Boşandıktan sonrası... ben bir gerizekalıyım!

Herkes o kimseyi sevemez diyor. Buna inansam rahatlayacağım belki. Benim kafamda ise o kızı o kadar seviyor ki gerçekten kız kabul etse onunla mükemmel bir ilişki yaşayacak. Bu kadar sene kız başkasıylayken bile onu unutamadan beklemesi, şu an bu kadar peşinde koşması müthiş bir sevgi göstergesi. Demek ki onu sevebiliyor beni sevemedi. Bunu kabullenemiyorum.
Ben de aynı şeyleri yaşadım aynı şeyleri düşündüm. Öyle değil işte. Ulaşamadığı için öyle şuan. Kız kabul etse iki gün sonra ona da sana yaptıklarını yapacak. Her şey avını elde edene kadar. Bu sevgi değil. O sevemez. Sadece elde edememe hırsı.

Psikoloğun ne dedi peki?
Yarın gideceğim. Bana onunla ilgili, onu çözümlemek için sorular vermişti. On sayfa cevap verdim. Hesapta nasıl bir kişiliği olduğunu, narsist olup olmadığını, bu kızı takıntı yapıp yapmadığını, hangi sebeplerle böyle davranıyor olabileceğini çözümleyip bir nevi ilişkinin dinamiklerini konuşacaktık ama dün geceki mesajlardan sonra gerek kalmadı bence.

Çok sağlıksız bir ilişki yönetimi, şifrelerini bildiğinizi söyleyin, yaptıklarını anlatın, sonra da hayatınızdan tamamen çıkarın. Şifreleri bildiğinizi bilsin ki değiştirsin, yoksa takip etmeye devam edeceksiniz, iyice hasta edeceksiniz kendinizi, ilişki bu şekilde yürütülmez, temelinde güven olur.

Boşanmışsınız ama hala devam ediyor aynı sıkıntılarınız . Onun şifrelerini bildiğinizi biliyor bile olabilir diye düşünüyorum , hatta baktığınızı .Kendiniz için yapabileceğiniz şey daha doğrusu size tavsiyem aman ne yaparsa yapsın kimle yazışırsa yazışsın demek . Kendi haline bırakın belli ki eşiniz (eski ) değişmeyecek . Yani adam resmen bağırıyor ben buyum değişmeyeceğim diye . Kendinize bir şans tanısanız keşke mutlu olabilmeniz için .

Bir erkege su kisi ile gorusme dediginiz de daha cok gorusuyor
Yasaklar cekici geliyor sanirim.
Bence o kiz arkadasi ile bisey yok esinkz de gercekten is icin gorusuyor.

Kafam allak bullak oldu. Hiçbir şey anlamadım. Böyle saçma şey görmedim. Okudukça hayret ediyorum ya.

O kızla sevgili olsa seni iş gezisine götürmez güvenmediğin bir insana neden tekrar birlestin

İlla bir açıklama yapman gerekiyorsa kızı karıştırma.

Bana iyi hissettirmiyorsun de, artık seni sevmiyorum de geç.

Zamaninda bu kadin yuzunden esine cok baski yapmissin. Bu yuzden bosanmissin. Ve o zamanda bir iliskisi var mi yokmu anlamamissin. Simdi ben olsam bende sana soylemem is gezisine onunla gideceğimi. Cunku kadin mimli bir kere. Bence esin korkup sakladi. Daha once iliskisi varmi yokmu bilemiyorum ama suan oldugunu sanmiyorum.

Konu ile başlık bu kadar uyar...
Tabi ki ayrıl....

Merhabalar
Uzun anlatacağım baştan uyarayım. Eski konularımda eşimin eski sevgilisiyle ilgili birçok şey anlatmıştım. Benden önce iş dolayısıyla tanışıp aşık olduğu ve evlenmek istediği yabancı bir kızdı bu. Kız reddettikten sonra da hem iş için hem de "arkadaşça" görüşmeye devam etmişlerdi ama bu "arkadaşlık" beni çok rahatsız etmesine rağmen asla geri adım atmamıştı. Ailesi de benden nefret ediyordu ve boşandım.
Boşandıktan sonra sürekli takip ediyordum ne yaptığını. Emindim kıza gideceğinden zaten. Nerede olduğunu telefondan görebiliyordum. Annesiylle gitti kızın şehrine. İki hafta evinde kaldı. Biz boşanmadan, ayrıyken de gidip kalmışlığı vardı. Döndü. Beni aradı, iş için yurtdışına çıkıyormuş beni de çağırdı. Gitmedim tabi. Bu arada eski komşudan öğreniyorum tek gecelik ilişkiler yaşıyormuş. Sonra tekrar kızın yanına gitti. Facebookunun şifresini biliyorum. Her gün bazen günde 25 kere benim profilime bakıyordu. Şaşırıyordum. Aşık olduğu kızın yanında insan dünyayı unutur.
Döndükten sonra aynı komşum beni aradı. Onun çok mutsuz olduğunu, sürekli beni anlattığını, kızla ilgili yeni bir durum olup olmadığını bilmediğini ama beraber olmadıklarını söyledi. Evet bir gerizekalıyım. Çünkü kendi kendime dedim ki belki de ben paranoya yaptım, belki gerçekten sadece iş için görüşüyordu, belki aşık değildi ama her hareketini böyle yorumladığım için her gece kavga ettim. Neyse ben görüşmeyi kabul ettim tekrar.
Bu kızın konusunu da hiç açmadım ama whatsappına kadar takip etmeye başladım. 5 ay geçti barışmamın üstünden. Asla kavga etmedik hatta o kadar sevgi doluydu ki. İlk evlendiğimizde bile bu kadar tatlı davranmamıştı. Mutluydum. Kızla çok seyrek görüşüyordu.
Dün gece mesajlarını gördüm. Beraber bir iş gezisine gidecektik vizede sorun çıktı gidemedik. Çok sinirlendi. Bunları anlattı kıza. Ok buraya kadar sorun yok. Önümüzdeki ay tekrar bir iş gezisi var ama oraya ben gitmeyecektim. Tekrar vizeye başvuracak. Kıza ayarlayabilirsem sen de gelir misin dedi. Şok oldum. Mesajlarını gördüğümü söylemek istemiyorum. Gerçi söylesem ne olacak. Aklım almıyor nasıl böyle bir şey yapmaya cesaret edebilir. Boşanırken daha güçlüydüm şu an daha çok yıkıldım. Denemek için önce kimler gelecek oraya dedim. Bekledim ki o kız için de gelebilir desin. Hani cidden iş için çağırdıysa kendi çağırdığını söylemese bile gelebilir istersen sen de gel desin. Tek başıma dedi. Sonra ben de geleyim dedim. Gel dedi ama bu bir şey ifade etmiyor bana tabi.
Güçlü olmak istiyorum ama içim öldü. Nasıl düzelicem ben?

Aynı şeyi bende yasadım tek farkimiz ben evli değildim. Kadin ustelik evliydi. Hatta boşanıp benimkiyle evlenecekmiste kocasi zorla birliktelik yasayip hamile birakinca bosanamadi. Tabi ben bunlari cok sonra ogrendim ayrilmak yerine baya ugraslar sonunda gorusmelerini kestim. Sonra ben ayrıldım. Eski erkek arkadasim baska biriyle evlendi. Evlendigi kadini onunla tanistirmis. Ve sürekli birbirleriyle görüştüğünü öğrendim. Yani seninle ayrılsa baskasiyla birlikte olsada bence hala görüşmeye devam edecek eşin. Taa ki kadın istemeyene kadar. Bence hiç uğraşma kendine yazık edersin. Ya o kadını kabullenip hic bişey yokmus gibi davranacaksin. Ki bunu normal bir insan yapamaz. Yada yoluna bakacaksin.

Back
X