Boşandım, ailemin evinde sığıntı gibiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mutsuzkadin9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
37
-1
1
23
Arkadaşlar ben ailem yüzünden bu evlilik yaptım şimdi boşandım anlaşamadık ayrıldık şimdi ailemin yanındayım vaziyet çok kötü aile evinde sığıntı gibiyim mutlu değilim sürekli rezil şeyler oluyo sürekli hakaret artık dayanamıyorum çekip gitmeyi düşünüyorum iki tane bebeğim var ne yapacağm. Bilmiyorum babası istiyo çocukları çocuklarimsiz daynamam ama bu hayat ta böyle çekilmiyor düzenini kurup çocuklarımı yanıma almayı planlıyorum 21 yaşındayım ailemi çok seviyorum ama kendimi bildim bileli hep hakaret şiddet istediğim hayatı yasiyamiyorum hakaretten ve şiddetten başka bi bok yok lütfen bana fiki

Sizi markete göndermeyen insanlar başka bir ile çalışmaya nasıl gönderecek.bosanmadan önce keşke çalışıp para biriktirip öyle bosansaydiniz.siz sanırım 18 yaşından daha erken evlenmissiniz,aile evinden kaçarken daha kötüye denk gelmişsiniz.

Şuna çıkıyor o zaman. Çocukları babasına verip siz kendi istediğiniz biriyle evlenip ailenizden kurtulacaksınız.

Ya da bir ihtimal eğitiminiz yok ama gene çocukları bırakıp bir iş bulup ailenizden ayrılıp kendi evinizi kuracaksınız. O da günümüzde asgari ücretle ve baskıcı ailenizle çok zor.

Bir çözüm göremiyorum. Görüştüğünüz biri var mı internetten falan merak ettim.

Şunu anlamadım gelirim var demişsiniz.
Geliriniz iyiyse madem niye aile evindesiniz çocukları alıp yine gidebilirsiniz farklı şehire?
İlla çocukları bırakmanız gerekmiyor ki maddi olarak iyisiniz madem.

Cidden siz ne için bırakmak istiyorsunuz yalnız kalmak, sorumluluk almamak için mi? Yoksa geliriniz söylediğiniz gibi iyi değil mi?

Çalışmama izin vermezler başka bi ile gidip kendi düzenmi kurmayi düşünüyorum
Başka ile gidip kendi düzeninizi kurmak için kabaca hesap çıkarıyorum:
Min 15 kira ama hadi ben sana 10 yaptım. İki kira depozit 10+10+10 etti 30.
Eşya almaya kalksan en az 30 da öyle lazım.
E bunun yolu var, ısınması var, elektriği var suyu var en az aylık 5 de öyle (bu iyimser)
Hadi bi de yedin içtin onu kaça mal edersin bilmem o da ayda min 5 diyelim.
Sana başka ile gidip düzen kurmaya kemiksiz100 bin falan lazım yani kabaca.
Daha içinde çocuğun masrafı yok. Bi de gidip gelirim günlük çocuk görürüm diyorsun, o da yok.
adam iyi biriyse onunla yeniden bi düzen kurun çocuklarınızı da alıp birlikte başka şehre gidin. Kendi kaçtığın eve iki küçük çocuğu nasıl teslim edeceksin? Bi de sağlık ocağına gidip korunmak için bi yöntem bul arada başka çocuklar olmasın.

Hiç üzülmedim açıkçası. Evli olsaydınız hala yine üst üste doğururdunuz. Kendi düşen ağlamaz. Verin babasına bu ekonomide çalışıp nasıl bakacaksınız ayrı eve çıkmak falan ev kirası, bezi var masrafı var

Siz bi ilk bosanin velayeti alin
Sonra ben is için duzen oturana kadar cocuklara sen bak diyin .
nasil ayri kalacaksiniz bilemem orasini yaslari cok küçük beni aşar kimseyi yargılayacak durumda degilim bi konuda herkesin kendi hayati.
Toparlanip cocuklari geri alirsiniz ama tek basiniza cok zorlanirsiniz iki cocuk hastalik vs olacak kim bakacak aileniz yaninizda olmali evden is yaparim bakarim derseniz bile hastayken cocuklar onlara bakacak yine biri lazim .mesleginiz varmi bi meslek edinip terzilik kuaför gibi cocuklari dukkanda buyutebilirsiniz aileniz gelmezse zor yani isiniz
Cocuklar yasi itibari ile zorlanacaginiz dönem

Hür maalesef ailece beni hep dışladilsr anneci annesi ile bir olup beni hayattan bezdirdiler artı babasının pislik laflarına ve hareketlerine maruz kaldim
Sizin malesef çocuklarına iyi babalık eden birini kayın aile sorunlarından dolayı boşama şansınız yok. İyisi mi dönün çocuklarınızın babasına. 2.evlilik yapmak zorunda kalacaksınız bu gidişle, çocuklardan da ayrılacaksınız, orda da üşenmeyip yapacaksınız 1-2 çocuk daha. Sıkıysa yapmayın yani, el adamı sizin süsünüze bakmak için almayacak ki. Eşinizle anlaşmanın yoluna bakın bence.

Ben çocuk yaptığım sıralar gayet iyi idi bu durumlara gelcegimi bilemiyordum babaları iyi bi insan baba olarak inanıyorum ki kendimi toparlayana kadar babası verimli olabilecek
Kusura bakmayın iyi baba çocuklarının annesını hoş tutandır
Bilmiyor muydu sizin ailenizi yaşantınızı
Boşanınca çocuklarının o evde yaşayacaklarını
Bıraksanız size kötü davranan insanlar o çocukları hoş mu tutacak

Annesının sevip korumadığını kimse sevip korumuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X