Ağlarsanız bile bence bunu adliyeden çıktıktan sonra yapın eş kişisi görmesin. Ben olsam görmesini istemezdimMerhabalar. Biz boşanma kararı verdik eşimle anlaşmalı bir boşanma olacak fakat ben hala seviyorum tabi. Ama artık ilişkinin bir yere varmayacağını ikimizde anladık ve karar verdik. Ben boşandıktan sonra ki mahkemeden çıktığınız anda nasıl bir duyguya kapıldınız bunu merak ediyorum. o ilk an nasıl bir his oluyor (ben ağlamadan duramayacağım sanırım içimde çok büyük bir burukluk olacak ve bomboş bakacağım gibi geliyor kal gelecek gibi) böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi dertleşmek bu durumu yenmek istiyorum
Merhabalar. Biz boşanma kararı verdik eşimle anlaşmalı bir boşanma olacak fakat ben hala seviyorum tabi. Ama artık ilişkinin bir yere varmayacağını ikimizde anladık ve karar verdik. Ben boşandıktan sonra ki mahkemeden çıktığınız anda nasıl bir duyguya kapıldınız bunu merak ediyorum. o ilk an nasıl bir his oluyor (ben ağlamadan duramayacağım sanırım içimde çok büyük bir burukluk olacak ve bomboş bakacağım gibi geliyor kal gelecek gibi) böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi dertleşmek bu durumu yenmek istiyorum
Boşanma nedeni ne ?Merhabalar. Biz boşanma kararı verdik eşimle anlaşmalı bir boşanma olacak fakat ben hala seviyorum tabi. Ama artık ilişkinin bir yere varmayacağını ikimizde anladık ve karar verdik. Ben boşandıktan sonra ki mahkemeden çıktığınız anda nasıl bir duyguya kapıldınız bunu merak ediyorum. o ilk an nasıl bir his oluyor (ben ağlamadan duramayacağım sanırım içimde çok büyük bir burukluk olacak ve bomboş bakacağım gibi geliyor kal gelecek gibi) böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi dertleşmek bu durumu yenmek istiyorum
Teşekkür ederim yorum için inanın daha yeni açtım üyeliği nasıl saç bakımı ile açmışım anlayamadım bilmeden oldukonuyu sac bakimina acinca "en havali halimle olmak istiyorum, sacimi ne yapayım" diyeceksiniz sandim
kibledim, bir derdim vara tasisinlar daha cok kisi görür diye.
şimdiden o gun icin bol sans diliyorum. yanında huzurlu olduğunuz bir aile uyesi, arkadaşınız falan varsa onunla gidin durusmaya.
Çocuk yok 1 senelik evliyiz ama ilişkinin başından beri çok kavga ediyorduk bir türlü uzlaşamadık ikimizde seviyoruz devam edelim dedik eşim olmayacağını sürekli söylesede ben bir türlü kabullenemedim tabi hatalarım vardı öfke problemim vardı iliskiyi baya yıpratmıştım ama tabi ki çabaladım düzeltmek için devam ettik ama artık anladım ki ilişkinin içinde ikimizde kayboluyoruzÇabalarımın ve geçen 2 yıl sevgililik, 6 ay nişan ve 9 ay evlilik sürecinde zamanımın boşa gitmesine üzülmüştüm. Öyle bir aşamaya gelmiştik ki üzerime atılan iftiralar ona dair sevgi kırıntısı dahi bırakmamıştı kalbimde. Avukatımla konuşurken, duruşmaya girmeden önce bana bakıp duruyordu ben de yandan gözümü çevirmeden, çaktırmadan bakmıştım ona. Boşandığım için çok mutlu ve huzurluyumbu süreci kolaylıkla, güzellikle çabucak atlatmanı diliyorum. Kaç yıllık evlilikti, çocuk var mı?
Çocuk yok 1 senelik evliyiz ama ilişkinin başından beri çok kavga ediyorduk bir türlü uzlaşamadık ikimizde seviyoruz devam edelim dedik eşim olmayacağını sürekli söylesede ben bir türlü kabullenemedim tabi hatalarım vardı öfke problemim vardı iliskiyi baya yıpratmıştım ama tabi ki çabaladım düzeltmek için devam ettik ama artık anladım ki ilişkinin içinde ikimizde kayboluyoruz
Henüz başvurmadıkDuruşma ne zaman
Henüz başvurmadık
Her şeyi denedim. En ufak bir laftan kavga çıkıyordu daha doğrusu ben kavga etmeye meyilliydimAile danışmanına, terapiste falan gitmeyi denediniz mi hiç? Kavga sebebi neydi mesela? Öfke sorunu neden oluyordu ?
simdi üzgünsün. kavgasız gürültüsüz hakaretsiz stressiz yaşayınca "ohh iyi ki boşanmisim" demen yakin bence.Her şeyi denedim. En ufak bir laftan kavga çıkıyordu daha doğrusu ben kavga etmeye meyilliydim
Danışman hiç faydalı olmadı mı, terapiden öğrendiklerinizi uygulamadınız mı?Her şeyi denedim. En ufak bir laftan kavga çıkıyordu daha doğrusu ben kavga etmeye meyilliydim
Kavgasız gürültüsüz yaşamak ne güzel diye eşim diyecek bencesimdi üzgünsün. kavgasız gürültüsüz hakaretsiz stressiz yaşayınca "ohh iyi ki boşanmisim" demen yakin bence.
olmuyorsa zorlamamak lazim. cok akilli davranmissin bu evlilige duzelir diye bir bebek yapmamışsın
Her şeyi denedim. En ufak bir laftan kavga çıkıyordu daha doğrusu ben kavga etmeye meyilliydim
İlaçta kullandım işe yaramadı terapi aldım ama kısa maddi durumun yettiği kadar sonrasında biraz sakinleştim ama ilişkiyi çoktan soğutmuştum artık eskiye döndüremedim çünkü hala içimde bir yerlerde her şeyi sorun eden biri var bu da ilişkiyi çok zora sokuyorDanışman hiç faydalı olmadı mı, terapiden öğrendiklerinizi uygulamadınız mı?
Terapi aldıktan sonra sakinleştim ama çoktan bitmiş aslında ilişki ben kabullenememişim sadece düzeltemedim eskisi gibi olamadıkEe! Her şeyi farkında olup neden kavga çıkarıyorsunuz, onuda geçtim madem seviyorsunuz iletişim konusunda neden terapi almadınız?
ama boyle diyorsun karsi taraf da hakli o zaman.Kavgasız gürültüsüz yaşamak ne güzel diye eşim diyecek benceevet olmayacağını artık anladım çünkü ilişki yıpranınca artık ilgi sevgi eksikliğide oldu eşimde düzelteceğimi sansamda olmadı. ilişkinin içinde ayrılığı yaşadım aslında
Anladığım kadarıyla siz çift terapisi almamışsınız, kendi sorunlarınız için psikiyatriste başvurmuşsunuz. Bunun yanında altında yatan temel öfke probleminizi çözmeniz ve daha sağlıklı bir dil geliştirmek için danışman eşliğinde ilerlemeliydiniz.İlaçta kullandım işe yaramadı terapi aldım ama kısa maddi durumun yettiği kadar sonrasında biraz sakinleştim ama ilişkiyi çoktan soğutmuştum artık eskiye döndüremedim çünkü hala içimde bir yerlerde her şeyi sorun eden biri var bu da ilişkiyi çok zora sokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?