Boşandıktan sonrası erkeklerin yaklaşımları

Ben de boşandım ama çevremdeki kimseden sizin gibi tepkiler ya da yaftalamalar görmedim, duymadım.. Bence yanlış insanlarla ilişkiler kuruyorsunuz. Biraz hayat görüşü gelişmiş kişileri seçin arkadaş olarak bence, okumakla falan da olmuyor böyle şeyler eşşeğe altın semer de vursan.. hesabı

ben çevremde hiç böyle bir şey gözlemlemedim bence arkadaşlarınızı ve kimlerle arkadaşlık yaptığınızı ve tercihlerinizi bir gözden geçirin.

Nedenini öğrenebilir miyim?

Tamamen kendi iradesi ile boşanmış olanlar kendilerine söylenmesini istemediği bir kelimeyi ; takdiri ilahi neticesinde eşi ölmüş bir kadına kolayca söyleyebiliyorlar...

O yüzden boşanmıslara diyemeyiz. Ama eşi ölmüşlere kolayca bu damgayı!!! Vurabiliriz....

Bu forumda sıklıkla söylediğim şeyi tekrarlıyorum..dul kelimesi türkçe bir kelimedir.

En az bekar ve evli kadar da masumdur

Bir damga değildir. Kendi başına içerdiği tek bir anlam vardır.

Ekstra olarak hiçbir anlam ifade etmez. Kimseye dalmaz. Zararsızdır. Korkulacak bi şey yoktur. Bir kelimeye bu kadar anlam yüklemek anlamsızdır.

Allah eşimi benden alırsa ya da Allah gecinden versin eşim ölürse... korkmadan dulum diyebilirim.

Bekarken ; bekarım...
Evliyken; evliyim diyebildiğim gibi.

bu tamamen kendinizi nasıl gördüğünüz gösterdiğiniz ve içinde bulunduğunuz çevreyle ilgili
çevremden hiç böyle bir tepki görmedim ha gösterecek olanın da içinde patlamıştır çünkü o tepkiyi gösterebilecekleri bi insan değilim
on beş yıldır yalnızım daha bir tekrar yazıyorum BİR TEK erkek dahi ilgimi çekmedi
herkesin de kocası brad pitt arkadaş sanki illa erkeğe ihtiyacımız var yalnız olunca

Görümcem eşinden boşandı. Sonra tekrar barıştı. O sırada adam öldü.

Görümcemi boşanma cesaretini gösterdiği için ve kv yi de kızının daima arkasında durduğu icin daima takdir ediyorum.

Görümcemi gercekten seviyorum. Daim arkasındayım. Kimseye de muhtaç etmiyoruz.

Mağrur ... sessiz sakin ve onurlu bir kadındır.

Babam da en çok dul ve çocuk gözetir. Evlerine özellikle çocuklu dul kadınlari yerleştirir ve bize tatlı alirsa onlara da alır.

Bu nedenle Allah daima bizim yardımcımız.

Herkese tavsiye ediyorum.

Boşanınca psikolojik olarak nasılsınız çocuk varmı kızım 2.5 yaşında mahkeme bana verir dimi birsürü soru oldu ama
Benim çocuğum yok. Ama daha çok küçük çocuğunuz. Mahkeme size verir bence. Lütfen tüm haklarınız için savaşarak boşanın. Tazminatta alın , nafakada.
Boşanırken psikolojim çok iyiydi. Benim uzun zaman beklediğim bir şeydi çünkü. Çok emek vermiştim , çok kez yenilgiye uğramıştım.
O yüzden hiç acaba taşımadım ve bana yaptıklarını kendime hatırlatarak hiç üzülemedimde.
Sakın ha sakın üzülmeyin. Bakın ben yeniden evleniyorum.
Hayat hiç bir zaman öylece duranları önemsemez.

Ben bu çirkin yaklaşımlardan sonra iyice insanlardan kaçıp hayvanlara sığınmaya başladım ne yazık ki. Giyimimden kuşamımdan, makyajımdan, gezmemden feragat edemeyecegime göre insanlardan feragat ettim.

Çok güzel yazmışsınız ama her kelime maalesef sözlükteki manasını taşımıyor.
Misal olarak ; burada açılan konularda birinden bahsederken bile onun yanlış bir kadın olduğunu vurgulamak için “dul kadın” diyorlar.
Ayrıca boşanmış kadınların tc sinde boşanmış değil , bekar yazıyor.
Sizce bu kadar masum bir kelimeyse neden duş ibaresi kaldırılıp , bekar ibaresine dönüldü ?

Regl günündeki kadını "kirli" şeklinde tanimlayan çok kıymetli bilir kişilerin her yaptığı maalesef isabet olamıyor. Ve bunların açıklamasını da yalnız kendileri yapabilir...

Tabi mantıklı bir açıklaması varsa.

Ama şunu da eklemek isterim ki;dul evli ya da bekar bana fark etmiyor. Kimlikte bekar yazması benim için artı ya da eksi değil.

Beni asıl öfkelendiren şey şu; boşanmış bazı arkadaşların " ben dul degilim, bosanmislara dul denmez. Eşiölmüslere denir" gibi insafsiz aciklamalarıdir.

Kendilerine yakistirmadiklari bir ifadeyi bir baskasina yakistirmaları cok cirkin.

Aslında kocaya güvenmeyip kıskanıyorlar

Babanız mükemmel bir adammış

Empati yapmadan asla çözülmeyecek maalesef.
Haklısınız o konuda. Dul kadın lafı çok çirkin gerçekten. Çünkü bu direkt bir aşağılama durumu oluyor.
Bu dul kadın aşağılayanların çoğu da Allah inancım yüksek derler. Ama Peygamber efendimizin hayatından bir haberler.
Gerçekten ülkede kadın olmak inanılmaz zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…