Bosandim adamı ozluyorum

Beyazlale144

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
369
-21
18
42
Bosandik ama hep aklıma yaptığı iyi şeyler geliyo.acaba şunu şunu şöyle yapsaydım bu evlilik kurtulabilir miydi diye defalarca sordum kendime.gecen sene de defalarca evi terk ettim sonra geri geldim, ilişki yalama olmuştu bız yüz göz olmuştuk.
Sanırım seviyorum onu.elimde değil.ondan başkası ile olamam kimse beni almaz gibi geliyo...ailemin içine anamı babamı karistirdigin için pişmanım.ailemle kocam arasında denge kuramadım.kimi bayramlar onu burda bırakıp İstanbul'a aileme de gittim.pismanim.ona iyi bir karı olamadım.
Ama eminim ki o da beni sevmedi.Allah korusun trafik kazasında ölsem ağlamaz bile.bir ara büyük bir kaza geçirdim.oluyorduk biz çocukla dedim de evdeki şu tesisatında bişi yokmuş.usta öyle dedi dedi.o an bu evlilik bitmişti kafamda.ve havalimanında gece 3 te bizi bıraktı almadı çocukla.defalarca aradım gelmedi.
Bizi aslında sevmedi o.hep ben onu sevdim.sevdim nedenini bilmiyorum.onu aeviyorum.cok seviyorum.karsiliksiz da olsa seviyorum.

Yaa bırak yoluna gitsin seninde hakkın değil mi sevilmek

Boşanmanın ardından çok normal bu hislerin. Boşluktasın. İyi düşün aklına yaptığı iyi işler geliyor da tart bakalım eksileri artılarından daha mı fazla? Şuan ondan başkasıyla olamayacağını düşünmen de çok olağan. Cunku biz kadınlar çoğunlukla erkekler gibi midesiz olmadığımız için tek kişiye bağlarız tum hayatımızı, hayallerimizi. Ama erkekler öyle mi kim olursa olsun onlar için herkesle varlar...
Sizi sevmiyor oluşu bircok şeyin açıklaması aslında.. Boşver kimse beni almaz diyede düşünerek kendini bu kadar değersizlestirme...

Senin için çok üzülüyorum ben arkadaşım yaa. Nedir bu derdin bu çilen. Herşey çok yeni henüz. Lütfen azcık sabırlı ve güçlü ol. O adamı elbet unutacaksın. Dünya üzerinde milyonlarca adam var. Bu adamların içinde yüzbinlerce iyi adam var. Yani dinle önce bir kafanı. Yaraların iyileşsin. Sonra çıkar karşına birisi inşallah. Bak bunu gecenin bu saatinde yürekten ve dua ile söylüyorum ki inşallah karşına seni seven kollayan düşünen ve mutlu eden bir adam çıkar çıkacak... Müsadenle rahmetli anneanneciğimin çok güzel ama azıcık abes bir sözünü paylaşmayı isterim seninle
Afedersin ama boklu bağırsağı şişirmeye hiçççç gerekkk yokkk

Her istediğimi aldı ama sevgisi uoktu
Yanlış mı anlıyorum bilmem ama sanki halen sevdiğini düşünmeye çalışıyorsunuz.O belirsizlik insanı mahveder.Yok sevmiyor üzgünüm keşke sevseydi ama sevmiyor

Başka bir adamla herşeye yeniden başlamak ona bedenimi açmak evlenmek çok uğraşmayı geliyo.icimddn gelmiuo.kalbim hala onda.esyam gibi olmuş beş yilda

Kusura bakmayın belki bu durumu yaşamadığım için empati kuramıyor olabilirim, sizi anlayamıyor olabilirim. Eminin duygularınız karman çorman olmuştur fakat;

Hayati bir kaza durumundan bahsederken araya tesisatçıyı sıkıştıran;
Şuan sizi bıraktım çocuğunuz zordayken size eşyaları vermeyi bile çok gören adamı ne sebeple özlüyorsunuz?

Sen bu adamı sevmiyorsun..."birisinin varlığına ihtiyaç duyuyorsun" .İnsan ilişkilerini başlatma ve sürdürme konularında yaşadığın sorunlardan dolayı kimse ile tatmin edici bir iletişim ve ilişki kuramadigin için hayatında arkadaş,aile ,dost vb. kimse yok.Kabul et ya da etme bence şu dünyada insanın insana ihtiyacı var.

Aşkta mantık arayamiyorum.aeviyorun sadece.iyi anılarımız var.

O benim herseyimdi.hayatla tek iliskim.evlilij benim kralligimdi.kocam çok şey ifade ediyordu aynen dediğin gibi ama bu acı çektiğim gerçeğini degistirmiyo.

Aynen tespitlerin doğru.ne yapiyim peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…