• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım ama çocuklar babasını istiyor bununla nasıl baş edebilirim

Evet bende böyle yaptım basta ama onlara bu yetmedi hafta sonu gorme hakki var ama bekleyemediler o vakte kadar ben bu konuda yanlis mi yaptim acaba dogrusu bumu onlarin hakkina girmis olur muyum bu kuralcı davranisimla
Hayir cocuklar kolay alisir, onemlimolan kararli olmak bence. Biz sunu yapamiyoruz miletce.. bosanmak senin kararindi evet cocuklar icin bazi seyler tolere edilebilir ama.. senin hayatini cocuklar yonlendirmemeli.. anliyorum seni emin ol.. ama mesela hafta ici bir gun olsun o gun cocuklari babalari alsin gezdirsn yedirsin icirsin aksamda getirsin 6-7 gibi yemekten sonra. Hem sen nefes alirsin hemde cocuklar o kadar uzun sure beklemek zorunda olmaz

Sizden nedense şöyle bir his aldım. Eski eşiniz pişman olsa tekrar aile olalım dese tekrar bir araya gelecekmişsiniz gibi. Çocuklar da bunun bahanesi gibi.
Ben çocuklarin bu duruma cok üzüldüğü hissettigim için böyleyim yoksa yillarca boşanmayi isteyen bendim çünkü malesef eski esim cok ama cok geri bir zihniyete sahip bana pantolon giydim diye kötü laflar soyleyen bir adam mümkün degil orta yol bulmak onunla ben konustum bosanmadan önce biraz sen yont kendini bende elimden geleni yaparim diye hyr dedi ben böyleyim düzelmicem isine geliyorsa bende malesef bu kadar at gözlüğü olan bir adamla devam etmek ayni paylasmak istemedim ki uzun suredir ayri yasiyorduk 3 ay olmustu evden ayrılalı

Net bir rutine oturtmaniz lazim. Babalari sizin evinize oyle surekli girip cikarsa demek ki gelebiliyor diye dusunup daha fazlasini isterler. Hafta ici bir gun gelsin alsin onlari disari cikarsin. Haftasonlari da babalariyla olsunlar. Ve bu duzen hic degismesin. Evet baslarda uzulecekler ama sonradan alisacaklar.

Net bir rutine oturtmaniz lazim. Babalari sizin evinize oyle surekli girip cikarsa demek ki gelebiliyor diye dusunup daha fazlasini isterler. Hafta ici bir gun gelsin alsin onlari disari cikarsin. Haftasonlari da babalariyla olsunlar. Ve bu duzen hic degismesin. Evet baslarda uzulecekler ama sonradan alisacaklar.
Tamam bir pedagog ile gorusup bu sekide rutin olustursam iyi olur cok teşekkür ederim

çocuklar çok küçük, siz nasıl bir düzene alıştırırsanız öyle gider. sürekli baba eve geldikçe onların da kafası karışıyor bence eski düzeni özlüyorlar. hatta babaları giderken neden gittiğine de anlam veremedikleri için sürekli üzülüp onu bekliyor olmalılar. babalarının artık orda yaşamadığını anlamaları lazım. babalarıyla dışarda veya onun yaşadığı yerde görüşsünler. bol bol oynasınlar ama eve geldiklerinde artık o evde üçünüzün yaşadığını bilsinler. zamanla alışacaklardır lütfen üzülmeyin. sadece kararlı olun ve eski eşle de bu durumu paylaşın.

Memleketteki boşanmalarımızda ayrı dert iletişimlerimizde ayrı dert cahillikler ayrı dert. Güzelim kafanı peynir ekmekle mi yedin? Naptın anlamıyorum elin herifini yani bir zamanlar kocan olacak veled-i zinayı neden sürekli evine cagırıyosun? E cagırırsan o cocuklar sana eninde sonunda siper alacaklardır. Zaten almıslarda.
Derhal eve cagırmayı bırak gerekirse zırlasınlar yine cagırma. Böyle böyle alısacaklar.

Hay allahım yetis yarabbil alemin resurullah ya.

Memleketteki boşanmalarımızda ayrı dert iletişimlerimizde ayrı dert cahillikler ayrı dert. Güzelim kafanı peynir ekmekle mi yedin? Naptın anlamıyorum elin herifini yani bir zamanlar kocan olacak veled-i zinayı neden sürekli evine cagırıyosun? E cagırırsan o cocuklar sana eninde sonunda siper alacaklardır. Zaten almıslarda.
Derhal eve cagırmayı bırak gerekirse zırlasınlar yine cagırma. Böyle böyle alısacaklar.

Ablacim cagiripta adama yan gözle bakmiyoruz bakacak olsak zaten evli kalir onunla o yola devam ederdik arada cocuklar var mecburen o cocuklarin ruh sağlığı için bir araya gelmek zorundayız bu konuya nerden baktığıniza göre değişiklik kazanıyor sizin fikrinize saygı duyuyorum elbette lakin tabirinizle veled-i zina dediginiz kişi ile ortak sorumluluklarimiz olan evlatlarimiz var esim sizin gibi düşünen bir bayanla daha mutlu olurdu benden bekledigide bu hassasiyetle bir yasam ben malesef bu kadar hasas değilim bu konularda dilerim rabbim basiniza vermesin sevgili din kardesim ...

Ablacim cagiripta adama yan gözle bakmiyoruz bakacak olsak zaten evli kalir onunla o yola devam ederdik arada cocuklar var mecburen o cocuklarin ruh sağlığı için bir araya gelmek zorundayız bu konuya nerden baktığıniza göre değişiklik kazanıyor sizin fikrinize saygı duyuyorum elbette lakin tabirinizle veled-i zina dediginiz kişi ile ortak sorumluluklarimiz olan evlatlarimiz var esim sizin gibi düşünen bir bayanla daha mutlu olurdu benden bekledigide bu hassasiyetle bir yasam ben malesef bu kadar hasas değilim bu konularda dilerim rabbim basiniza vermesin sevgili din kardesim ...
Amin

Sen yine cagırma.

Herkese merhaba gönlü güzel insanlar uzun cabam ve gayretim sonucu malesef evliliğimi surduremeyip sonunda boşandım esimle ortak karar aldik ve bitti sorun şu ki cocuklarim 3 ve 4 yasindalar bunu onlara anlatmama ragmen bir cok kez - babam gelse babam bizde kalsa sen babami istemiyosun kovdun - gibi sözler duyuyorum inanin birazcik sevgimiz saygimiz ve aynı evi yabanci olmadan paylasabilicek seviyede olsak dönerdim oda bunu istermi bilmiyorum ama çocuklarım icin yapardim ayni evde bur yabanci gibi olsak gider mi ama bu cocuklara karsi vicdanım hic rahat degil nolursunuz tecrubesi olanlar nasil astiniz geciyor mu ben ne yapmaliyim bir yorum atsaniz yeter kimsem yok paylasacak annem babam yok tek basima mucade ediyorken bazen onların bu sozlerini duyunca yikiliyorum simdiden cok teşekkür ederim
Çocuklarinizla eglenceli yerlere gidin. Guzel vakit geçirin. Surekli evdeyseniz onlarin da bunalmasi normal. Alişacaklar zaman lazim

Bence de bi rutin oturtun, ne kadar soylenseler de onun disina cikmayin, zamanla alisicaklar o rutine, eve gelip gittikce size dusman olucak cocuklar, iste geliyo ama annem istemedi o yüzden gidiyo babamiz diye. Rutine sadik kalin, haftasonuysa haftasonu ayri gorussunler. Hafta içi gelsin 2 saat alip gezdirsin biraksin, gibi gibi

destek ve yardım isteyen birisine karşı tutumunuz çok kaba ve itici.Kimseye emrivaki konuşamazsınız hatta sizin tarzınızla "böyle konuşmayı derhal bırak"

Back
X