Boşandım çok kararsızım :(

Yaşım 27 canım yaş neden önemli
Bende pko hastasıyım yaşım 28,5 😂 Tedavi olduğum doktor söylemişti. Kadınların bi zaman sonra yumurtalık rezervi azalır ve kalitesizleşir pko da çok yumurta olur ama büyüyemez o yüzden yaş önemli demişti. Ama sen daha gençmişsin. 9 yıllık evliyim deyince ben bi 35-40 bekledim o yüzden yaş önemli dedim.

Bende pko hastasıyım yaşım 28,5 😂 Tedavi olduğum doktor söylemişti. Kadınların bi zaman sonra yumurtalık rezervi azalır ve kalitesizleşir pko da çok yumurta olur ama büyüyemez o yüzden yaş önemli demişti. Ama sen daha gençmişsin. 9 yıllık evliyim deyince ben bi 35-40 bekledim o yüzden yaş önemli dedim.
Yok canım küçük evlendim eeee bir doktorda ilerki yaşlarda düzelir dedi

Evlimisin bebeğin oldumu tekrar evlenirsem olmaz diye çok korkuyorum

Evlimisin bebeğin oldumu tekrar evlenirsem olmaz diye çok korkuyorum
Epey küçük evlenmişsin ya. 3 senelik evliyim 1 yaşında kzım var ☺️ Tedavi ile oldu. İlk önce bir düşüğüm var ama. Olur yanı korkma öyle pkon üst seviyelerde değilse tedavisi kolay oluyor.

Maşallah ne kadar da hızlısınız hiç tanımadığınız bir erkek ile sanalda ilişkileri ilerletme konusunda onun yazdığı yalanlara inanmanız beni şaşırttı, erkeği boşamakla bazı kadınların kaderi pek değişmiyor sadece muhatap oldukları adamın ismi değişiyor, size epey boş hayaller kurdurmuştur, bence dikkatli olun, bu adamda sizi üzecektir:işsiz:

Epey küçük evlenmişsin ya. 3 senelik evliyim 1 yaşında kzım var ☺ Tedavi ile oldu. İlk önce bir düşüğüm var ama. Olur yanı korkma öyle pkon üst seviyelerde değilse tedavisi kolay oluyor.
Adetim ilaçsız olmuyor arada oluyor canım bende iğneyle kaldım düştü

Maşallah ne kadar da hızlısınız hiç tanımadığınız bir erkek ile sanalda ilişkileri ilerletme konusunda onun yazdığı yalanlara inanmanız beni şaşırttı, erkeği boşamakla bazı kadınların kaderi pek değişmiyor sadece muhatap oldukları adamın ismi değişiyor, size epey boş hayaller kurdurmuştur, bence dikkatli olun, bu adamda sizi üzecektir:işsiz:
Hayalim yok şuanki kişi eşimden daha az kazanıyor eksileri çok ama eşimde en kabul edilmez hareket aldatılmam üstünü çizerek anlatıyorum ilerde güvenirsem yalanını hatasını görmezsem gerçekten çabalarsa evlenirim

Arkadaşlar baya eski üyeyim pko hastasıyım 9 yıllık evliliğimi bitirdim eşimin tedaviye olumsuz bakması ondada varilosel vardı 9 yılımı çaldı bunun yanında askeri personeldi ve hala borç içindeyiz aldığımız bişey yok bende son karar olarak anlaşmalı boşandım adliyeden çıktık bana sarıldı kendimi toparlıyayım tekrar evlenelim seni seviyorum dedi telefonuna baktım ben yokken birsürü kadınlarla konuşmuş mesajlaşmış beni anlatmış tam mesajları okumadan sildi hepsini çevrem iyi biri eşinle tekrar ol diyor ama yaşayan benim işin özü hayatımda biri var yargılamayın mesafeli bir ilişki şöyle söyliyim 1 yıldır sadece oyunda tanıştığım biri asla evlilik hayatımda abla kardeş dışı bişey konuşmadım sonra boşandığımı duydu ve bana açıldı senden hoşlanıyorum abla demek hiç istemedim evlisin diye birşey demedim dedi benden 3 yaş küçük ve bekar şuan 1,5 aydır mesafeli bir ilişkim var ama eşimi sevmesemde aklımdan çıkmıyor oda geçmişini unuttum sadece biz olalım evlenelim diyor ben memur adayıyım çalışmayı düşünüyorum bu kişidende hoşlanıyorum konuşmadığım zaman boşlukta kalıyorum seviyorum galiba hergün beraber uyuyoruz ses açık sabah beraber uyanıyoruz gün içinde sürekli konuşuyoruz ailesine benden bahsetti problem yok dediği şu evlenmek aile hayatı kurmak istiyorum diyor ama ben tekrar mutsuz olurum diye korkuyorum bir yandan 9 yıllık evlilik geçmişim var ilerde sorun yaratırmı çocuğum olmadı bir defa tedavi oldum düşük yaptım bunla çocuğum olmaz diye çok korkuyorum çocukları çok seviyor ne olursunuz yargılamadan bana akıl verin hala ilişkimiz telefonda resimlerle devam ediyor yakında gelecek buluşacağız uzakta başka şehirde yaşıyor bir yandan bırakayım diyorum bir yandanda kaybetmek istemiyorum erkeklere karşı çok güvensizim eşim beni çok aldattı telefonunu bile elletmezdi fikirlerinize ihtiyacım var stresten ölecem bir yandan tekrar evlenelim diyen eski eşim diğer tarafta bana huzur veren sevgilim var kötü bir insan değilim
millet 1 tane evlencek adam bulamazken:)

9 yilin verdigi aldatilmislik ilgisizlik hissiyle kapildiginiz boslugu dolduruyor olabilirmi sevgiliniz ?

9 yilin verdigi aldatilmislik ilgisizlik hissiyle kapildiginiz boslugu dolduruyor olabilirmi sevgiliniz ?
Olabilir katılıyorum size bende onuda kırmak istemiyorum gelmek istiyor medeni 2 insan gibi bir mekanda tanışırım ısınırsam belki ilişkimi ciddiye taşırım

bence ne eski eşine dön, nede diğeriyle ol, kafan çok karışmış, hata yapacaksın...
Kafam çok karışık sanki 9 yıl kullanılmış atılmışım gibi hissediyorum zoruma gidiyor bir yandanda bu kişi bana değer veriyor hoşuma gidiyor çok kötü günlerdeyim ama asla geri dönüşü olmayan hata yapmam

Bosandigin adamla neden geri evleniceksinki? Ayrica sanalda tanistigin adam ne kdr guvenilir olabilir hemen evlilik kafasina giriyosun bence cok sacma

Back
X