Boşandıktan sonrası erkeklerin yaklaşımları

Ben de baba evine donenlerdenim burda başıma gelmeyen kalmadı diyebilirim akrabam olacak insanlar bile sulandı tepki verdim ben suçlu oldum dulsun dediler artık kimse almaz seni alsa da yaşlı bir adam olur falan filan 3 yıl sevdiğim bi adam vardı bana vaatler veren güven diyen ailesi yüzünden beni bıraktı mesela daha bi ton şey var be canım keşke senin gibi bi çevreye sahip olsaydım

Bende bunları yapın ettiğim gibi için bosanana kadar hiç bir akrabama haber vermedim yanlız başıma ev tuttum herşeyi hallettim sonra duydular zaten ama hiç biri ile irtibat kurmuyorum şimdilik bakalım

Boşanmayla alakası yok ,bekar olan yalnız yaşayan her kadına bu yaklaşım var ,yalnız yaşadığımı söylemiyordum bi ara ben şimdi de ailemle oturuyorum ,
Bu seferde şuraya gidelim buraya gel vs başlar ,tavrınızı net koyun

Boşanmış arkadaşlarım vardı, şu an bu konuyu okuyana kadar hiç aklıma böyle bir şey gelmemişti
Gencecik bekar kadınlar ne yapsın benim kocamı ne manyak düşünen insanlar varmış meğer

Ben de bu tarz durumlarla karşılaştım ama arkadaş çevremden bu tarz tepkiler almadım. Benimki konu komşu iş çevresiydi. Kadının bekareti "gidince" herkesle cinsel ilişki yaşayabileceğini düşünüyor toplumumuz maalesef. Sizin kurduğunuz dengeyle alajalı değil bence. Sizin yaptığınız bir hareketten dolayı öyle düşünmüyorlar. Kokuşmuş zihniyetleri böyle çünkü.

Boşanınca psikolojik olarak nasılsınız çocuk varmı kızım 2.5 yaşında mahkeme bana verir dimi birsürü soru oldu ama

Çocuğunuz varmıydı

benzer şeyleri sanırım çoğu boşanan kadın yaşıyor çok üzücü ya. yaşayan anlar gerçekten .
ben de yaşadım çünkü . daha yaşar mıyım o bile meçhul ama yoruldum ...

bir tanesi gerçekten kocasını fazla abartarak kıskanıyordu Ben ona dedim ki dünyada tek kalsam zaten bakmam kocana neyin tribi ?
Bakmayacak olsan bosanmazdin dedi
Senin kocana bakmak için boşanmayı beklemezdim, şayet niyeti bozsaydım derdim sanırım. Öyle saça böyle tarak hesabı.

24- 31

ya böyle direk 31 deyince, yazınca çok uçuk gibi geliyor ama ben yaşımdan kücük durdugum için sorun galiba bende
dul kelimesini boşanmışlar için kullanmasaydın iyiydi.

Aklıma geldi sinirlendim. Bir de bu mevzu için bir tabir var " acık kapı " ne kadar mide bulandırıcı!
Eşimle sorununda istemeden de olsa görümcem sahit olmuştu, öyle denk gelmişti. Bana aynen sunları dedi " baba evinde eski rahatı bulamazsın, dul olunca rahatlıkla bakkala bile gidemezsin " beni caydırmak için resmen evliliğe mahkummuşum gibi konulmuştu. Sinirlendim yine ya

dul kelimesini boşanmışlar için kullanmasaydın iyiydi.
Boşanmışlar icin kullanmadım zaten. Eşi ölmüş olan 2 kişi icin kullandım.

Ama dul kelimesi türkcedir. Ve boşanmis olan anlamına da gelir.

Bir kelimeden bu kadar korkmanın anlamı yok. Masum bir kelimedir.
Kimseye dalmaz.

En yakın iki arkadaşım eşlerinden ayrıldı. Biri ailesinden uzakta yaşıyor, yeni ev tutmasından, nakliyesine kadar birçok şeyiyle de eşim ilgilenmişti.

Normal olan bir insan boşanmıs diye bir arkadaşını nasıl tehlike görebilir?

Ne eşine ne kendine güvenen zavallı varlıklar, bu bahsettiğim arkadaşım kendi öz ablasının evinde kalmak istedi boşandıktan sonra birkaç gün ama ablası resmen engel oldu gitmesine, laf söz olur diye, 3 senedir görüşmüyorlardı. Ablasının eşi iş arkadaşıyla aldatmış şuan bosanıyorlar, bakalım kendi ne yapacak bundan sonra?

Umarım zihniyetler değişir, kadınları evli , boşanmış, dul, diye ayırmayacak insanlık seviyesine ulaşabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…