bu normal bı surec emın ol bunu herkez yasıyor bende bosanmanın etkısını uzerımden atar atmaz ben ne oalcagım dıye kaygılanmaya baslamıstım benımde ufak bır cocugum vardı 2.5 aylık
evlenırmıyım kım evlenır benımle yenıden mutluolabılırmıyım gulebılırmıyım hersey normale donermı , sıradan ınsanlar gıbı olabılırmıyım vs dıye cok uzun sure dusundum hep bunu dusundum
sonra alısıyor ınsan
daha onceden bosanmıs cocuklu kadınlar bana cok tuhaf hanı ayıp bısey gıbı degılde cok uzak gelıyordu
halbukı kendım aynı duruma dusmustum
neyse bosanalı 3 sene dolmak uzere 7.ayı geckındır evlıyım cok sukur
yanı bu kaygılar normal ben psikolojık destekte aldım almama ragmen bu soruları ve sorunları asamadım zamanla oluyor zamana ıhtıyac var
yorumun için tşk ederim. Aslında bir an önce kafamı tamamen boşaltıp onunla olan bütün ilişkimi bitirmek istiyorum ama maddi haklarımı vermemekte kararlı. Mecburen 1-1,5 yıl daha bu adamla uğraşmam lazım. Nasıl kurtulucam bilmiyorum bu adamdan. Hiç birşey almadan arkamı dönüp gitmek de işime gelmiyor açıkçası...
ben hıcbısey almadım canım hatta ben ona once bı 300 bın lıralık bı dava actım ondan sonra vazgectım anlasmalı bosandık ve 1 kurus dahı almadım ne cocuga nafaka ne tazmınat ne bısey
kurtulmak ıstedım bazen dıyorum ugrassaydım baen dıyorum ıyı yaptım
bılmıyorum her kadının harcı degıl o kadar zaman ugrasmak ben acıkcası ugrasamazdım ruhsal olarak
erkeklerin ne kadar kurnaz içten pazarlıkçı ve çıkarcı olduklarını özelliklede EVLENDİKTEN SONRA ANLADIM BEN..niye anlaşmalı boşanacakmışsınki senin o zamana kadarki o evde verdiğin emek maddi manevi zararın yıpranman ne olacak??evliyken bunları görmedikleri gibi ayrılırkende es geçmek işlerine geliyor tabii....sevgili değildin dost hayatı yaşamadın nikahlandın anlaşamadın ayrıldın hakkıınıda sonuna kadar al arkadaşım vazgeçme pes etme o kurnazlık yapıyo işine geldiği gibi davranıyorda sen niye davranmayasın?öylesine arkanı dönüp gitme maneviyatın için emeğinin için uğraş..işine geldiği gibi davranmasına izin verme,geçende eşimle aramda bi tartışma oldu konu büyüdü anlaşamıyoruzlara boşanmalara geldi bana ilk dediği ayrılalım ozaman ama anlaşmalı..ogünden sonra daha ciddii ve daha güvensiz oldum eşime karşı boşanmayı düşünüyosun hadi bide anlaşmalıyıda düşünüyosun yaniii...umarım herşey gönlünce olur..
çok teşekkür ederim azdıkların için. O kadar emek sarf ettim ki bu evliliği ayakta tutmak için o hiç birşey yapmadı. Neden arkamı dönüp gideyim ki. Hayatta dönmem. Öyle kolay değil sıyrılmak. hakkımı verecek gerekirse evi devredecek ama ödeyecek. Yok öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?