- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 18
- 42
- Konu Sahibi Beyazlale144
-
Gecenin bu saatinde ağlıyorum.cok naif büyütüldü.simdi babam da kovdu.bircok şeyle savaşmak durumundayız.ev kurma yeni düzen vs vs.cok zor.hayat bu kadar acımasiz olmamliydiSen bu adamı sevmiyorsun..."birisinin varlığına ihtiyaç duyuyorsun" .İnsan ilişkilerini başlatma ve sürdürme konularında yaşadığın sorunlardan dolayı kimse ile tatmin edici bir iletişim ve ilişki kuramadigin için hayatında arkadaş,aile ,dost vb. kimse yok.Kabul et ya da etme bence şu dünyada insanın insana ihtiyacı var.
Peki başka insanlara şans tanısan....cocugunun kresinden bir anne, oyun parkında oğlun oyun oynarken tanistigin bir başka anne ,iş yerinde sessiz sakinliği ile bilinen x hanım....kucuk başlangıçlar yapsan ...bu ilişkileri sürdürmeye çalışsan ...gün içinde arayanın soranin olmuş olsa ...inan bana eski eşin aklına bile gelmez.Birisinin yardımına ihtiyaç duyabilecegin ve kimseden bir yardım goremeyecegin fikri seni urkutuyor ve seni eski esine itiyorO benim herseyimdi.hayatla tek iliskim.evlilij benim kralligimdi.kocam çok şey ifade ediyordu aynen dediğin gibi ama bu acı çektiğim gerçeğini degistirmiyo.
Eş baska.o hayat ortağı.disardaki kadınla arkadaş olmak iyi ama zor gününde kim kimin yaninda...üniversiteli değiliz ki.aynen son cumlen de doğru.aynen bu cümle.ben bile beni yeni anladimPeki başka insanlara şans tanısan....cocugunun kresinden bir anne, oyun parkında oğlun oyun oynarken tanistigin bir başka anne ,iş yerinde sessiz sakinliği ile bilinen x hanım....kucuk başlangıçlar yapsan ...bu ilişkileri sürdürmeye çalışsan ...gün içinde arayanın soranin olmuş olsa ...inan bana eski eşin aklına bile gelmez.Birisinin yardımına ihtiyaç duyabilecegin ve kimseden bir yardım goremeyecegin fikri seni urkutuyor ve seni eski esine itiyor
Hayata karşı çok urkegim.cok naifim.su an herşey çok zor geliuoPeki başka insanlara şans tanısan....cocugunun kresinden bir anne, oyun parkında oğlun oyun oynarken tanistigin bir başka anne ,iş yerinde sessiz sakinliği ile bilinen x hanım....kucuk başlangıçlar yapsan ...bu ilişkileri sürdürmeye çalışsan ...gün içinde arayanın soranin olmuş olsa ...inan bana eski eşin aklına bile gelmez.Birisinin yardımına ihtiyaç duyabilecegin ve kimseden bir yardım goremeyecegin fikri seni urkutuyor ve seni eski esine itiyor
Hayat ortağı eş evet Ama sizinki böyle olamamış. Zamanla geçer bunlar inşallah. Şu an böyle düşünmeniz normal.Eş baska.o hayat ortağı.disardaki kadınla arkadaş olmak iyi ama zor gününde kim kimin yaninda...üniversiteli değiliz ki.aynen son cumlen de doğru.aynen bu cümle.ben bile beni yeni anladim
İnsan elbette ki karşı cinsiyette birisi tarafından kabul görmek,begenildigini hissetmek istiyor belki zamanla bu duyguları yasayacagin başka bir adamı hayatına alabileceksin ama lütfen kabul et evliliğin pek de şu an senin anılarında kaldigi gibi "güvenilir limanin" şeklinde değildi. Zor gününde sana kimse destek olmaz dusuncene ise hiç katılmıyorum.Cok zor günler yaşadım bana el atan ,destek olan genelde yine arkadaşım,komşum seklindeki aile uyem olmayan başka kadınlardı.(aile uyem olan insanların da çok desteğini gördüm elbette) Ama sen kimsenin derdine derman olmazsan kimsenin de senin için birşeyler yapması pek mümkün olmaz.İki hafta önce ücretsiz izinden ise döndüm.Ben coluk çocuk seminer dönemine okula gideriz diye planlarken 3 gün 60 km uzaktaki il merkezine toplantıya çağrıldım.Kaldim ortada !!... Allah razı olsun haftada iki-üç kez bir araya gelip kahve içtiğim o günün sıkıntılarını konuşup paylaşımda bulunduğum yan komşum üç gün çocuklarımla ilgilendi ben eve donene kadar. Her zaman her sorun parayla çözülmüyor.Lutfen insanlarla sağlıklı ilişki kurmani engelleyen psikolojik sorunların için destek al ve insanlarla anlamlı ilişkiler kurma ,bunu sürdürme konusunda çaba harcaEş baska.o hayat ortağı.disardaki kadınla arkadaş olmak iyi ama zor gününde kim kimin yaninda...üniversiteli değiliz ki.aynen son cumlen de doğru.aynen bu cümle.ben bile beni yeni anladim
Yok canım konu sahibi arkadaşımız sikca yeni üyelik alan sarimanolya isimli eski bir üyezeytin tanem mi ne bir uye vardi o sen misin? ozel gereksinimli evladi olan.
anladim ya havalimani hikayesi tanidik geldi de. eger oysan ohh iyi ki bosanmissin diyecektim.Yok canım konu sahibi arkadaşımız sikca yeni üyelik alan sarimanolya isimli eski bir üye
Ağlama krizlerim oluyo.cok güçsüz hissediyorum kendimianladim ya havalimani hikayesi tanidik geldi de. eger oysan ohh iyi ki bosanmissin diyecektim.
Çoğu kadın neden bosanmiyor.cunku çocuklar var ve bosansa arkasında duracak aileleri yok.cesaret edemiyorlar.ben çalışan kadının ama benim de desteğim yok.hersey para ile çözülmüyor.su an kendimi çok yalnız çaresiz hassas hissediyorum.İnsan elbette ki karşı cinsiyette birisi tarafından kabul görmek,begenildigini hissetmek istiyor belki zamanla bu duyguları yasayacagin başka bir adamı hayatına alabileceksin ama lütfen kabul et evliliğin pek de şu an senin anılarında kaldigi gibi "güvenilir limanin" şeklinde değildi. Zor gününde sana kimse destek olmaz dusuncene ise hiç katılmıyorum.Cok zor günler yaşadım bana el atan ,destek olan genelde yine arkadaşım,komşum seklindeki aile uyem olmayan başka kadınlardı.(aile uyem olan insanların da çok desteğini gördüm elbette) Ama sen kimsenin derdine derman olmazsan kimsenin de senin için birşeyler yapması pek mümkün olmaz.İki hafta önce ücretsiz izinden ise döndüm.Ben coluk çocuk seminer dönemine okula gideriz diye planlarken 3 gün 60 km uzaktaki il merkezine toplantıya çağrıldım.Kaldim ortada !!... Allah razı olsun haftada iki-üç kez bir araya gelip kahve içtiğim o günün sıkıntılarını konuşup paylaşımda bulunduğum yan komşum üç gün çocuklarımla ilgilendi ben eve donene kadar. Her zaman her sorun parayla çözülmüyor.Lutfen insanlarla sağlıklı ilişki kurmani engelleyen psikolojik sorunların için destek al ve insanlarla anlamlı ilişkiler kurma ,bunu sürdürme konusunda çaba harca
Bozaanali iki hafta olacak.senin başına gelirse sen üzülme güçlü ol ama ben acimi yasayacagi.mÇocuğunuz için çok üzülüyorum. Oysa onun mutlu güçlü kendine guvenen bir anneye ihtiyacı var, bütün çocukların olduğu gibi.
Siz bence çocuğunuzunda psikolojisini bozuyorsunuz.
Yaşa da mümkünse içinde yaşa çocuğa yazık.Bozaanali iki hafta olacak.senin başına gelirse sen üzülme güçlü ol ama ben acimi yasayacagi.m
Birde sen çok demegoji yapıyorsun. Bir kadın güçlü olmalı bir erkeğe kendini ezdirmemeli.Bozaanali iki hafta olacak.senin başına gelirse sen üzülme güçlü ol ama ben acimi yasayacagi.m
Alışkanlık..bi sure sonra bunlar bile aklinizda olmaz. Zaman..Bosandik ama hep aklıma yaptığı iyi şeyler geliyo.acaba şunu şunu şöyle yapsaydım bu evlilik kurtulabilir miydi diye defalarca sordum kendime.gecen sene de defalarca evi terk ettim sonra geri geldim, ilişki yalama olmuştu bız yüz göz olmuştuk.
Sanırım seviyorum onu.elimde değil.ondan başkası ile olamam kimse beni almaz gibi geliyo...ailemin içine anamı babamı karistirdigin için pişmanım.ailemle kocam arasında denge kuramadım.kimi bayramlar onu burda bırakıp İstanbul'a aileme de gittim.pismanim.ona iyi bir karı olamadım.
Ama eminim ki o da beni sevmedi.Allah korusun trafik kazasında ölsem ağlamaz bile.bir ara büyük bir kaza geçirdim.oluyorduk biz çocukla dedim de evdeki şu tesisatında bişi yokmuş.usta öyle dedi dedi.o an bu evlilik bitmişti kafamda.ve havalimanında gece 3 te bizi bıraktı almadı çocukla.defalarca aradım gelmedi.
Bizi aslında sevmedi o.hep ben onu sevdim.sevdim nedenini bilmiyorum.onu aeviyorum.cok seviyorum.karsiliksiz da olsa seviyorum.
Sen kocanı sevmiyorsun bu net.Bosandik ama hep aklıma yaptığı iyi şeyler geliyo.acaba şunu şunu şöyle yapsaydım bu evlilik kurtulabilir miydi diye defalarca sordum kendime.gecen sene de defalarca evi terk ettim sonra geri geldim, ilişki yalama olmuştu bız yüz göz olmuştuk.
Sanırım seviyorum onu.elimde değil.ondan başkası ile olamam kimse beni almaz gibi geliyo...ailemin içine anamı babamı karistirdigin için pişmanım.ailemle kocam arasında denge kuramadım.kimi bayramlar onu burda bırakıp İstanbul'a aileme de gittim.pismanim.ona iyi bir karı olamadım.
Ama eminim ki o da beni sevmedi.Allah korusun trafik kazasında ölsem ağlamaz bile.bir ara büyük bir kaza geçirdim.oluyorduk biz çocukla dedim de evdeki şu tesisatında bişi yokmuş.usta öyle dedi dedi.o an bu evlilik bitmişti kafamda.ve havalimanında gece 3 te bizi bıraktı almadı çocukla.defalarca aradım gelmedi.
Bizi aslında sevmedi o.hep ben onu sevdim.sevdim nedenini bilmiyorum.onu aeviyorum.cok seviyorum.karsiliksiz da olsa seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?