Bosandim adamı ozluyorum

Gecenin bu saatinde ağlıyorum.cok naif büyütüldü.simdi babam da kovdu.bircok şeyle savaşmak durumundayız.ev kurma yeni düzen vs vs.cok zor.hayat bu kadar acımasiz olmamliydi

O benim herseyimdi.hayatla tek iliskim.evlilij benim kralligimdi.kocam çok şey ifade ediyordu aynen dediğin gibi ama bu acı çektiğim gerçeğini degistirmiyo.
Peki başka insanlara şans tanısan....cocugunun kresinden bir anne, oyun parkında oğlun oyun oynarken tanistigin bir başka anne ,iş yerinde sessiz sakinliği ile bilinen x hanım....kucuk başlangıçlar yapsan ...bu ilişkileri sürdürmeye çalışsan ...gün içinde arayanın soranin olmuş olsa ...inan bana eski eşin aklına bile gelmez.Birisinin yardımına ihtiyaç duyabilecegin ve kimseden bir yardım goremeyecegin fikri seni urkutuyor ve seni eski esine itiyor

Eş baska.o hayat ortağı.disardaki kadınla arkadaş olmak iyi ama zor gününde kim kimin yaninda...üniversiteli değiliz ki.aynen son cumlen de doğru.aynen bu cümle.ben bile beni yeni anladim

Hayata karşı çok urkegim.cok naifim.su an herşey çok zor geliuo

Eş baska.o hayat ortağı.disardaki kadınla arkadaş olmak iyi ama zor gününde kim kimin yaninda...üniversiteli değiliz ki.aynen son cumlen de doğru.aynen bu cümle.ben bile beni yeni anladim
Hayat ortağı eş evet Ama sizinki böyle olamamış. Zamanla geçer bunlar inşallah. Şu an böyle düşünmeniz normal.

İnsan elbette ki karşı cinsiyette birisi tarafından kabul görmek,begenildigini hissetmek istiyor belki zamanla bu duyguları yasayacagin başka bir adamı hayatına alabileceksin ama lütfen kabul et evliliğin pek de şu an senin anılarında kaldigi gibi "güvenilir limanin" şeklinde değildi. Zor gününde sana kimse destek olmaz dusuncene ise hiç katılmıyorum.Cok zor günler yaşadım bana el atan ,destek olan genelde yine arkadaşım,komşum seklindeki aile uyem olmayan başka kadınlardı.(aile uyem olan insanların da çok desteğini gördüm elbette) Ama sen kimsenin derdine derman olmazsan kimsenin de senin için birşeyler yapması pek mümkün olmaz.İki hafta önce ücretsiz izinden ise döndüm.Ben coluk çocuk seminer dönemine okula gideriz diye planlarken 3 gün 60 km uzaktaki il merkezine toplantıya çağrıldım.Kaldim ortada !!... Allah razı olsun haftada iki-üç kez bir araya gelip kahve içtiğim o günün sıkıntılarını konuşup paylaşımda bulunduğum yan komşum üç gün çocuklarımla ilgilendi ben eve donene kadar. Her zaman her sorun parayla çözülmüyor.Lutfen insanlarla sağlıklı ilişki kurmani engelleyen psikolojik sorunların için destek al ve insanlarla anlamlı ilişkiler kurma ,bunu sürdürme konusunda çaba harca

Çoğu kadın neden bosanmiyor.cunku çocuklar var ve bosansa arkasında duracak aileleri yok.cesaret edemiyorlar.ben çalışan kadının ama benim de desteğim yok.hersey para ile çözülmüyor.su an kendimi çok yalnız çaresiz hassas hissediyorum.

sen artık destek alsan manolya?
kırk kere yazıldı ya gene yazayım bir aydınlanma yaşarsın belki..
çok geçimsizsin bunun sebebini bulup çözmek istemez misin?
eşin,ailen, iş yerindekiler, kreş ve hatta kreş servisinin şoförü? kavga etmediğin kimse kalmadı şu hayatta. biraz kendini iyileştirmeyi denesen artık..

Çocuğunuz için çok üzülüyorum. Oysa onun mutlu güçlü kendine guvenen bir anneye ihtiyacı var, bütün çocukların olduğu gibi.
Siz bence çocuğunuzunda psikolojisini bozuyorsunuz.
Bozaanali iki hafta olacak.senin başına gelirse sen üzülme güçlü ol ama ben acimi yasayacagi.m

Bozaanali iki hafta olacak.senin başına gelirse sen üzülme güçlü ol ama ben acimi yasayacagi.m
Yaşa da mümkünse içinde yaşa çocuğa yazık.
Benim başıma gelse hatta çocuğumla sokakta kalsam öyle bir adami aramamda özlemem de. Gerekirse bankta yatarım. Biraz güç ya çok mu zor. Evladın var ezikleyip duruyorsun kendini.

Alışkanlık..bi sure sonra bunlar bile aklinizda olmaz. Zaman..

Boş dram bunlar, arada duygularda inisler cikislar olur. Yarin uyaninca da ‘ben sevilmeyi hak etmemismiydim yani *}%{£]’ diyerek uyanirsin. Abartma artik bosanmissin cocugun da var, bos duygusallikla ugrasmak yerine hayatina yoluna koymak daha onemli.

Sen kocanı sevmiyorsun bu net.
Her konunu hatırlıyorum yaşadıklarını kreş konun iş ortamın aile bireyleri eş ile sorunlarının bütün sorunlarının ana kaynağı sensin.
Problem sensin. Defalarca söyledik sana anlamak istemiyorsun. Tedavi ol doktora git.
Bunu ne kendine ne çocuğuna yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…