Bosandim.. ama cok kötüyüm

192727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
181
244
33
30
Bugün anlaşmalı boşandim. Nafaka, tazminat hic bisey istemedim. Hatırlarmısınız bilmem karı kocalık ilişkimiz çok azdı, sürekli köyüne gidiyorduk, annesine, ninesine baktiriyordu. Yapmayınca da sen beni sevmiyorsun flan diyordu. Neyse çocuk yok. Mahkemede son kez karşılaştık çok kötüydü. Avukatim ve arkadasi ilk kez üzüldüm dediler. Hakime cevap verirken kekeledi faln. Ben ama zamanında barışmak istediğimde evinde değil köyde yaşayacaksın demişti. Boşanmak istemiyordu herhalde dedi herkes. Ama ben katılasmısım , zamanında çok üzülmüştüm ama şu an çok mutluyum. Nasil desem suratı çok düşüktü , ağlayacak gibiydi. Benle konuşmadı sadece uzun uzun baktı hep. O kadar buyukkonuştu ki sadece pişman olurmu onu merak ediyorum. Ama mahkemedeki haline herkes acıdı,ama ben çok mutluyum. Bayilcak gibi oldu. Ben üzülmedim kötü birimiyim sizce

Kafanız hayrolsun bu saatte. Baya bi duygularınız karışmış. Kötü birisi miyim demişsiniz, kötüsünüz desek ne olacak? Gidip tekrar evlenip köye mi gideceksiniz?

Onun nasıl göründüğünden, nasıl hissettiğinden size ne hem? Yabancısınız artık, bitti her şey. Artık boşandıysanız önünüze bakın, bugün üzüldü diye mutlu oluyorsanız 2 gün sonra sevgili bulup, foto paylaşırsa oturup ağlarsınız. Haberiniz olsun.

Kötü biri değilsiniz yaşadığınız üzüntü dolayısyla size bu üzüntüyü yaşatan kişinin de aynı şekilde yıkılıp, yok olmasını bekliyorsunuz. Herşeyden önce hayırlısı olsun. Bir yola çıkmışsınız ne güzel bu yol sizi kalbinizde gitmek istediğiniz her yere götürecek cesareti versin inşallah. Bundan sonrası herkesin kalbindeki gibi olsun

İyi ki boşanmışsınız. Bu dünyaya sürekli eşinizin peşinden köye gidip ailesine bakmak için gelmediniz. Belli ki sizi sevmemiş, değer vermemiş. Karşısında hakim var diye heyecanlanmıştır sadece, şimdi annesinin dizinin dibinde ne güzel kurtulduk diyip kutlama yapıyolardır.

İyi misiniz ? 1,5 yıl evli kalmışsınız ve yalnız iki kere cinsel ilişkide bulunmuşsunuz. Adam zaten tek hafta sonları eve geliyormuş geldiğinde de ailesinin evine köye hizmet ettirmeye götürüyormuş. Bir de üstüne dayak yemişsiniz.
Neyi dert ediyorsunuz kurtulduğunuza sevinin.

Kötü hissedince bunu okuyun birde sadaka verin. Sizin yerinizde olsam ama nafakasiz ve tazminatsiz birakmazdim serefsizi:

Ne zaman öleceğimiz belli değil olmayan bir evliliğide zorlamanın anlamı yok özellikle bir baskı varsa

1.5 yıllık evlilikte iki cinsel ilişki, ailesine hizmetçilik etmeye zorlanmanız, fiziksel şiddet.. Daha uzun süre dayanan birini daha bulamayacağını bildiği için üzgün, saçmalamayın Allah aşkına. Boşanmak istemese diretirdi, davayı çekişmeliye götürürdü, adam tıpış tıpış gelmiş duruşmaya. Acıyanlar çok düşünüyorsa yok mu bacıları kızları falan, öyle sizin üstünüzden acıması kolay. Millet acınası adam görmemiş, elinizdeki gerekçeler ile donuna kadar alabilecekken uğraşmamış tertemiz boşamışsınız, size acıdılar mı mesela hak kayıplarınız için? Bi tanesi uğraş donuna kadar al , arkandayım diye elini sırtınıza koydu mu? Boşş boş insanlar. Anca etiket. İçi boş.

Kotuluk değil rahatlık bu..
Kotuluk olması için sizin karsi tarafa bilerek ve isteyerek bir zarar vermeniz lazım.
Burada size verilmiş olan zarardan kurtulmuş olduğunuz için mutlu olmanız gayet normal.

Ohhh çok iyi yapmışsın helal olsun sana. Yol yakınken çocukta yokken
Hepsini geçtim adam kocalık görevini bile yapmıyormuş. lafa bak, yok kadın her zaman hazır olurmuşmuşta…adama bak genç yaşta hazır olmayıp yaşlanıncamı hazır olacakmış onun yanında kalsaydın gençliğini, en güzel yıllarını çürütecektin…

Keşke eski konunuzu da alıntı yapsaydınız ben sizin eski konunuzu okumuştum hatırladım şimdi sizi. O zaman da hepimiz demiştik boşanın diye. Fiziksel şiddet, psikolojik şiddet, cinsel iktidarsızlık, anne kuzusu olma, sevgisizlik, saygısızlık, aile olamama yani ne ararsanız var. İnanın bu adam pişman falan değil boşandığına. Sizi hiç sevmemiş ki pişman olsun. Şimdi annesi ona köyden bir kadın bulur, kadını da kaynana evine getirtip köle yaparlar. Adam da aynı cinsel iktidarsızlığını, dayakçılığını bu kadına da uygular. Şükür edeceğiniz yerde pişman olmayın.

Iyiki boşandın, böyle adamlarla yaşamayın zaten , ne demek köyde yaşayacan nineme aileme bakcan, bunları hatırla ve sakın pişman olma , ayrılmasaydın köle hayati yaşayacaktın..

Sizin adınıza sevindim. Hayatınızı geri almışsınız bu adamın elinden. Kurtulmuşsunuz. Keşke donuna kadar alsaydınız. Maddi manevi tazminat isteseydiniz.
Onun üzgün durması başka sebeplerdendir. Üzülecek adam insan gibi davranırdı en başından. Hee haline üzülenler de gidip evlenebilir kendisiyle.

Geçmiş olsun. Kötü biri olduğun için değil, omuzlarındaki yüklerden kurtulmuş olmanın rahatlığıdır o. Geçmişi unut. Yoluna bak.. Mutlu ol.

Başlık ile içeriğin uyumsuzluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…