmeye başladıktan sonra çıldırdım evet linç etmiştiniz beni hani evden kovmalarım bardak fırlatmalarım ama bu süre içinde yine hiç konuşmazdı ya sen bak bölesin ama bu tarafların hoşuma gitmez boşanırsız demezdi.daha anlatsam o kadar çok şey var ki.. en önemli şey ise çocuk isterdim mesela o hayal bile kurmazdı.zaten bir sene denememize rağmen olmadı.çünkü günlük dört adet ilaç kullanıyordu.neyse biz boşandıkk ve herşeyine kabul etmeme rağmen kendisi gitti dava açtı bende hemen tamam dedim.benim işim kariyerim arabam herşeyim vardi.kendime ev kurdum ailem yanımda neyse ben bir pskolojik travma yaşadım.en son ben kovmuştum evden çünkü.bunun peşine ben bir düştüm dört ay boyunca geceleri gidip arabalarına güzel sözlermi yazmadım.insanlar sevmeyebiliri ayrılmak istemeyebilir ama heryerden beni engelleyip ayrılmıştı.kısacası üzerimden dozer çekirmiştir.neyse telefonuna ulaşamadığım için arkadaşlarımdan aramalarmı dersiniz.mailden aklınıza gelebilecek her yerden yazdım ama dön nolur gibi saçma yazılar değil yani insan evladı okusa heralde dile gelir ya cevap verirdi.yada ne biliyim üzülür geri dönerdi.tabi şunuda söylemeden geçemiycem boşanma sürecinde ben hastanelik olmuştum bilmesine rağmen bir nasılsın bile dememiştir.o kadar ölü taklidi yapmıştı.neyse ortak arkadaşımız var ben geri dönmek istiyorum falan die konuşunca bunlarda gitmişler benim adıma konuşmuşlar adamın tek dediği,bana çok yazıyor,iletişim kurmak istemiyorum,tabiki düzenim bozulduğu için ben de üzgünüm ama o tramvaları yaşamak istemiyorum. işte tek bir söz kendime bir geitrdiki. ya şu hayatta en çok istediğim çocuktan bile vazgeçeçek kadar tekrar olmasını isteyen ben işsiz olduğunu bildiğim halde kabullenen ben.arkadaşımıza tek dediği,aynı tartışmaları yaşamak istemiyorum. ne kadar komik değilmi evet bende yaptım hatalarımı asla saklamam vicdanım buna müsade etmez bi kere ama herşeyini kabullenen ben tartışmalara katlanamıyormuş,bende içimden dedimki gözlerimi kurşuna dizsinler ki daha ben sana yazıp çizersem.sizce bir insanı bu kadar kabullenmek yanlış mı.. kusura bakmayın aşırı uzun yazdım:(

ben tekrar konuyu farklı yönden açmış olacağım ama şimdiden yorumlarınız için teşekkürler:)
bir diğer konuda ben boşanma sebebimi tam yazmadım.öyle bir psikoloji içine girmiştim ki eşimin beni bırakmasına rağmen hep benim hatalarım hep benim yüzümden hep ben yaptım öyle diye diye kendimi yedim.hatta burda bile öyle bir yazdım ki doğal olarak tüm yorum yapanlar beni linç etti burda:) ama insan küllerinden doğuyor sanıyorum küçük bir söz küçük bir olay bile insanı kendine getirebiliyor.eşimin hatalarını yayınlamakda doğru gelmedi yalanda değil ama son günlerde öyle şeyler yaşadım ki bende yazmak istedim tekrar siz nediyceksiniz bakalım.
eşimle iki sene önce tanıştık kendisi lise ben lisans mezunuydum.kanser rahatsızlığı vardı.bende dedim herşey allhtan herkes olabilir tamam dedim.evlendik ama aldığı ilaçlardan yan etkilerini hiçbir şekilde araştırmadım.o zamanlar ben her tartışmaya konuşarak sakinlikle başlayan tartışsakta abartmadan öyle biriydim ama bu süre zarfında eşim hep anneciydi.örn; şehirdığına çıkardık daha bavulları bırakmadan bi anneme gidiyim evde olmadığım zamanlarda yemek yaptığımda yemez hep anne,yani kısacası hergün anneye önce uğrar sonra kendi evine gelirdi.tabi bu duruma ben alıştım neyse. bu arada eşimin arabası vardı mesela kendi üzerine değil akrabasının üzerine bunu evlenmeden önce yapmışlardı.benimse tam tersi herşey benim üzerime.yani evlenirken eşimin üzerine bir çöp bile yyapmamıştı bende bunu çok zaman sonra idrak etmiştim.sonra kısa zaman sonra eşim işsiz kaldı.kendisi çalışkan biriydi allh var hiç boş kalmadı ama günlük kazanırdı.benim işim ve kazancım çok iyiiydi. ben akşam çıksam yada bir erkek arkadaşım ile bile konuşsam bu kim napıyosun demzdi.hep sessizdi ama her konuda ben bıcır bıcırdm işten gelince hep ben konuşurdum hep ben evle ilgili bişey alıncaksa yapılcaksa hep ben derdim.kendisine doğum günlerinde bazı bazı zamanlarda mum ışığında yemekler,dağ evlerinde şömine başlarında şaraplı dakikalar hep ayarlarDIM öyle giderdik kendisi tabi bi kere bile hadi kahve içmeye bile gidelim demezdi yani gel desem geliyordu gelme desem gelmiyordu.cinsel anlamdada bir kural gibi hep belirli saatlerde çok fazla yaklaşmaz.ama her konudada özgürdüm neyse ben zamanla tabi kadın olmadığımı hissetmeye başladıktan sonra çıldırdım evet linç etmiştiniz beni hani evden kovmalarım bardak fırlatmalarım ama bu süre içinde yine hiç konuşmazdı ya sen bak bölesin ama bu tarafların hoşuma gitmez boşanırsız demezdi.daha anlatsam o kadar çok şey var ki.. en önemli şey ise çocuk isterdim mesela o hayal bile kurmazdı.zaten bir sene denememize rağmen olmadı.çünkü günlük dört adet ilaç kullanıyordu.neyse biz boşandıkk ve herşeyine kabul etmeme rağmen kendisi gitti dava açtı bende hemen tamam dedim.benim işim kariyerim arabam herşeyim vardi.kendime ev kurdum ailem yanımda neyse ben bir pskolojik travma yaşadım.en son ben kovmuştum evden çünkü.bunun peşine ben bir düştüm dört ay boyunca geceleri gidip arabalarına güzel sözlermi yazmadım.insanlar sevmeyebiliri ayrılmak istemeyebilir ama heryerden beni engelleyip ayrılmıştı.kısacası üzerimden dozer çekirmiştir.neyse telefonuna ulaşamadığım için arkadaşlarımdan aramalarmı dersiniz.mailden aklınıza gelebilecek her yerden yazdım ama dön nolur gibi saçma yazılar değil yani insan evladı okusa heralde dile gelir ya cevap verirdi.yada ne biliyim üzülür geri dönerdi.tabi şunuda söylemeden geçemiycem boşanma sürecinde ben hastanelik olmuştum bilmesine rağmen bir nasılsın bile dememiştir.o kadar ölü taklidi yapmıştı.neyse ortak arkadaşımız var ben geri dönmek istiyorum falan die konuşunca bunlarda gitmişler benim adıma konuşmuşlar adamın tek dediği,bana çok yazıyor,iletişim kurmak istemiyorum,tabiki düzenim bozulduğu için ben de üzgünüm ama o tramvaları yaşamak istemiyorum. işte tek bir söz kendime bir geitrdiki. ya şu hayatta en çok istediğim çocuktan bile vazgeçeçek kadar tekrar olmasını isteyen ben işsiz olduğunu bildiğim halde kabullenen ben.arkadaşımıza tek dediği,aynı tartışmaları yaşamak istemiyorum. ne kadar komik değilmi evet bende yaptım hatalarımı asla saklamam vicdanım buna müsade etmez bi kere ama herşeyini kabullenen ben tartışmalara katlanamıyormuş,bende içimden dedimki gözlerimi kurşuna dizsinler ki daha ben sana yazıp çizersem.sizce bir insanı bu kadar kabullenmek yanlış mı.. kusura bakmayın aşırı uzun yazdım:KK43:
Birdey bittiyse bitmisdir arkasinda neden durmuyosunuz kendinizi kucuk duruma dusuruyosunuz karari alirken net bir sekilde alacaksiniz bittigi an bitmisdir birdaha ne mesaj nede vs seyler olmicak bende bosandim ama bosanmadan once bitti dedigim anda o evlilik bitmisdi zaten ondan sonra numaramida deyismedim hc bisede yapmadim engellemedimde kendisini ayrilmadan once cokmu yazmadi bana o deli akli basinda olmayan adamin yazdiklarini gorenler sasiriyodu ama kararim kesindi hic bir donusyapmadim tek yazdigim lutfen esyalarini al cik evden bende esylarimi alcam ihtiyacim var 2 takime lbiseyle olmuyo evin anahtarinida getir annemlerin posta kutusuna at bu kadar ha bittikden sonra kendisi 6 ay sonrasinda caldirdi watsapdan ama salak dedimya profil resminide kaldirmamis o ara ben gordum o kisinin oldugunu 5dk sonra foto kalkdi anca kafaya dankladi ondan sonrada ben engelledim sonrasindada zaten yeni bir hayat kurdum 1 yil sonra tekrar evlendim numarami deyisdim cokda mutluyom ne cabuk evlendiniz derseniz hicmi sevmediniz derseniz hayr hic sevmedim herzamn bunun sonu yk diyodm gittigi yere kadar oda 1 yil gitti daha fazlasi gidemedi sizde az kararlarinizin ustunde durun az kuvetli olan dunyanin sonu deilya hayirlisi buymus diyin gecin onunuze bakin bn eyer evlenmeseydim isimde gucumde calisiyodum

Birdey bittiyse bitmisdir arkasinda neden durmuyosunuz kendinizi kucuk duruma dusuruyosunuz karari alirken net bir sekilde alacaksiniz bittigi an bitmisdir birdaha ne mesaj nede vs seyler olmicak bende bosandim ama bosanmadan once bitti dedigim anda o evlilik bitmisdi zaten ondan sonra numaramida deyismedim hc bisede yapmadim engellemedimde kendisini ayrilmadan once cokmu yazmadi bana o deli akli basinda olmayan adamin yazdiklarini gorenler sasiriyodu ama kararim kesindi hic bir donusyapmadim tek yazdigim lutfen esyalarini al cik evden bende esylarimi alcam ihtiyacim var 2 takime lbiseyle olmuyo evin anahtarinida getir annemlerin posta kutusuna at bu kadar ha bittikden sonra kendisi 6 ay sonrasinda caldirdi watsapdan ama salak dedimya profil resminide kaldirmamis o ara ben gordum o kisinin oldugunu 5dk sonra foto kalkdi anca kafaya dankladi ondan sonrada ben engelledim sonrasindada zaten yeni bir hayat kurdum 1 yil sonra tekrar evlendim numarami deyisdim cokda mutluyom ne cabuk evlendiniz derseniz hicmi sevmediniz derseniz hayr hic sevmedim herzamn bunun sonu yk diyodm gittigi yere kadar oda 1 yil gitti daha fazlasi gidemedi sizde az kararlarinizin ustunde durun az kuvetli olan dunyanin sonu deilya hayirlisi buymus diyin gecin onunuze bakin bn eyer evlenmeseydim isimde gucumde calisiyodum
evet çok doğru ama bu biraz kişilik sanırım. çünkü adam konuşmadan dan diye boşancam dediği için kabullenememiştim hep döner sandım. bırakmaz düşüncesi ile yaptım ama o kadar saçmaymış ki şimdi anladım karşı taraf içinde olacağı varsa olmadı sanırım,peki ikinci evliliğinizde boşandığınız için sorun yaşadınız mı duygusalolarak ilk eşinizi hiç hatırladınız mı

evet çok doğru ama bu biraz kişilik sanırım. çünkü adam konuşmadan dan diye boşancam dediği için kabullenememiştim hep döner sandım. bırakmaz düşüncesi ile yaptım ama o kadar saçmaymış ki şimdi anladım karşı taraf içinde olacağı varsa olmadı sanırım,peki ikinci evliliğinizde boşandığınız için sorun yaşadınız mı duygusalolarak ilk eşinizi hiç hatırladınız mı
Esiminde ikinci evliligi her ikimizinde ikinci evliligimiz inanin allah yukarda aklima dahi hic gelmiyo cunku ben kurtuldugum an kina yakcam cocuklara seker dogutcam demisdim cunku guzel gecen gunumuz hic olmadiki bizim aklimada gelsin ayrildikdan sonra 6 ay boyunca ben kendime zor geldim hep bana yapdiklari geldi aklima tek birgunum guzel gecmedigi geldi aklima yurt disinda oldugumuz icin turk piskoloji doktoruda yokdu olsaydi keskede su icimde dertleri anlata bilseydim derdim 6 ay sonra kendi kendime hersey bitti kotu gunleri aklima getirerek kendime kotuluk ediyodum kendime geldigim anda tabi annemde cok destekciydi cik evden calis insan icine karis dedi ise girdim girdigim an kendime daha cok geldim yaa soyle bise sanki birden hersey beynimden silindi evt yine aklima arada sirada geliyo ettikleri allahim sana havale ettim bn diyip onume bakiyorum birde suanki esimi biraz daha cok tanidim tanidikca bazi seylerde tecrube olunca herseyi masaya yatirinca karsilikli anlasdik birde bacim ilk gorusde insan severya ben ilk gordugumde esimi insallah huyuda kendisi gibidir dedim gordugum anda agzim dilim tutuldu bana zaman verin konusmamiz lazim dedim iyce tanidik birbirimizi ondan sonra oldu

Esiminde ikinci evliligi her ikimizinde ikinci evliligimiz inanin allah yukarda aklima dahi hic gelmiyo cunku ben kurtuldugum an kina yakcam cocuklara seker dogutcam demisdim cunku guzel gecen gunumuz hic olmadiki bizim aklimada gelsin ayrildikdan sonra 6 ay boyunca ben kendime zor geldim hep bana yapdiklari geldi aklima tek birgunum guzel gecmedigi geldi aklima yurt disinda oldugumuz icin turk piskoloji doktoruda yokdu olsaydi keskede su icimde dertleri anlata bilseydim derdim 6 ay sonra kendi kendime hersey bitti kotu gunleri aklima getirerek kendime kotuluk ediyodum kendime geldigim anda tabi annemde cok destekciydi cik evden calis insan icine karis dedi ise girdim girdigim an kendime daha cok geldim yaa soyle bise sanki birden hersey beynimden silindi evt yine aklima arada sirada geliyo ettikleri allahim sana havale ettim bn diyip onume bakiyorum birde suanki esimi biraz daha cok tanidim tanidikca bazi seylerde tecrube olunca herseyi masaya yatirinca karsilikli anlasdik birde bacim ilk gorusde insan severya ben ilk gordugumde esimi insallah huyuda kendisi gibidir dedim gordugum anda agzim dilim tutuldu bana zaman verin konusmamiz lazim dedim iyce tanidik birbirimizi ondan sonra oldu
NE kadar güzel bir kararlılıktır sizi gereçekten takdir ettim.sanırım ben sevgi konusunda biraz aptalı oynuyorum hep kendi hatalarımı görüp karşı tarafı görmediğim için işkence gbi ölüm gibi geliyro ayrılık umarım bende sizin gibi herşeyi unutur karşıma istediğim gibi bir insan çıkar yine size aylar yada yıllar sonra yazarım bakın noldu diye.))

NE kadar güzel bir kararlılıktır sizi gereçekten takdir ettim.sanırım ben sevgi konusunda biraz aptalı oynuyorum hep kendi hatalarımı görüp karşı tarafı görmediğim için işkence gbi ölüm gibi geliyro ayrılık umarım bende sizin gibi herşeyi unutur karşıma istediğim gibi bir insan çıkar yine size aylar yada yıllar sonra yazarım bakın noldu diye.))
Insallah cnm benim sadece senin kafanda biten bise o kendinizden emin olun ayaga kalkdiginiz an hersey bitmisdir demek inaninki yagmurdan dogan sonraki güneş dahada parlak oluyo sadece dogrusunu bulmaniz lazim esime hep derim sen benim yagmurdan sonra dogan en guzel güneşim oldun 🤗

Insallah cnm benim sadece senin kafanda biten bise o kendinizden emin olun ayaga kalkdiginiz an hersey bitmisdir demek inaninki yagmurdan dogan sonraki güneş dahada parlak oluyo sadece dogrusunu bulmaniz lazim esime hep derim sen benim yagmurdan sonra dogan en guzel güneşim oldun 🤗
Söylediğiniz sözler umut oldu bana ne kadar güzel bir cümle kurdunuz.inş bir gün bende size bakın benimde yağmurdan sonra doğan güneşim oldu diyebileceğim insan çıktı diye anlatırım🤲🤲

Söylediğiniz sözler umut oldu bana ne kadar güzel bir cümle kurdunuz.inş bir gün bende size bakın benimde yağmurdan sonra doğan güneşim oldu diyebileceğim insan çıktı diye anlatırım🤲🤲
Insallah cnm benim cok isterim mutlu olmani 😘😘

Ya ne cins erkekler var esinizde baska erkekte bunları çekmez.bardak fırlatma evden kovma her erkegin cekecegi birsey degil.
Herkes tartisiyor kimsede evden kovmuyor idare ediliyorlar sadece 😊😊esiniz "bana travma yasattı" diyor ya benim esimde öyle çekmez.esiniz gibi heryerden engeller.
Erkekler böyle iste kinci en azindan benim esde öyle.
Amann hiç üzulecek birsey göremedim.biryerleri kalkmıs onun 😂😂 Allahaskına bosverin bu çapsızları.
Bir kisi icin, bebekten hayatta vazgecmezsiniz.cünkü 40 yaşina geldiginizde istediginiz teksey bu oluyor.

kesinlikle öle zaten evden kovmak yada bu tarz şeyler gerçekten çok kötü şimdi baktığımda diyorum ben mi bunu yapan ama oluyormuş gerçekten benim gibi bunları yapıyosa demekki oluyomuş belkide kaderimiz birbirimizde yoktu buda onun için bir bahane oldu.haa derseniz bunun için boşanılırmı bence kesinlikle hayır emek verebilirdi diye düşünüyorum ama sonradan peşine gitmekle bayağa bir havalandı

Back
X