- 31 Ağustos 2017
- 226
- 291
- 53
- Konu Sahibi Nickbulamadimya
-
sizin takip ediyorum zaten mesajlarınızi yaklaşık olarak birebir aynı kafadayız sizinle şu an yaşadığım saatte kimse benim boşanmış olduğunu bilmiyor herkes bekar zannediyor ama kurduğum arkadaşlıkları da bu şekilde kuruyorum konusu geçince ya da öğrendiklerinde birebir değişiyor ağır dursan yine aynı şekildeler çıldıracağım artıkkim ne derse desin maalesef ülkemizde böyle saçma salak bir algı var.
İlk boşandığım zaman bende maalesef bu tarz çirkin kişilere denk geldim ve sonrasında yakın görmedikçe, tavırlarını iyice anlamadan kimseye boşandığımı söylemedim.
Size bu şekilde yaklaşanların ağzını bir güzel bükün (!)
Ama boşanmışlığı da kendinizde bir eksi olarak görmeyin olur mu ?
Çünkü biz çekinerek söylediğimiz de karşımıdaki de bir o kadar cesur oluyor.
Bu konu da sayfalarca yazabilirim ama daha fazla sıkmak istemiyorum sizi.
bir tanesi gerçekten kocasını fazla abartarak kıskanıyordu Ben ona dedim ki dünyada tek kalsam zaten bakmam kocana neyin tribi ?Malesef türkiye de yaşıyoruz bunlar olacak her zaman ama bilmezler ki anaları bacıları da var o kocasını saklayan mallar da bilseler ki bedava verselr almayız
Klasik kezban tavırlarıbir tanesi gerçekten kocasını fazla abartarak kıskanıyordu Ben ona dedim ki dünyada tek kalsam zaten bakmam kocana neyin tribi ?
Bakmayacak olsan bosanmazdin dedi
Teşekkür ederim öncelikle . İnanın sırf bu yüzden ben çalışmaktan soğudum. Af edersiniz anında yapış,yuğuş olmaya çalışıyorlar. Ben direkt mesafe koyuyorum mesela ve mutlaka tersliyorum.sizin takip ediyorum zaten mesajlarınızi yaklaşık olarak birebir aynı kafadayız sizinle şu an yaşadığım saatte kimse benim boşanmış olduğunu bilmiyor herkes bekar zannediyor ama kurduğum arkadaşlıkları da bu şekilde kuruyorum konusu geçince ya da öğrendiklerinde birebir değişiyor ağır dursan yine aynı şekildeler çıldıracağım artık
bir tanesi gerçekten kocasını fazla abartarak kıskanıyordu Ben ona dedim ki dünyada tek kalsam zaten bakmam kocana neyin tribi ?
O kadar çok eşinden ayrılan arkadaşım varki. Evimede gelirler evlerinede giderim. Bir kere bile eşimden sakınmak aklıma gelmedi. Kolay kolay hakaret etmem kimseye ama şu dediğinize aynen katılıyorum. Boşanan kadınlara potansiyel tehlike gözüyle bakan içi kıskançlıktan çürümüş cahiller tayfasının bende mal olduğunu düşünüyorum.Malesef türkiye de yaşıyoruz bunlar olacak her zaman ama bilmezler ki anaları bacıları da var o kocasını saklayan mallar da bilseler ki bedava verselr almayız
Keşke herkes senin gibi düşünse canımO kadar çok eşinden ayrılan arkadaşım varki. Evimede gelirler evlerinede giderim. Bir kere bile eşimden sakınmak aklıma gelmedi. Kolay kolay hakaret etmem kimseye ama şu dediğinize aynen katılıyorum. Boşanan kadınlara potansiyel tehlike gözüyle bakan içi kıskançlıktan çürümüş cahiller tayfasının bende mal olduğunu düşünüyorum.
Merhaba
Ben bir konuda fikrinizi rica ediyorum,
şöyle ki ben yeni boşandım haliyle arkadaş çevremi çoğunu istemeden değiştirdim ( özellikle bana kocasını Avcı avlayacakmım gibi davranan kadınlar kendi uzaklaştı asılanları Ben uzaklaştırdım )sonrasında yeni arkadaşlıklar kurmaya başladığımda gayet düzenli ve sağlıklı ilerleyen arkadaş ilişkileri benim boşandığımı öğrenince
ben sana geleyim senin eve gidelim bu akşam sen de kutlama yapalım gibi gibi gibi şeylerle değişiyorben bu dengeyi kuramıyorum ağırbaşlı de olsam yine bu şekilde görüşme istekleri oluyor alamayacaklarını anlayınca kendileri pat diye kayboluyorlar
boşnanlar siz bu dengeyi nasıl kuruyorsunuz
Lafa bak. Gormemisin kocasi oldu neyseeebir tanesi gerçekten kocasını fazla abartarak kıskanıyordu Ben ona dedim ki dünyada tek kalsam zaten bakmam kocana neyin tribi ?
Hayır kocasını görsem ayaklarına bakarım ters mı diyeLafa bak. Gormemisin kocasi oldu neyseee
Her halde gozunde zayiflik var ))))Hayır kocasını görsem ayaklarına bakarım ters mı diye
Hayır kocasını görsem ayaklarına bakarım ters mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?