- 15 Ocak 2023
- 37
- -1
- 1
- 23
- Konu Sahibi Mutsuzkadin9
-
Keşke ailenin yüzünden ysptığınız evlilikde 2 bebek yapmasaydınız ve 21 yaşında küçüksünüz üzüldümArkadaşlar ben ailem yüzünden bu evlilik yaptım şimdi boşandım anlaşamadık ayrıldık şimdi ailemin yanındayım vaziyet çok kötü aile evinde sığıntı gibiyim mutlu değilim sürekli rezil şeyler oluyo sürekli hakaret artık dayanamıyorum çekip gitmeyi düşünüyorum iki tane bebeğim var ne yapacağm. Bilmiyorum babası istiyo çocukları çocuklarimsiz daynamam ama bu hayat ta böyle çekilmiyor düzenini kurup çocuklarımı yanıma almayı planlıyorum 21 yaşındayım ailemi çok seviyorum ama kendimi bildim bileli hep hakaret şiddet istediğim hayatı yasiyamiyorum hakaretten ve şiddetten başka bi bok yok lütfen bana fiki
İki ve üç yaşında iki çocuk yaparken bu duruma düşeceğimi bilemiyordumKeşke ailenin yüzünden ysptığınız evlilikde 2 bebek yapmasaydınız ve 21 yaşında küçüksünüz üzüldüm
Sanırım babaya verip kendinize bir hayat kurup öyle yanınıza alsanız daha iyi olur gibi sonuçds oda babası,
Buarada Çocuklar kaç yaşında
Teşekkürler ederim umarımAh bee
Yaş 21 ve 2 çocuk
Anneniz çocuklara baksa çalışıp birikim yapsanız .
Şu zamanda birikim yapmak da çok zor ya .
Ne diyim bilemedim .
Allah yardımcınız olsun .
Çok üzüldümmm çokda küçüklerİki ve üç yaşında iki çocuk yaparken bu duruma düşeceğimi bilemiyordum
Evet çok haklısın biseyler ypmaya çalışacağımÇok üzüldümmm çokda küçükler
Dediğim gibi babası sonuçda bi müddet babasında kalsın sende o sıra çocuklara güzel bir ortam sağlarsın. Bu devirde hem kira hem ev eşyası , evi geçindirmek tek kişiyle çok zor amaa allah yardımcın olsun
Bilmiyorum uğraşmk istemiyorum düzgün bi hayatim olsun bu saatten sonra ama pişman olmaktan korkuyorum18 yaşından önce evlendin kuvvetle muhtemel. Suç duyurusunda bulunsan çocuklar sana kalır. Devlete sığınsan iş imkanı da ayarlanır. Yeter ki iste. Opsiyon çok.
Düzgün bir hayat kurmak istiyorsan hayatın düzgün değil demektir. Bu hale getirenler layığını bulmadan asla düzelmez hiçbir şey. Hayat senin. Karar senin. Sen nasıl bir anne olmak istersin? Tuttuğunu koparan, hükümet gibi bir anne olmak sana çok yakışır doğrusu.Bilmiyorum uğraşmk istemiyorum düzgün bi hayatim olsun bu saatten sonra ama pişman olmaktan korkuyorum
Teşekkürler ailemden ayrılmak istiyorum bunun için pişman olmaktan korkuyorumDüzgün bir hayat kurmak istiyorsan hayatın düzgün değil demektir. Bu hale getirenler layığını bulmadan asla düzelmez hiçbir şey. Hayat senin. Karar senin. Sen nasıl bir anne olmak istersin? Tuttuğunu koparan, hükümet gibi bir anne olmak sana çok yakışır doğrusu.
Allah aşkına babaya mabaya birakmaýın.. Evlatlarınıza kendiniz bakın. Bu hayatta artık kimseye güven olmuyor.İki ve üç yaşında iki çocuk yaparken bu duruma düşeceğimi bilemiyordum
Uğraşmak istemiyorsan nasıl olacak? Düzgün hayat gelip seni mi bulacak? Para yok, eğitim yok. Bu zamanda birikim yapıp düzen kurmak meslek sahibi insanlar için bile zor. Sıfırdan kiralık ev tutup içini döşemek, o kirayı ödeyip hayatına devam etmek artık birçok insan için hayal.Bilmiyorum uğraşmk istemiyorum düzgün bi hayatim olsun bu saatten sonra ama pişman olmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?