- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 18
- 42
- Konu Sahibi Beyazlale144
-
Bu adam benim esyam gibi olmuş.yoksunluk çekiyorum.Yalama olmuş zaten evlilik boşver , kimse seni almasın , karı olmak , birine karılık yapmak zorunda değilsin .
Beş sene hayatı paylaştık biz.iyi kötü anlarında yatağımda her yerde onun izleri varBence ayrilmaniz daha iyi olmuş .Bunların hepsi geçecek hayırlısıyla
Beni sevmiyor.hamileykeb pişman olduğunu söylemişti.aevmiyor.o sevseydi beni ben onu birakmazdimSizi sevmiyor, kendiniz de söylüyorsunuz. Ben sadece olumsuz seyler okudum. Yaptiklarini hic bir iyilik düzeltemez.
Yaa bırak yoluna gitsin seninde hakkın değil mi sevilmekBosandik ama hep aklıma yaptığı iyi şeyler geliyo.acaba şunu şunu şöyle yapsaydım bu evlilik kurtulabilir miydi diye defalarca sordum kendime.gecen sene de defalarca evi terk ettim sonra geri geldim, ilişki yalama olmuştu bız yüz göz olmuştuk.
Sanırım seviyorum onu.elimde değil.ondan başkası ile olamam kimse beni almaz gibi geliyo...ailemin içine anamı babamı karistirdigin için pişmanım.ailemle kocam arasında denge kuramadım.kimi bayramlar onu burda bırakıp İstanbul'a aileme de gittim.pismanim.ona iyi bir karı olamadım.
Ama eminim ki o da beni sevmedi.Allah korusun trafik kazasında ölsem ağlamaz bile.bir ara büyük bir kaza geçirdim.oluyorduk biz çocukla dedim de evdeki şu tesisatında bişi yokmuş.usta öyle dedi dedi.o an bu evlilik bitmişti kafamda.ve havalimanında gece 3 te bizi bıraktı almadı çocukla.defalarca aradım gelmedi.
Bizi aslında sevmedi o.hep ben onu sevdim.sevdim nedenini bilmiyorum.onu aeviyorum.cok seviyorum.karsiliksiz da olsa seviyorum.
Sevilmemek çok zor ama güçlü olmalısınızBeş sene hayatı paylaştık biz.iyi kötü anlarında yatağımda her yerde onun izleri var
Her istediğimi aldı ama sevgisi uoktuSevilmemek çok zor ama güçlü olmalısınız
Yanlış mı anlıyorum bilmem ama sanki halen sevdiğini düşünmeye çalışıyorsunuz.O belirsizlik insanı mahveder.Yok sevmiyor üzgünüm keşke sevseydi ama sevmiyorHer istediğimi aldı ama sevgisi uoktu
Başka bir adamla herşeye yeniden başlamak ona bedenimi açmak evlenmek çok uğraşmayı geliyo.icimddn gelmiuo.kalbim hala onda.esyam gibi olmuş beş yildaBoşanmanın ardından çok normal bu hislerin. Boşluktasın. İyi düşün aklına yaptığı iyi işler geliyor da tart bakalım eksileri artılarından daha mı fazla? Şuan ondan başkasıyla olamayacağını düşünmen de çok olağan. Cunku biz kadınlar çoğunlukla erkekler gibi midesiz olmadığımız için tek kişiye bağlarız tum hayatımızı, hayallerimizi. Ama erkekler öyle mi kim olursa olsun onlar için herkesle varlar...
Sizi sevmiyor oluşu bircok şeyin açıklaması aslında.. Boşver kimse beni almaz diyede düşünerek kendini bu kadar değersizlestirme...
Aşkta mantık arayamiyorum.aeviyorun sadece.iyi anılarımız var.Kusura bakmayın belki bu durumu yaşamadığım için empati kuramıyor olabilirim, sizi anlayamıyor olabilirim. Eminin duygularınız karman çorman olmuştur fakat;
Hayati bir kaza durumundan bahsederken araya tesisatçıyı sıkıştıran;
Şuan sizi bıraktım çocuğunuz zordayken size eşyaları vermeyi bile çok gören adamı ne sebeple özlüyorsunuz?
O benim herseyimdi.hayatla tek iliskim.evlilij benim kralligimdi.kocam çok şey ifade ediyordu aynen dediğin gibi ama bu acı çektiğim gerçeğini degistirmiyo.Sen bu adamı sevmiyorsun..."birisinin varlığına ihtiyaç duyuyorsun" .İnsan ilişkilerini başlatma ve sürdürme konularında yaşadığın sorunlardan dolayı kimse ile tatmin edici bir iletişim ve ilişki kuramadigin için hayatında arkadaş,aile ,dost vb. kimse yok.Kabul et ya da etme bence şu dünyada insanın insana ihtiyacı var.
Aynen tespitlerin doğru.ne yapiyim pekiSen bu adamı sevmiyorsun..."birisinin varlığına ihtiyaç duyuyorsun" .İnsan ilişkilerini başlatma ve sürdürme konularında yaşadığın sorunlardan dolayı kimse ile tatmin edici bir iletişim ve ilişki kuramadigin için hayatında arkadaş,aile ,dost vb. kimse yok.Kabul et ya da etme bence şu dünyada insanın insana ihtiyacı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?