Boşandım, ailemin evinde sığıntı gibiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mutsuzkadin9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
37
-1
1
23
Arkadaşlar ben ailem yüzünden bu evlilik yaptım şimdi boşandım anlaşamadık ayrıldık şimdi ailemin yanındayım vaziyet çok kötü aile evinde sığıntı gibiyim mutlu değilim sürekli rezil şeyler oluyo sürekli hakaret artık dayanamıyorum çekip gitmeyi düşünüyorum iki tane bebeğim var ne yapacağm. Bilmiyorum babası istiyo çocukları çocuklarimsiz daynamam ama bu hayat ta böyle çekilmiyor düzenini kurup çocuklarımı yanıma almayı planlıyorum 21 yaşındayım ailemi çok seviyorum ama kendimi bildim bileli hep hakaret şiddet istediğim hayatı yasiyamiyorum hakaretten ve şiddetten başka bi bok yok lütfen bana fiki

Arkadaşlar ben ailem yüzünden bu evlilik
Çalışıp eve para getirirsen biraz rahat edersin bi taraftan çocukların büyür, ellerine paranın bir kısmını ver kalanını biriktirirsin daha sonra ayrı ev bile olur biraz sabret sık dişini bir işe gir çalış en azından temizliğe git hem parası da iyi , o zaman hayat sana güler daha çocuk sayılırsın çok güzel günler yaşarsın enseyi karartma ❤️

Bende boşanmak istiyorum ama ailemin yanına gitmek istemiyorum çare arıyorum. Çare ararken şunu buldum evde asgari ücretten daha yüksek bir fiyata türkcell türktelekom veya bunun gibi büyük şirketlerin çağrı merkezinde çalışabiliyormuşsunuz. Evden çalışcaksınız tek ihtiyacınız olan bir bilgisayar ve kulaklık. İnternetten ni araştırın. Eşyalı Bir ev tutar bir odasını home ofis tarzı iş odası yapar orda çalışırsınız. Günlük 7 saat çalışmanız gerekiyormuş. Gece veya gündüz fark etmez ne zaman fırsat bulursanız bilgisayarın başına oturup çağrı alıyormuşssunuz önemli olan 7 saati tamamlamakmış. Hem bebeğinize bakar hem onları uyuttukça çalışırsınız evden.
Çağrı merkezinde home ofice çalıştık asgari ücret veriyor fazlası değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X