- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Nickbulamadimya
-
Ben de baba evine donenlerdenim burda başıma gelmeyen kalmadı diyebilirim akrabam olacak insanlar bile sulandı tepki verdim ben suçlu oldum dulsun dediler artık kimse almaz seni alsa da yaşlı bir adam olur falan filan 3 yıl sevdiğim bi adam vardı bana vaatler veren güven diyen ailesi yüzünden beni bıraktı mesela daha bi ton şey var be canım keşke senin gibi bi çevreye sahip olsaydımEğitimli ,vizyonu geniş akli başında insanlarla arkadaşlık kurun.
En yakın arkadaşlarımdan biri duldu. Evime kalmaya gelip giderdi. Çok severim onu. Şimdi evlendi. Iyi de bir adamla evlendi. Yakınıma taşındı. Yine gidip geliyoruz. Bal gibi bir kız.
Böyle kişileri dünyada arasam bulamam. Gerçekten bulamam. Etrafımda yok yani dul bir insana bu şekilde yaklaşan.
Görümcem dul. Çok iyi kadındır. Elimizden geldiği kadar arkasindayız. Babam da maddi olarak çok yardımci olur ona. Kimsenin de aklına aptal aptal şeyler gelmiyor.
Mağrur durun. Dul kelimesi türkçedir. Ve bekar ya da evli kadar masum bir kelimedir.
Aksini düsünen ben henuz görmedim ama görsem hemen tanıtım.
Iyi insanları arkadas olarak seçin.
Enerji sömüren insan dul evli ya da bekar olmama bakmaksızın enerjini sömürür.
Ondan uzak dur. Canını sıkan ve negatif düşünen insanları etrafına yaklastirma.
Bende bunları yapın ettiğim gibi için bosanana kadar hiç bir akrabama haber vermedim yanlız başıma ev tuttum herşeyi hallettim sonra duydular zaten ama hiç biri ile irtibat kurmuyorum şimdilik bakalımBen de baba evine donenlerdenim burda başıma gelmeyen kalmadı diyebilirim akrabam olacak insanlar bile sulandı tepki verdim ben suçlu oldum dulsun dediler artık kimse almaz seni alsa da yaşlı bir adam olur falan filan 3 yıl sevdiğim bi adam vardı bana vaatler veren güven diyen ailesi yüzünden beni bıraktı mesela daha bi ton şey var be canım keşke senin gibi bi çevreye sahip olsaydım
ayy midem bulandı yaa o kadından ne kadar iğrenç insanlar varbir tanesi gerçekten kocasını fazla abartarak kıskanıyordu Ben ona dedim ki dünyada tek kalsam zaten bakmam kocana neyin tribi ?
Bakmayacak olsan bosanmazdin dedi
Boşanınca psikolojik olarak nasılsınız çocuk varmı kızım 2.5 yaşında mahkeme bana verir dimi birsürü soru oldu amakim ne derse desin maalesef ülkemizde böyle saçma salak bir algı var.
İlk boşandığım zaman bende maalesef bu tarz çirkin kişilere denk geldim ve sonrasında yakın görmedikçe, tavırlarını iyice anlamadan kimseye boşandığımı söylemedim.
Size bu şekilde yaklaşanların ağzını bir güzel bükün (!)
Ama boşanmışlığı da kendinizde bir eksi olarak görmeyin olur mu ?
Çünkü biz çekinerek söylediğimiz de karşımıdaki de bir o kadar cesur oluyor.
Bu konu da sayfalarca yazabilirim ama daha fazla sıkmak istemiyorum sizi.
Çocuğunuz varmıydıBenim boşandığımı hala işyerindekiler bilmiyor bir kişi bile
apartmanda da kimseyle çok samimi değilim kimse bilmiyo yani boşandığımı oyüzden rahatım
arkadaşlarım falan da aksine kocaları evime eşya getirdiler falan kimsenin öyle kıskançlığını falan yaşamadım çok şükür
ama ilerde yaşarsam diye takipteyim konuyu :)
Çocuğunuz varmıydı
Ben de baba evine donenlerdenim burda başıma gelmeyen kalmadı diyebilirim akrabam olacak insanlar bile sulandı tepki verdim ben suçlu oldum dulsun dediler artık kimse almaz seni alsa da yaşlı bir adam olur falan filan 3 yıl sevdiğim bi adam vardı bana vaatler veren güven diyen ailesi yüzünden beni bıraktı mesela daha bi ton şey var be canım keşke senin gibi bi çevreye sahip olsaydım
Senin kocana bakmak için boşanmayı beklemezdim, şayet niyeti bozsaydım derdim sanırım. Öyle saça böyle tarak hesabı.bir tanesi gerçekten kocasını fazla abartarak kıskanıyordu Ben ona dedim ki dünyada tek kalsam zaten bakmam kocana neyin tribi ?
Bakmayacak olsan bosanmazdin dedi
Evet belki de biz çok detaycıyız,bazı kadınlar iyi geçinmenin yolu,kadının kocasına karşı Tripli ve agresif değil de sevimli ve anlayışlı olmasıdır diyor. Yani sizce de öyle mi,evlilikten trip atan kadın mı kazanır yoksa sevmediği durumu bile alttan alan ve hoşgören kadın mı kazanır?Görüşünüz ne
AYNEN canım beni anladığın için teşekkür ederim .... bütün hayatım burda deşifre oldu zaten tek o konularda değil bizim çocugumuz sadece tüp bebekle oluyor... ve benden kaynaklı bu durum arkadaş cevremizin içinde çocugu olmuyor diye rencide etti zaten ondan sonra toparlanamadık bu durumu yaşamayan için konuşmak normal herkes sen gibi anlamıyor beni
24- 31
ya böyle direk 31 deyince, yazınca çok uçuk gibi geliyor ama ben yaşımdan kücük durdugum için sorun galiba bende
dul kelimesini boşanmışlar için kullanmasaydın iyiydi.Eğitimli ,vizyonu geniş akli başında insanlarla arkadaşlık kurun.
En yakın arkadaşlarımdan biri duldu. Evime kalmaya gelip giderdi. Çok severim onu. Şimdi evlendi. Iyi de bir adamla evlendi. Yakınıma taşındı. Yine gidip geliyoruz. Bal gibi bir kız.
Böyle kişileri dünyada arasam bulamam. Gerçekten bulamam. Etrafımda yok yani dul bir insana bu şekilde yaklaşan.
Görümcem dul. Çok iyi kadındır. Elimizden geldiği kadar arkasindayız. Babam da maddi olarak çok yardımci olur ona. Kimsenin de aklına aptal aptal şeyler gelmiyor.
Mağrur durun. Dul kelimesi türkçedir. Ve bekar ya da evli kadar masum bir kelimedir.
Aksini düsünen ben henuz görmedim ama görsem hemen tanıtım.
Iyi insanları arkadas olarak seçin.
Enerji sömüren insan dul evli ya da bekar olmama bakmaksızın enerjini sömürür.
Ondan uzak dur. Canını sıkan ve negatif düşünen insanları etrafına yaklastirma.
İkisininde sizemi verdi mahkemeevet oğlum 9 yaşında kızım 2
Boşanmışlar icin kullanmadım zaten. Eşi ölmüş olan 2 kişi icin kullandım.dul kelimesini boşanmışlar için kullanmasaydın iyiydi.
Nedenini öğrenebilir miyim?dul kelimesini boşanmışlar için kullanmasaydın iyiydi.
Nedenini öğrenebilir miyim?
[/Q
kullanıla kullanıla bildiğimiz kötü anlamlara gelmiş bu yüzden boşanmış insanlar için dul kelimesinin kullanılmasını doğru bulmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?