Merhabalar
Uzun anlatacağım baştan uyarayım. Eski konularımda eşimin eski sevgilisiyle ilgili birçok şey anlatmıştım. Benden önce iş dolayısıyla tanışıp aşık olduğu ve evlenmek istediği yabancı bir kızdı bu. Kız reddettikten sonra da hem iş için hem de "arkadaşça" görüşmeye devam etmişlerdi ama bu "arkadaşlık" beni çok rahatsız etmesine rağmen asla geri adım atmamıştı. Ailesi de benden nefret ediyordu ve boşandım.
Boşandıktan sonra sürekli takip ediyordum ne yaptığını. Emindim kıza gideceğinden zaten. Nerede olduğunu telefondan görebiliyordum. Annesiylle gitti kızın şehrine. İki hafta evinde kaldı. Biz boşanmadan, ayrıyken de gidip kalmışlığı vardı. Döndü. Beni aradı, iş için yurtdışına çıkıyormuş beni de çağırdı. Gitmedim tabi. Bu arada eski komşudan öğreniyorum tek gecelik ilişkiler yaşıyormuş. Sonra tekrar kızın yanına gitti. Facebookunun şifresini biliyorum. Her gün bazen günde 25 kere benim profilime bakıyordu. Şaşırıyordum. Aşık olduğu kızın yanında insan dünyayı unutur.
Döndükten sonra aynı komşum beni aradı. Onun çok mutsuz olduğunu, sürekli beni anlattığını, kızla ilgili yeni bir durum olup olmadığını bilmediğini ama beraber olmadıklarını söyledi. Evet bir gerizekalıyım. Çünkü kendi kendime dedim ki belki de ben paranoya yaptım, belki gerçekten sadece iş için görüşüyordu, belki aşık değildi ama her hareketini böyle yorumladığım için her gece kavga ettim. Neyse ben görüşmeyi kabul ettim tekrar.
Bu kızın konusunu da hiç açmadım ama whatsappına kadar takip etmeye başladım. 5 ay geçti barışmamın üstünden. Asla kavga etmedik hatta o kadar sevgi doluydu ki. İlk evlendiğimizde bile bu kadar tatlı davranmamıştı. Mutluydum. Kızla çok seyrek görüşüyordu.
Dün gece mesajlarını gördüm. Beraber bir iş gezisine gidecektik vizede sorun çıktı gidemedik. Çok sinirlendi. Bunları anlattı kıza. Ok buraya kadar sorun yok. Önümüzdeki ay tekrar bir iş gezisi var ama oraya ben gitmeyecektim. Tekrar vizeye başvuracak. Kıza ayarlayabilirsem sen de gelir misin dedi. Şok oldum. Mesajlarını gördüğümü söylemek istemiyorum. Gerçi söylesem ne olacak. Aklım almıyor nasıl böyle bir şey yapmaya cesaret edebilir. Boşanırken daha güçlüydüm şu an daha çok yıkıldım. Denemek için önce kimler gelecek oraya dedim. Bekledim ki o kız için de gelebilir desin. Hani cidden iş için çağırdıysa kendi çağırdığını söylemese bile gelebilir istersen sen de gel desin. Tek başıma dedi. Sonra ben de geleyim dedim. Gel dedi ama bu bir şey ifade etmiyor bana tabi.
Güçlü olmak istiyorum ama içim öldü. Nasıl düzelicem ben?