Boşandıktan sonra

Kendinizi böyle birinden kurtarmışsınız sizde artık kendi yolunuza bakmalısınız bence tam tersi böyle biriyle harcadığınız o koca sekiz yıla üzülün hayatı yaşamayı seviyorsanız böyle birini bulun zorlamayla kimsenin içinde olmayan birşeyi var edemezsiniz sonunda da döner böyle sizi suçlar baskı diye düşünür istediğiniz gibi birini bulup mutlu olun sevin sevilin size çok gördüğü şeyleri bir başka kadının başından yağdırıyormuş belliki

Boşanmışsınız artık bitti gitti.Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla olmayacak bir ilişkiyi inatla sürdürmek istemiş,en başta sizi sevdiğine inandığınız adamın aşkına güvenip sürekli onu eğitip,şekillendirmek istemişsiniz,öğretmen edasıyla adama sürekli ders vermiş gibisiniz,doğru değil ama adamın gözü açılınca ilk sizden kurtulmuş.Oturup eğrisiyle, doğrusuyla kendiniza dürüst olup,hatalardan ders alıp yolunuza devam edin....

Çok gelişine yaşıyorsunuz ben hiç anlamadım.Hem size uygun olmayan biriyle sırf evlendim diye mutsuz ve zıt ve memnun olmamaniza rağmen sekiz yıl geçirmiş siniz.Hem oda zaten sizinle aynı duygularda.İkinizde kimseyi bulamam alışkanlığı ile adına evlilik dediğiniz ama Bir olmadığınız birşeyin içinde yuvarlanıp gidiyorsunuz Tek derdiniz vicdan yükü ve hata kimde en çok mu .Gerçekten mi? Siz bu kadar kötü şeyi sayıp dökmüş sunuz.İnsan düşmanını tanımlar bu sıfatlarla ortada evlilik yok zaten.Ayni evde tahammülcülük oynama var .Belli yıllar sonra üçüncü kişilerin araya girmesi muhtemel bir birliktelik zaten bu.

Boşanmak en doğru karar olmuş eski eşinizin hayatında yada aklında biri var fikrindeyim ben .Bu olasılık çok güçlü ve çok normal.İnsanlar duygusal bağ kuramıyor anlasamiyor olduramiyorsa bu çok normal .Hayat içinde eşini aramak

`